WOOP WOOP

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Igår

Jag och Haylie hängde hos Angelica Löfström igår! Mysan var där och så min och Mysans gudson Frank! Vi åt den lunchen vi ätit ihop de senaste gångerna vi setts (har liksom blivit en klassiker hos oss!); grillad kyckling, ruccola, soltorkade tomater, oliver, fetaost, solroskärnor, och mozzarella! Så sjukt gott! Ibland har vi kokt potatis i, men igår hoppade vi den. 

Efteråt mötte jag upp mamma o Mats och så åkte vi till Vendelsö gård så fick hundarna bada och Haylie badade lite också. Vi åkte sen hem till dem och där bjöds det på muuuuuumsgrejer!!! Älskar det! Lina, mormor, Liselotte och Jocke kom över och hade med sig Enzo o Lexus också så det blev mys! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Plantering

Jag och Haylie planterade tre olika morötter, spenat och mangold. Eftersom mitt trädgårdsland inte ens är påbörjat så får jag ju liksom ta vad jag har, så då blev det två Ikea-påsar. Planterade inte alla frön, men vafan, hoppet är det sista som överger en! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Hello lovers!

Idag sitter jag här på jobbet och kör lite. Farmor är hemma med Haylie vilket är ganska så skönt eftersom jag har typ vabbat varje dag i 2 veckor... Gillar att tjäna pengar så det krockar lite med att "bara" vara hemma. Ni kan dock vara lugna för Haylie är lika lugn som en virvelvind. Det är fullt ös jämnt och överallt haha! Så det är inge "baka-kaka-titta-på-film-lugn-och-ro"-vab. Men som jag älskar henne precis som hon är min tös! 
 
 
Fyllde år i måndags så vi båda var lediga och hemma. Mammorna kom över på hamburgerlunch med barnen och vi hade det jätteskönt! Lugnt och chill liksom. Massor av kaffe, fika, mat och spring efter barn (som alltid). Vi körde även ett städ-race i helgen och städade bort väääldigt mycket. Alltså, såhär tomt och rent har det inte varit sen vi flyttade in för 2,5 år sen. Så jäkla skönt! Nu ska bara ugnen på plats, stänkskyddet och sen handtagen och hoppas att det är rent tills det är klart så hela huset kan vara klart och rent samtidigt!! Vore så jäkla skönt. 
 
Men nu; jobb. På fredag är det sista dagen och sen är det seeeeeemester i 3 veckor! WOOP WOOP! 

RSS 2.0