Kort natt

Klockan 3.30 typ och jag käkar frukost nu. Wiktor kör fram bilen och sen bär det av mot Arlanda!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/493547/images/2012/pic_5011ee8dddf2b362d5000253.jpg" class="image">


Kort natt

Klockan 3.30 typ och jag käkar frukost nu. Wiktor kör fram bilen och sen bär det av mot Arlanda!


You are the rock that don't roll

Försökte mig på praliner idag. Gick sådär. Hoppas att de är ätbara.


Hej hå!

Nu ska allt bort! Hej smärta!


Jåttan

Hur kan man älska en jåtta så mycket?


Tackolov

För Cypern på fredag! Längtar efter hotellfrukost!! Det är bland det bästa med semester. Våfflor, pannkakor, scrambled eggs osv.. Finns det något bättre? Nej. Behöver mina ben få lite färg? JA!


Tisdag

Wiktor är glad för att hans ratt-grej har kommit. Jag är glad för att det är rent som fasen hemma.


Lunch


Old but fun

Någon som minns det här spelet? Köpte det på rusta idag helt random för halva priset.


Stadium Outlet

Städerskan kom tidigare imorse så nu är vi i Arninge i brist på annat. Hittade ett par snygga löparskor, men tror att de är lite för stora för mig tyvärr. Känns som det.


Sleepless night

Varken jag eller Wiktor kan sova. Konstigt. Är det fullmåne eller? Han har lagt sig i soffan och pillar på sin iPad och jag ligger här och pillar på min iPhone. Är vi verkligen så besatta av all teknik? Tydligen så är vi ju det när de tillochmed har gjort en telefon som du kan ha i duschen. Vi blir inte utan teknologin någonstans...


Trött_tjej_90

Jag älskar att jag inte behöver diska idag. Eller städa.
 
Tack för städerskor.
 
 
 
Vad konstig blogg.se ser ut nu förtiden? Eller det kanske bara är jag som är seg i uppdateringen.
 

Stockholm

Skulle bara in och köpa en resväska. Eller inte. Däremot så har jag varit på sminkmöte och det gick jättebra!


Grå måndag

Har hunnit med en liten springtur idag redan med Erica. Mina röda axlar har blivit mindre röda. Cypern på fredag och om en timma ska jag röra mig in mot stan för att ha möte med sminkläraren. Antingen så börjar kursen i augusti eller så kommer det att bli väldigt tråkigt för någon. . . . . . . Skönt med en dusch också!


Finns det sol i Sverige?

Tydligen.


Söndag

Efter lite lydnadsträning i Nacka med Matilda och Ipc så sitter jag och Tessi nu på Café 60 och ska äta det här! Mums!


Dinner

Jag och Wiktor åkte ner till Hundby igår och kom hem idag och bestämde oss för att gå ut och äta. La lite energi på sminket även fast jag är riktigt trött! Ser ut som ett kioskmongo, men vad gör det? Det är sommar!


Första dagen på semestern!

Jag är glad för att jag har semester, men kunde ha börjat den bättre. Mensvärk och tvättstuga är väl inte direkt något att hurra för? Tackolov att jag har min karl som gör mig glad!


It's all about the brown

Tänk om mina ben va i alla fall lite bruna?


Hej semester!


Retard

Är det bara jag som trycker på båda knapparna ifall att?


Kungsholmen

Jag och Penny följde med Wiktor på ännu ett akutjobb i stan idag! Så mysigt i värmen på Kungsholmen!


Rum rum rum away, like a train rolling of the track

Jag och Erica har precis varit ute och sprungit! Penny följde också med och släpade sitt koppel på mosade sniglar. Tack Penny. Så nu ska det tvättas!


1 down, 3 to go

Efter kl 17 idag så är det bara 3 pass kvar innan jag går på semester! Lycklig_tjej_!


Sushiniku

Efter en lång dag med Louise och Angelica, åka bil, äta i parken med Bubben, Erica, Pelle och Ulrika så är Penny väldigt trött och såklart vill hon ligga och gosa hos matte! Mysig_tjej_11. Och matte är väldigt glad att det bara är jobb tisdag, onsdag och torsdag och så blir det semester!! Jag är fan överlycklig att jag tog två veckor istället för bara en. . Och nej, jag är inte gravid, bara tjock.


Cosmopolitan

Borde börja prenumerera på den här tidningen istället för att köpa den hela tiden. Borde göra cosmo-cupcakes också.


Penny

<3


+1 i Täby!

Louise har varit här i Täby idag och vi kombinerade en hundpromenad med lite utomhus gym. Ni vet, Täby är ju sådär fint att det finns ett utomhus gym.


The sims

Skulle hämta ut mitt paket på Posten idag ju, men guess what? Det hade tydligen inte kommit! Fast det står att jag kunde hämta ut det tidigast i fredags. Gr8. Förresten så måste jag fråga, är det bara jag som ser ut såhär när jag spelar The Sims? Köpte the Sims Medeltiden idag och det är ju inte riiiktigt som den vanliga the Sims, men kul ändå!


U got mail

Varför kan de aldrig skriva vem avsändaren är? Hur ska jag veta vad jag har beställt liksom?


Jag må hon leva!

Grattis till den finaste lilla tösen Netlié! 2 år idag! Moster älskar dig!


Kämpa!

Bara 4 pass, 4 timmar och 20 minuter kvar till semester! Längtar efter att få spendera varje dag med min kärlek och min lilla Penny!


Pole in My heart

Jag älskar poledance! No fucking hands baby!


Barn.

Jag hatar när barn skriker högt. Jag hatar när barn gnäller. Jag hatar deras snor och bajs, men framförallt så hatar jag de här barnen. Finns det några fulare ungar i världen? Tror inte det. Killen är fulast förresten.


Regn och kallt

Trotsade vädret lite och tog på mig en klänning idag! Det är ju lite fint blandat mellan sol och mörka moln. Men när man sitter och kollar på såna här bilder så inser man vad det suger att ha en sån här svensk sommar.


PlanetPet

Ett riktigt bra hundgodis! * Delicious meaty treat * NO additives or preservatives * Fresh and natural ingredients * Tasty snack for various situation * Better choice for the well-being of Dock så luktar det pyton, men Penny älskar det!


Work for my man

Wiktor var tvungen att ta ett akutjobb på Stora Essingen nu och vissa saker man ser kan man bara skaka på huvudet åt.


MakeUpStore InMyHeart

Jag älskar MakeUpStore! Speciellt deras läppenna och Lipstick Sealer. Det röda sitter som berget och jag slipper oroa mig att det försvinner efter ett glas vatten.


PennyLane

Trött chihuahua efter en springtur


Tanzania Tanzania

Cyklade till och från jobbet idag och tog den långa vägen vilket blev 12 km! Känns bra! Känns ännu bättre för jag och Erica har även sprungit 5.88 km! Klart vi promenerade lite eftersom jag inte har sprungit sen innan midsommar, men vi var väldigt duktiga! Cypern om 17 dagar liksom. I alla fall så sprang vi helt plötsligt förbi Tanzanias ambassad. Bara sådär. I Näsby Allé liksom.


Allas

Södersjukhuset är ganska dåliga på att uppdatera sina tidning i väntrummen. Undrar hur många ha läst den här och trott att det handlade om nutid?


Steven Adler räddar mina sista arbetspass

Det är bara synd att det snart tar slut med räddande för hans del. Tyvärr. Den är riktigt bra den här boken! Jag har fastnat och vill inte lägga ifrån mig den. Vilket är lite surt för vad för bok ska jag läsa när vi är i Cypern? Sol, bad och en avkopplande bok är inte fel någonstans.


Trött tjej.

Idag cyklade jag till jobbet. Fram och tillbaka. Varför försvinner inte mitt fett? Mitt tålamod är sämst.. I alla fall så börjar jag känna av den där "snart-semester-känslan". Visserligen så kommer jag bara vara ledig i två veckor och åker till Cypern den 27/7, men jag kommer TRALLA ifrån jobbet torsdageftermiddagen den 19. Tralla. Hoppa. Jubla. Jabbadabbadoo, ni fattar. Ska dessutom se till att det inte går att ringa till min telefon från jobbet eftersom jag har rätt till att inte bli störd på min ledighet. Låter larvigt kanske, men jag har faktiskt det och det är något jag verkligen tänker utnyttja. Men vad är en bal på slottet? Funderar på att gå ut och springa kanske? Har ju cyklat, men har ju ändå lite energi kvar.. Varför inte egentligen? Jag försöker ju ändå gå ner i vikt.


RSS 2.0