Jun. 28, 2013

Tjoho, nu tar jag helg! Imorgon ska jag göra fransar på en underbar människa och även tvinga henne att låta mig limma på en pärla på fransarna. För att se hur det ser ut.

Sitter i alla fall på bussen hem nu och funderar på om jag ska dra med Wiktor ut på 30minuters löpning och sen åka och handla eller tvärtom? För att jag kommer inte orka att åka och handla imorgon bitti.


Jun. 25, 2013

Förresten så gjorde jag fransar på Erica idag! Ska ju börja lägga upp bilder på fransarna tänkte jag.


Jun. 25, 2013

Tack mitt hjärta för att du orkade hålla din hand på min rygg så att jag inte skulle stanna de sista 4 minutrarna. Trodde att jag skulle dö, men jag klarade av att springa 30 minuter. Tack för att du är min ❤ !


Jun. 24, 2013

Blev en överraskning i kväll så blev inget spring alls. Världens bästa överraskning!
Så vi shoppade lite i Täby C istället.


Eyelash!

 
 
Tänkte att jag skulle försöka mig på det här med kategorier och börja lägga upp mina fransbilder. Får se hur det går, men jag ska ge det ett försök. 
 

Måndag

Idag har jag gjort fransar på Anneli på Salong C/O You. När jag blir godkänd (och om) så kommer jag troligtvis börja småjobba där lite då och då åt deras kunder som vill ha fransar. Det börjar bli väldigt populärt måste jag säga! Jag trodde inte att det var en efterfrågan på fransar när jag fick kursen av Wiktor, men ack så fel jag hade.

För övrigt så var vi nere i Hundby och firade midsommar med min familj vilket var så underbart! Dock så blir jag alltid lite nerstämd när vi ska åka ifrån den södra sidan och tillbaka hem. Ja, och så lite pms på det så blir det ännu mera nedstämt. Kanske springer förbi ICA här nere hos oss och köper mig en bukett blommor för att bli gladare? Eller så kanske det blir bättre efter våran löptur i kväll. Känner mig lite dålig som fuskade i helgen eftersom det var midsommar, men jag får springa extra den här veckan helt enkelt!

Ska fortsätta städa lite grann nu så att det är lite rent och snyggt här hemma! Brukar göra ett nedstämt humör lite bättre.

Jun. 19, 2013

Det är tungt att jobba.


Jun. 18, 2013

Stolt över mig själv. PMSen spökar och det enda min kropp vill ha är choklad och coca cola, men vad kommer jag ut med från ICA? Ja, ni ser ju själva.


Jun. 16, 2013

Idag har jag tråkigt! Igår var vi och köpte ett nytt soffbord och vad kom vi mer hem med? Jo en ny matta och en beställning efter en lampa som kommer om en vecka typ! Vi fick även besök av mina svärföräldrar igår kväll som blev bjudna på drinkar framför Indiana Jones. Mycket trevligt!


Jun. 14, 2013

Orkade inte det här heller, men fick använda den fina brickan jag köpte till Wiktor!


Jun. 14, 2013

Kvällens middag! Orkar inte lägga upp allt sådär åh-våran-fasad-är-så-perfekt-aktigt så det blir såhär charmigt! Kanske anstränger mig sen när vi käkar ost och kex!


Jun. 14, 2013

Sitter på jobbet fram till 18, och ja, med huvudvärk. Härligt va? Inte så långt kvar nu ändå.


Jun. 13, 2013

Var på introduktion på Kavat Vård idag som alla timmisar se tvungna att gå på. Dock så började vi i stan och fick sen ta oss ut till Tensta av alla ställen (Wtf?), men den var lärorik och rolig! Åkte direkt till Täby C efter för att hämta ut 3 nya böcker jag köpt och köpte samtidigt med mig Redfellas till middag. Riktigt goda sallader, en rekommendation!!

Btw, gissar på att jag inte är den enda med sådana här bilder på mig själv i telefon? Kul att öva till SnapChat!


Jun. 13, 2013

Eftersom jag var ute på en powerwalk imorse så tvättade jag inte håret igår kväll efter löpningen utan gjorde det nu idag istället! Använda Nashi Argan för andra gången och mitt hår är SÅ LENT! Jag är nog förtrollad. Sån bra olja!
Ska definitivt prova schampo och balsam från dem också någon gång!


Jun. 12, 2013

Stannade på 2km och 940m av vilja. Jag hade orkat längre, vilket är så surt! Hade jag vetat att det bara va 60m kvar så hade jag definitivt fortsatt. Men men, får bli nästa gång! Nu veta jag i alla fall hur långt jag orkar.

Glad_tjej


Jun. 12, 2013

Jag blir tokig på att mobilblogga!!!
Jävla knappar kan inte ens få till stavningarna rätt.
*Jonas
*som
*Snickaren

Va det något mer som mobilfan inte fick med?!


Jun. 12, 2013

Idag blev det lite kaos. Eller mer stress. Va på intervju för Vapiano och fick direkt lov att åka in till stan och göra ett läsförståelsetest för en utbildning son jag har sökt. Tackolov att Wiktors bror Jobas kunde svänga förbi och gå ut med Penny så att hon kunde kissa i alla fall! Min lilla plutt.
Ligger just nu och kollar på Arga Snikaren och drömmer om när jag och Wiktor flyttar till ett hus vi med!! Längtar! Sen får vi väl se om jag tvingar kära Elin att rita ett hus till oss eller hur det blir.
Ja ja, Arga Snickaren nu och sen drar Wiktor ut mig på en löprunda! Ska bli skönt!


Ridhandboken

Börjar dagen med lite härlig läsning innan kg och Penny ska ut på en PW!


Jun. 11, 2013

Glömde lägga till att jag även tvättade mitt vackra fejs med Exuviance som känns skönt i ansiktet!
Här är fin Nougat också! (Så att det inte bara blir bilder på min väska)


Egen spa kväll!

Okej, kanske blir lite för mycket tjat om min väska, men seriöst, om jag inte vill berätta hur glad jag är för min väska så skulle jag uppenbarligen inte gilla den? Och vem skulle inte bra glad för att man äntligen hade råd och kunnat lägga pengar på en märkesväska? I alla fall så smorde jag in den idag och hon i butiken hade verkligen rätt; det lilla smutset som fastar på väskan bara rinner av! (Nej, den drar inte till sig smuts men som alla grejer blir den ju också smutsig). Lycklig tjej! Dessutom så kändes det så bra på ridningen med fina Nougat att jag firade med (förutom moroccanoil schampo och balsam) moroccanoil hårinpackning, nashi olja efteråt och smorde även in mig med Victorias Secrets coconut passion! Ska jag på fest eller? Fattas bara att klippa naglarna liksom. Men jag ska inte ut! Däremot lägga mig och mysa med min underbara man som jag älskar så otroligt mycket! Vad hade jag varit utan honom?


Jun. 10, 2013

Va iväg med Erica och hennes mamma till Väsby för att handla lite för fransar och bryn! Tyvärr hade de inga fransförlängningspincetter, så det måste jag beställa på annat håll... Men testade att färga bryn på mig och Angelica för de är här och har ätit middag med oss! Önskar att de kunde bo närmare. Men i alla fall, jag blev nöjd över resultatet! Angelicas bryn skulle behövt en mörkare färg, men övning ger färdighet.


Jun. 08, 2013

Eftersom min syster är uppe från Göteborg så hade mamma och Mats bestämt en familjedag idag! Så det blev Trosa marknad och grillning i Tungelsta! Wiktor fick köpa en keps till mig så att jag är lika cool som honom.


Tjenis penis!

Idag tog min kusin studenten, hurra hurra! Får mig att minnas min student, tänk att det redan har gått 4 år? Det är nu jag börjar undra vad jag har hunnit åstadkomma på 4 år, men det är ändå helt okej mycket. USA 2 gånger, flyttat hemifrån, träffat mitt livs kärlek, skaffat hund, tog körkort (som för övrigt fyllde 3 år i maj), jobbat på olika jobb, gått smink/hår/franskurser och har även sökt in på kurser nu till hösten för att få en längre utbildning! Resor har även blivit London, Paris, Cypern, egypten och Kreta. Typ.


Jun. 06, 2013

Jag och min syster ritar minions. Min är till höger. Finast!!


Jun. 05, 2013

Körde på nya grejer!


USA

Åh, jag vill inte bo i Sverige längre! Jag vill inte vara här. Visst, jag har grejer här, men jag hör inte hemma här känner jag. USA är liksom mer... Hemma. Och för mig är det väl en självklarhet att passa på att leva livet medan jag inte har några saker som håller mig fast här. Min dröm är ju att jag och Wiktor flyttar till Kalifornien och att ta med Penny blir troligtvis inga problem, folk reser med djur hela tiden och det är väl lättare med djur än med människor?? För att få ett Green Card är inte lätt..


Jun. 01, 2013

Har hört att axelbrännor är de sexigaste!


RSS 2.0