Virkning

Hittade en beskrivning på internet på en söt mössa och ett par vantar så jag hann faktiskt med en vante och mössan nu i kväll. Skönt med avkoppling och kul med resultat direkt. Synd dock att jag inte har någon som antingen har kläckt barn eller ska kläcka för det har varit en perfekt och personlig present! 
Eller så får de ligga i någon låda tills den dagen då jag och Wiktor får barn själva (fast då lär jag virka massa annat..) God morgon!

Här sitter vi och fixar inför viltspårakursen med Penny! Ska bli riktig kul! Mysig att sitta lugnt en lördagsmorgon framför Nyhetsmorgon också. 
Och på tal om Nyhetsmorgon! De sa att det ska ske en debatt om omskärelse idag. Hoppas att det blir förbjudet!! Stackars de barn som måste utstå en omskärelse för att föräldrarna inte kan tänka längre (nej, det är inte hälsosamt alls utan ökar risken för infektioner och vem vill ge sitt barn infektioner medvetet?) 

Kom in på fel spår nu, men jag blir ändå arg på att något sånt medeltidsbeteende existerar 2013. 

Åter till klädnyporna och viltspår! Jag och Wikor hjälpte hans föräldrar att putsa och mala älgkött igår så jag tog lite småbitar som jag tänkte använda. Ska nog gå bra! 


 
Jätte blev verkligen jättekladdigt efter ett tag! 

Lite uppdatering

Igår när jag kom hem från jobbet så hade min prins gjort i ordning bläckfisk till middag med ris och paprika! Han är så fin min man. 

För övrigt så ska jag börja plugga om 3 veckor! Ekonomi och redovisning, ska bli riktigt spännande! 

Och häromdagen så gjorde jag pulled pork. Blev väldigt gott! Tycker synd om de som inte äter fläsk faktiskt! Missar något!I would!
Typiskt!

Det är nu jag hade velat ha 3 stycken på en miljon. 


Kvinnan i mitt liv ❤!

Har haft världens bästa mamma på besök här! Köpte ju schampo och balsam idag från det bästa märket Nashi Argan och en liten krustång fick även följa med! 
Hjälpte mamma att färga utväxten i alla fall samt att jag fönade, krusade och stylade hennes hår. Hon blev så fin min fina mamma. Dock tog jag ingen bild (såklart) men mamma tog en bild när hon kom ❤
Jag har verkligen världens bästa mamma! 

love

You are my sunshine ❤

Det här vaknade jag till ❤! 


Eyelashes

Fick äntligen fina fransar nu! Dock hade jag gärna tagit lite längre på resten än bara i utkanten, men men. Jag tycker att det blev fint ändå. Gjorde även fransar på Christelle och hennes kompis igår! 
Jag gör ju lite annorlunda i och med att jag vill att det ska se tjockt, naturligt och vackert ut på hela ögat och inte bara lite långt i kanten. Fransförlängning är ju otroligt mycket om smak. 

This day.

Tänk om alla veckor kunde börja såhär? En privatlektion på Veda, hem och duscha, laga lite lunch och sen iväg på hundkurs för att sen i kväll inte göra något. Det hade varit underbart! Speciellt eftersom jag har bestämt mig att jag vill börja tävla! Ja alltså, nästa år alltså i den lättaste av den lättaste av dressyr och jag måste ligga i lite. Men jag känner att jag är på gång i alla fall. I alla fall på Nougat. Jag gillar honom. 
Måndag morgon!

Vi startar veckan med en privat ridlektion. Ska bli nice! Skulle varit ännu mera nice om mina ridstövlar inte behövdes gå in nå mer. Jag är inte så förtjust i skavsår om jag säger så. 
Tji.

Nu borde jag lägga upp en bild på hur fina mina fransar blev, eller hur? Men tji fick vi alla! Jag satt där och väntade lite grann och pratade med den andra tjejen (eftersom ingen av oss fick tag på hon som skulle göra mina fransar först) tills hon fick tag på den här som skulle göra mina och vad säger hon då? Jo, "jag bokar inte in jobb på lördagar". Nähä, förutom på våran smskpncersation då tydligen. Så det får bli på onsdag igen och jag hoppas verkligen för hennes skull att hon är duktig.
Irriterad. Och snorig. Och Wiktor kommer hem om ca 2 timmar så då kommer vi äta fastän jag är hungrig nu. OCH jag jobbar imorgon. Jag vill inte jobba helger.
Köpte den här igår på Inn&Finn


God morgon!

Sitter och tar mig en kopp kaffe innan jag ska in och få min fransar förlängda. Jag kan ju inte göra på mig själv tyvärr. Känns lite bra att få skämma bort mig idag för jag såg oktoberschemat idag och blev allt annat än nöjd. Ångesten och stressen är igångsatt igen men vafan, jag kanske ska bli gravid och gå på soc så löser sig allt? Putta undan mina drömmar och köra på det? Det verkar ju fungera. Fast.. Ja, nej. Jag skulle nog inte klara av det. Jag får helt enkelt bli lite friskare och söka både utbildningar och mer jobb helt enkelt (som om att 4 jobb inte räcker..)


Sep. 05, 2013

Sitter på personalmöte med tjejerna. Sara delade sin sushi innan hon åt. Blev lite mobbning där.


just a little bit of new york

Hade många New York bilder såg jag! Dock så åkte jag till min kusin idag istället för att lägg upp bilder. Men här får ni en bild på mig efter jag hade shoppat loss inne på MAC och Apple Store och precis köpt min vackra Michael Kors väska. 5th Avenue.

NY

Eftersom jag är ledig imorgon så tror jag nog att jag ska lägga upp lite bilder från New York! Har ju inte gjort det alls, så det kan ju vara kul! För er som är sugna på att åka dit. Det var andra gången för mig i the big Apple, så jag känner Inge behov av att åka dit en tredje gång. Blir nog LA nästa år igen istället. Jaja, NY va det!


Middag!

Jisses vad jag behövde ett glas vin idag. Kanske ska ta hela flaskan?
Middagen blev i alla fall god med entrecote, sötpotatis, halloumi, mozzarella och allt mer! Jag var egentligen jättesugen på oxfilé (är inte förtjust i kött med fett i nämligen), men men! Kött är kött!! Vi invigde våra nya grillbestick också, riktigt fina och bra.


RSS 2.0