i made it

Okej, nu är det gjort! Bokade kursen som jag ville gå! Blir i mars istället för februari, men det gör ju inget tänker jag. Ska bli spännande!! Tycker ju att privatekonomi och sparande är kul så det ska bli roligt att få lära mig mer om sparande inom aktier och fonder. 
 
Har min ekonomi i ett excelark och jag vet att jag har spenderat lite väl mycket den här månaden men har inte vetat exakt. Så jag sammanställde lite nyss och ville typ ramla av stolen. Det var dubbelt så mycket som det brukar, men det blir ju så den här månaden i guess... Julklappar, klippte mig, bokade clinic med Jennah, kortavgift, köpte iof tyg som jag sydde en klänning av och som jag även fick betalt för så den utgiften borde väl inte räknas med kanske. Men äh. Nu kan det ju bara bli bättre. 
 
 
 
 

3:e advent

Hello lovers! 3e advent idag och jag och Haylie har hängt med Jennah! Vi var ute och hälsade på Atom och åt sen lunch hemma hos henne.
Haylie är inne i någon extremt frustrerande fas för hon lyssnar f a n inte. Blir galen på det här tjatet att förklara samma skit hela tiden för att hon sekunden senare ska göra samma sak igen. Jag vet att barns impulsivitet är större än deras konsekvenstänk, men blir galen! Vill rycka av mig håret. 

I alla fall, förutom den här fasen som aldrig verkar ha ett slut så har vi haft väldigt trevligt hela helgen. Var på julbord i fredags med familjen vilket var riktigt kul och härligt!! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

 

Hello schmello

Nu såhär efter lunch känns livet lättare igen. Helgen har gått bra och även om det liksom tar emot att åka och jobba helg så rullar det ju på ändå. Jobbade dubbel 3 gånger också så det var trevligt att få prata med någon av de andra "kollegorna" lite.. 
 
Pepparkakshuset blev inte klart, men kanske få göra klart det imorgon för förskolan ringde och sa att Haylie inte var pigg, lillfisen.. Wiktor åkte iväg och hämtade henne så får vi se hur vi lägger upp dagarna nu i veckan. 
 
Så ja, för att fokusera på det positiva så 
1. Gör klart pepparkakshuset i veckan. Tycker att de delar jag gjort hittills blivit bra faktiskt! 
2. Hemmet är storstädat
3. Hittade ett par sjuuuuukt fina ljushållare på HorseShow i helgen! Stigbyglar i mässing med ljus på. Tänkte att jag skulle försöka göra egna såna om jag hittar en sån där grej som ljusen står i. 
4. Jag och Jennah bokade en clinic i januari! WOHO! Ska bli skitkul!! 
5. Jag satte ett sparmål i början av 2018 och jag är uppe i typ 90% av det målet. Tror inte att det blir 100% innan året är slut, men jag är ju nära ändå!
 
Nu känns allt liiiiite bättre. Fortfarande less på saker, men liiite bättre i alla fall. 
 
 
Finns hos Hippocanis
 

RSS 2.0