Korvhäng

Idag har vi hängt i Ensta och grillat korv! Sjukt skönt och mysigt att vara ute och bara njuta av dagen med bra vänner. Imorgon så ska vi till Rönninge By med öppna förskolan för att grilla lite till och sjunga. Ja, och klappa getter och sånt också såklart. 
 
 

Svamp!

Idag hängde jag och Haylie, Carro och Marielle samt Olle och Vilgot ute i skogen! Vi har grillat korv, druckit varm choklad och plockat svamp. Hittade "bara" massa karl-johan. Hade velat hitta massor av kantareller istället faktiskt, men men! Det är ju bara för att jag inte testat karl-Johan förut. 
Paus.

Det märks att jag har varit hemma länge nu och att Wiktor jobbade i måndags. Måndagar då jag jobbar är liksom min "vilodag". Jag sover inte ordentligt längre på nätterna, Haylie har nackskrik och så vaknar hon typ 6.30-7 varje morgon. Jag är S Å jävla trött. Helt jävla slut. Och så ska jag underhålla henne varje dag och hon är så full av energi! Det är i princip aldrig en lugn stund. Och jag behöver verkligen en dag att hämta ny energi för att orka. Wiktor vill ju dessutom vara hemma med henne, men det går ju liksom inte. Hemma med barn eller ha kunderna kvar? 


Ibland vill jag bara gråta. 

Men det blir väl bättre hoppas jag. Jag älskar henne så mycket, men min energi är borta. 
 


Update

Nu är jag också sådär cool och har mobilanpassat bloggen! Better late than never. 


Idag chillade vi här hemma tills Rosanna och Elly kom över efter lunch. 
Lagade även tomatsoppa till middag som vi bjöd över svärisarna på! Den blev väldigt god måste jag säga! Skördade ju i växthuset (nu innan kylan kommer...) 


Imorgon ska vi försöka få vår externa hårddisk att funka. Har ca 5000 bilder på telefonen... Både datorn och telefonen har börjat klaga på för lite plats. Suck. 


Duktig

Idag satte jag ä n t l i g e n ihop Haylies kök! Puh! Har tagit mig tid att få tummen ur och göra det. Det som saknas är dock belysning, men det kommer sen. Tänkte kolla på det när jag var på Ge-Kås, men sket faktiskt i det. 

Jajuste! Jag har ju inte berättat att jag, Haylie, mamma, Lina och mormor åkte till Ge-Kås i fredags. Vi åkte på morgonen, körde en repa i varuhuset och sen åkte vi till Angelica för att hänga lite. En kul och trevlig helg! 

Vi kör en bildbomb! 


Skansen!

Jag, Haylie, Rosanna och Elly var på Skansen idag! Så mysigt! 
RSS 2.0