glada tjejer



VI ÄR GLADA!
Och vi har bajs i ansiktet.

största misstaget ever

Förlåt Liselotte, men jag måste klaga nu. Jag, Tessi och Jennah var och färgade ögonbryn och ögonfransar idag. Tessi såg ut som vanligt efteråt, Jennah hade lite mörkare ögonbryn och ögonfransarna va okej men jag då? Jag ville ha pyttelite mörkare ögonbryn bara och vad får jag? I prinicp jävla svarta ögonbryn och mina undre ögonfransar är färgade också så jag ser jättesvart ut runt hela ögonen. Jag målar aldrig mina undre ögonfransar och jag fyller bara i mina ögonbryn lite grann med en ljusbrun penna. Jag kan ju säga att jag iallafall inte ser svensk ut. Jävla helvete.



Solen ligger på så man ser inte ögonfransarna ordentligt, men JAG VILL INTE HA SVARTA ÖGONBRYN.

Ett misstag jag aldrig kommer göra om iallafall.

älskling det är livet som leker, det leker med oss nu

Jag kom att tänka på vad Lillemors mamma sa när vi skulle flyga till USA. Jag vet inte om det lugnar mig eller gör mig mer nervös (troligen mer nervös): "Ni är mer än 10 000 meter upp i luften. Dör ni så dör ni." Och hur lugnande tror ni det var när en 14 timmars flygning till andra sidan Atlanten stod vid dörren? Nej precis.
Men det kommer gå bra. Om inte, sakna mig. Annars ska jag hemsöka varenda en jag känner, HEHE.




kl 21 börjar Vid Din Sida på 3an. Tänkte sätta mig och titta på den då! Jag älskar scenen när mamma, dottern och sonen sjunger till Ain't No Mountain High Enough och springer runt i huset!


söndag

Igår kväll var jag chaufför. Jag och Jennah åkte till Bagarmossen hem till Signe som skulle ha fest där och det var trevligt! Träffade några gamla kompisar där också! Sjukt länge sen man såg dem. Tiden går verkligen fort.
Efter det så åkte jag till Catrin för att Hanny hade 20 års fest där, så det var massor av donken människor där vilket var trevligt! Länge sen! Enda anledningen till att jag orkade jobba kvar på donken var för människorna.


Just nu sitter jag och är superjävlanervös inför resan (VARFÖR?), lyssnar på Kent och äter Lindt Excellence Cranberry Intense. Så jävla god!

Såhär kommer vädret i Sharm El Sheijk vara nästa vecka förresten. Like it? I do.


Om ni ser något dvs.


Bästa!



Jag och Felix. Världens bästa sommarbild 2007

HEHE





Ibland är det skrämmande hur lättroad jag är.

but i don't have a toad




Tack vare min vän Angelica så har jag fått den här gulliga låten på hjärnan!

the best of the best

 
Har och kommer alltid att vara bäst.
Den går på reklam just nu om att "ååh, köp Skönheten och Odjuret, specialutgåva" och så vidare, och jag har kännt ett sånt sug efter att se filmen igen.
Skönheten och Odjuret och Törnrosa var bäst när jag var liten. Mamma sa tillochmed idag att jag gillade filmer med prinsessor i.. Dock så hade vi inte Askungen på VHS, och jag gillade den också även om Skönheten och Odjuret var min favorit.

Jag älskar att tänka tillbaka på när jag var liten faktiskt! Allt blir ju mycket svårare och jobbigare när man blir äldre och jag vill så gärna kunna komma hem från Liisa (min dagmamma) en eftermiddag och sätta mig framför tv:n och titta på en Disney film. Troligen så skulle väl Sofia (min gamla docka) sitta brevid mig.

Vilken geek jag är egentligen!


Eller nej, vänta. Jag är ju ascool?

Det va visst torsdag!

Här tror jag att jag ska sätta mig och titta på Grey's Anatomy och njuta en onsdagskväll..



Och så blev det Lyxfällan istället..



Men det fungerar lika bra!


bagarmossen

Mami kommer snart hem och hämtar mig för att vi ska åka till Bagarmossens djursjukhus med Maya. Hon luktar konstigt.

Jag är glad över mig själv för jag har lagat en av mina favoritklänningar idag och fixat axelbanden! Längtar efter att få ha den i Egypten!!

I'm awesome!

i wish that a part of me would be a part of you

Idag så skrev jag och Jennahpennah ut biljetterna till Egypten nästa vecka! Jag är verkligen superglad över det och att vi ska åka för det kommer bli otroligt skönt, men samtidigt så känner jag att mitt liv är halvdant och att det fattas något just nu. Jag vet vad som fattas och det är det som gör mig sådär deppig. Jag hatar att vara deppig! Tackolov för Egypten! Det kommer bli legendariskt.


Men jag önskar att jag kunde sluta känna mig såhär deppig. Undrar om det kan bero på mina nya tabletter (ja, p-piller alltså) som gör mig deppig? De ska ju hjälpa mot berg-och-dalbane humöret, men undrar ifall de tar fram det mer deppiga i mig eller hur de egentligen fungerar? Skitgrejer fan.



RR



Ska åka och möta upp Jennah i Handen nu! Fick filmkameran idag av min pappas fru så nu ska vi på jakt efter ett sånt där band man har i! Nice nice. En sen lunch också. Jag är vrålhungrig!

Shit vad dagarna går segt när man går upp tidigt... För mig känns klockan som 15.40 nu

MM




Så fort jag har kommit hem från Egypten och börjar tjäna pengar så ska jag spara så mycket som möjligt för att åka tillbaka till Los Angeles. Hur töntigt det än låter så kändes det så rätt att vara där! Och jag saknar det där att åka och shoppa varje dag och bara köpa saker hur som helst! Den känslan va awesome.
Ska stoppa i mig lite Dukoral nu! Gosh, börjar bli lite pirrig i magen inför flygresan på tisdag. Händer det verkligen? Det känns inte som en verklighet


på piccadilly circus, där mötte jag dig



ullared vs top model 14

Efter att ha insett att de som är med i Top Model 14 är väldigt fula så blev det Ullared istället. Heja Ullared! Pontiak stod utanför Ullared och sjöng. Lät ju.. bra. Eller inte. Jag har faktiskt varit på Ullared flera gånger.

Sitter och äter Turkiska Peber just nu. Mums! Dock finns det inget sådär WOW-bra på tv ikväll, så vad ska man göra?


well well, har druckit ett te som ska rensa lite tydligen också. Får se hur det fungerar!


en snabbis

Igår så var jag, Jennah, Jessica och Lina på Riddarholmen för att vara statister till filmen Odjuret. Vi hade grymt kul för vi skrattade så att vi fick magmuskler (i princip) och det var money for nothing. Grymt rolig söndag.

Imorse så ringde de från ett dagis här i Tungelsta och ville att jag skulle komma och vara vikarie! Jag har fortfarande asont i foten, men det gick. Helt okej dag! Ska jobba imorgon också, men mellan 7-15.30 och det jag oroar mig mest för är ifall jag kommer komma upp så tidigt? Jag har inte gått upp så tidigt på ett riktigt bra tag. Lucky me.

Och det är bara 8 dagar kvar tills jag åker till Egypten! Kommer bli awesome.

Men just nu vill jag bara ha choklad, cola, ett stort varmt täcke och en film. Då vore måndag lyckad!

alexander the great

Sitter och tittar på Alexander. Ja, filmen alltså. Helt okej. Dock väääldigt lång! Men jag har tid att sitta uppe nu och titta på filmen för att mamma och Mats är på fest ute på Gålö någonstans och jag ska hämta dem senare när de ringer... I love being a taxi driver. Verkligen. Filmen är lite konstigt. Hästen har hur många spjut som helst i sig, men dör inte? Iof så vill jag såklart inte att hästen ska dö för det är en grymt fin fireserhäst, men det är ju film. Ville mest visa filmens snyggaste skådespelare, HEHE.


Jared Leto

"mumsimums"

i love my shoes

Jajuste! Jag drömde om att någon.. ja, en slampa, försökte sno mina skor också!
Jag var som en ninja i drömmen! Innan hajarna dök upp alltså, och jag var grym.

Nobody touch my shoes

frukost? vad är det?

Jag vaknade till vid 9 tiden imorse efter att ha dröm om att jag var tvungen att simma med hajar i en bassäng. SIMMA MED HAJAR. Och vi snackar inga små fjuttiga hajar här inte. Gigantiska och hoppar som hej-kom-och-hjälp-mig! Jävla odjur. Usch.



Iallafall, jag har fortfarande inte ätit frukost även om min mage skriker efter frulle. Och klockan är snart 11. Bra start på dagen, eller?

jag är verkligen mcawesome!

Igårkväll hade jag och Jennah bestämt att vi skulle promenera kl 10 imorse en liten bit! Vart kom vi? Jo, 5 km till Västerhaninge där vi köpte äpple, en mindre god smoothie, solade (som inte syns nånting. Alls. Ingen liten fjuttig skillnad alls. Värdelöst.) och promenerade hem igen! 1 mil fan! Och så lite extra runt i VH och så hem till mig. Awesome? I know. Har dock väligt ont i hälarna, knäna och en muskel i låret vilket resulterar i att converse ej är några lämpliga skor att gå långt i. Jag fick ont i samma lårmuskel som jag fick när jag och Lilliz promenerade genom hela New York och jag hoppas bara inte att det blir samma konsekvenser, dvs, att jag inte ens kan lyfta benet ordentligt när jag ska använda det. Eller bara vända på mig i sängen. Inte roligt alls.

Efter promenaden så åkte jag och Jennah till min bror, hans flickvän/fästmö/sambo och son för att hälsa på dem och deras hundar! Supermysigt och det var kul att träffa dem igen bara sådär. Det är inte så ofta det händer för det är några mil mellan Gnesta och Tungelsta tyvärr. Urgulliga Elliot var vaken och han har en slags "kines-min" när han skrattar att han är så jäkla söt! Gullunge.

På vägen hem så stannade vi till på McDonald's och åt lite. Dock inga pommes (awesome igen)! Därefter fortsatte våran resa hem och väl hemma så blev det bara lite slappande framför tv:n. En skön fredagskväll faktiskt. Måste säga att jag är grymt trött just nu och klockan är inte ens 00.00. Pensionärs-varning på mig? Jag börjar nästan tro det.





Jajuste. Min syster håller på att hjälpa mig med min design. Måste verkligen ta bort det där röda på sidan.. Och fixa en ny bild. Och lite coolare text. För jag är ju ganska ball av mig.

back in black

Här sitter jag. Har precis kommit ut från duschen. Den va riiiiktigt skön måste jag säga...
Jag och mamma åkte från Göteborg vid 9-tiden imorse och kom hem för en timma sen ungefär! Vi har stannat och ätit och sånt shit så det har tagit lite längre tid än väntat. Vi åkte ner i måndags eftermiddag och överraskade min syster 21.45 genom att ringa och säga att det stod ett blombud utanför hennes port, HEHE. Ner kommer hon och utanför porten står Maya och är viftar på svansen i 110 km/h. Det var riktigt trevligt! Väldigt skönt psykiskt att komma iväg också. Vet inte om jag fick lite ångest för att åka hem igen.. Tror det. Men men, snart är det Egypten. Då blir jag glad igen!

Och efter Egypten så ska mamma hjälpa mig att toksöka jobb! Känns bra.



Fast, varför kan man bara inte vinna 96 miljoner sådär?

zäzy girl

Har precis pratat med Lillemor via Skype. Fett nice! Ballt också. Blev faktiskt impad! Jag har aldrig provat Skype förut.


Me like

baaaad boys



Är det nu jag kan köra med
"Vill du ha en tjej - ta en blondin.
Vill du ha en kvinna - ta en brunett
"
?

life is no nintendo game

Vaknade upp vid 7 först, as usual, men somnade om och vaknade strax efter 9 i en liten lätt panik. Varför panik? Jag drömde om att jag först satt i en aula av något slag och skulle börja spela Left 4 Dead på en stor dia-bild men som slutade med att jag kommer in i spelet och det blir "riktigt" och självklart blir vi alla jagade av zombies. Nere på vallavägen. Jag och resten av patrasket som var med som jag inte har någon aning om vilka de var.

Iallafall, trött och mörkhårig som jag är så ska jag nog börja dammsuga lite innann alla gäster kommer. Min kusin fyller år idag och alla kommer hit ikväll.

Min bebis fyller också år idag! Fast hon blir bara 2 år!


Om jag vore en hamburgare på McDonalds skulle jag heta McAwesome

Idag färgade jag håret brunt. Nice kanske? Vem vet? Ovant är det än så länge iallafall.

Mamma kom hem, efter att hon hade varit ute och träffats sina kollegor/vänner, för en timma sen ungefär och kom upp för att säga godnatt, men det slutade med att vi satt och pratade i en timma.

Jag är verkligen glad att jag har mamma. Hon är bäst.






fredag hela veckan

Jag hade kul igårkväll!
Det började med att jag och Jennah stod och lagade mat här hemma och Mats kommer med P2 drinkar! Mums! Efter lite till så åker vi till Trånkan för att kolla på Jocke's spelning, vilket var bra. Fast det är så jäkla varmt i den där lokalen! Så fort man går in är det som att gå in i en bastu. Nice på vintern. Iallafall, när spelningen är avklarad så åker jag och Jennah till Brasserian i Handen och träffar Tessi, Elin, Jones, Olle och Alex. Vi sitter där , dricker öl, har kul, sjunger karaoke och kvällen går som den ska. Tills jag blev trött och åkte hem!

Det jag undrar nu är; vart är min röst?
Om du hittat den, var god lämna tillbaka den,


duktiga jag

Jag har verkligen  varit duktig idag. Jag har städat mitt rum grundligt och det känns awesome! Inga kläder, inget småskräp OCH jag har lite bättre ordning i min byrå då jag även har rensat lite av mina kläder. Jag berättade för min moster (som bor här just nu) att jag fick lite ångest över att kasta vissa kläder och till svar fick jag "att jag kunde ju behålla dem ifall att. För om en månad så kanske jag vill använda dem?"


Grejen är bara den att jag har inte använt de kläderna på nästan ett år, varför skulle jag då få suget att använda dem nästa månad?
Så jag struntade i att det sårade i själen, jag slängde ner dem i en påse iallafall!

Duktiga jag!

i'm gonna find a way to make it without you tonight

Såhär kul har jag när jag städar med min studentmössa.

Sitter och lallar lite grann och tar en paus från städandet

Kom precis på att jag kanske ska fortsätta städa efter som jag ska vara borta kl 18!

Skiter i det och sjunger med musiken istället. Försöker se harmonisk ut, men misslyckas totalt.

thnks fr th mmr

and down we go. that was that. thanks for the memories


en sista sak..

.. Innan jag somnar.

HERREGUD VAD DET TILLVERKAS OCH PLOPPAS UT BARN!
Har inte folk bättre för sig än att skaffa barn hela tiden? Hela jäkla 2010 har varit fullt av folk som fött barn eller precis blivit gravida.

Kom igen liksom.

grey's anatomy

Izzie och George borde verkligen komma tillbaka, ja.
Så länge den här snyggingen är kvar..


onsdag?

Låg precis och tittade på Johannas blogg och såg att hon hade skrivit "denna onsdagsmorgon" och tänkte; Haha, nu är hon väl lite ute och cyklar? Det är ju inte onsdag idag!

Men nog fan är det jag som är ute och cyklar. Nog fan är det onsdag idag.
Eftersom jag inte jobbar ett jäkla piss så håller jag verkligen inte kolla på dagarna längre.




Däremot så vet jag att det är Grey's Anatomy ikväll!! Äntligen!



Izzie borde komma tillbaka.
George också.

beslutsångest

Funderar på att duscha och ha i lite underbar hårinpackning från Aussie innan DH och Cougar Town börjar, MEN jag gillar inte att sova med blött hår. Fast det torkar väl förhoppningsvis? Eller? Jag vill duscha..

Jag tror jag gör det!

whitesnake




Jag förstår inte hur de kan vara så jävla bra!
Men Whitesnake är grymma iallafall. Riktigt jävla grymma.
Ska kanske städa och göra något vettigt idag iallafall.
Har ju inte direkt något liv eftersom jag inte får några tider på jobbet och är på bättrningsvägen, men fortfarande sjuk. Kan inte åka och träna heller. LUCKY ME!

Pretty Boy Floyd
CrashDiet
Crazy Lixx
Whitesnake

spelas ur högtalarna iallafall.. Känns lite bättre.




your mama wont know, if we kiss tonight

jag är glömsk!

Kom på att jag måste ju berätta att jag och lovely Johanna var i centrum igår och gick runt. Jag köpte ju som sagt ett par byxor och ett par skor. MEN det var inte allt! Eller jag köpte inget mer, MEN, jag och Johanna gick förbi Hammarbys tält i centrum (vet inte varför de hade ett tält där helt plötsligt) och bestämde oss för att vara snälla mot Andreas. Så vi gick fram, fick två autografer av två spelare som satt där och signera och bad dem att skriva "Till Andreas". Vi åkte hem till honom och överraskade honom ganska rejält. Stackarn hade i princip precis vaknat när vi kom förbi vid 15.30-tiden. Boys will be boys.

Skratta gjorde han iallafall när han fick autograferna.

bara en tanke

Jag förstår inte hur folk kan tycka att How I Met Your Mother är bättre än The Big Bang Theory egentligen.
Jag har aldrig förstått det. Visst, Barney är väl.. Ja, skön på sitt sätt med sin humor. Men det är det enda bra med HIMYM. Sheldon slår ju Barney med hästlängder enligt mig.

Jag är verkligen en BBT:are.




vs.




De ser tillochmed tråkiga ut på HIMYM bilden?

cookie

Åkte iväg och handlade en Marabou Cookie Cream blaha choklad iallafall! Måste säga att den var god. Dock trodde jag att den skulle vara mycket godare, men det var inget fel på den ändå!


Måste bara säga att jag är superhungrig också. Vet inte riktigt varför, men jag har ett sug efter att laga mat på indiskt vis. Med själva kryddorna alltså. Kyckling och så typ, curry. Stark mat, men ändå god. Och ris till!

Min största tanke är bara; varför just indiskt?



choklad + kakor = sant?



KOM IGEN!!
Hur god ser inte den har ut?
Choklad OCH kakor i ett!
Jag som både älskar choklad och kakor. Och det bästa är, kakorna ser ut som Oreo kakor...


work out

Det känns så sämst att jag är sjuk nu när jag är astaggad inför att börja träna hårt! När ska jag få tid till att göra det liksom? Jag vill också bli sådär snyggt fit.

Köpte för övrigt ett par jeans idag!! Eftersom jag bara är 160 cm så är alla jeans för långa för mig, men de sydde upp dem gratis i butiken! NICE! Jag har äntligen ett par jeans! Yey me.
Köpte dessutom ett par skor tills i vinter. Nice.

Nu är jag bara taggad till att börja träna inför Egypten! 3 veckor kvar snart!


bajs.

Jag är sjuk. Jag mår sämst. Jag tycker synd om mig själv just nu. Jag orkar ingenting. Jag måste sova. Jag är ensam hemma. Såklart.

Jag åker fan aldrig iväg. Jag gör fan aldrig något.

Jag är fan riktigt jävla förbannad och ledsen.

Jag mår verkligen inte bra. Feberfrossan kommer väl inatt.

RSS 2.0