Friyay

Idag har vi varit ute i Rönninge By och kollar på kossor, getter, hästar och grillat korv med öppna förskolan. Ja, och alla våra vänner såklart. Det var riktigt skönt när det inte blåste, men satan vad kallt det blev så fort vinden slog till! 


Eftersom jag hade med Penny och Rosanna inte hade med Kilja så åkte vi hem till Rosanna och gick sen en promenad med hundarna och barnen i Ella Park. Hittade några stentroll! Lite kul. Och skönt att bara kunna traska runt och prata om allt möjligt. 


Monday

Nedan jag var och jobbade idag så var Wiktor och Haylie på bvc för 10-månaders kontroll. Min lilla bebis är 10 månader? Snart 1 år! 9,7kg och 72cm lång är hon, jisses. Känns som om att det var igår vi var på förlossningen. Jag och Wiktor satt och pratade lite om hur våra framtidsplaner för huset ser ut. Jag kommer få ett växthus snart, vi vill renovera köket i framtiden, måla om i vardagsrummet, måla om i hallen, fixa min walk-in-closet och massor av annat. 

Dessutom så har vi lite plats att fylla under trappen och då hittade Wiktor det här: 

HUR LÄCKERT? (Nej vi behöver såklart inte ha så stort i och med att Wiktor inte dricker och jag dricker inte ofta). 

Men sjukt läckert!


Whats up?

Men så att bilen går bra? 


Livet rullar på som vanligt numera. Jag jobbar på måndagar, Wiktor är hemma och vi har köpt oss ett spabad. Hann bada i alla fall 3 gånger innan jag min mens (yay..). Piss

Och där kickade allt in ännu en gång. Är det pms tro? Ca en gång i månaden blir jag lätt deppig och ha-begäret ökar enormt. Jag vill ha en sminkstation i mitt rum med nytt smink och nya borstar som jag köpt på en shoppingresa i USA, jag vill ha stora krukor och jord för att plantera om mina tomater, jag vill ha ett växthus där mina tomater kan bo. Jag vill ha jag vill ha jag vill ha och så kommer deppen efter när jag inte har möjlighet till allt på en gång. 

Jag fattar att det är en del av det ytliga samhället vi lever i som säger "om du bara köper det här så blir du lycklig" och hälften av tiden så går min hjärna på det och hälften av tiden så gör den det inte. Det är fan en kamp att stå emot. Jag blir inte lyckligare för att jag har en ögonskugga för 400kr? Jag blir lycklig av att älska mig själv. Av att ge andra komplimanger. Av att göra något gott för någon annan. Men så kommer det där pickande köp-behovet och så blir jag nere när jag inte kan. Hatar begränsningar men hatar även att spendera pengar på skitgrejer. Mina tomater behöver verkligen nya krukor, haha. Istället för att jag ska vattna dem en och en under kran så fick de duscha tillsammans istället. 


Fredag!

En sorglig dag för Stockholm. Tackolov så hann jag köra igenom stan i lugn och ro innan attentatet, men tänker på alla stackars människor som sprang för sina liv i panik. Fy. Det kändes dock väntat efter allt som hänt i världen och att politikerna i vårt land inte har någon stake. 


Kom iväg till gymmet en sväng vid 17 och körde! Gick riktigt bra och jag körde till och med med de tyngre vikterna och insåg att jag orkar fan det! Jag mesar ju gärna, men alltså jag pallar. Mer än vad jag vill erkänna. 

Imorgon blir det dock andra bullar för då ska vi storstäda här hemma. Wiktor ska dra lite kablar för att fixa inför badets ankomst, men han ska inte tro att jag inte lämnar saker till honom HE HE. 


Måste köpa hinkar och plantera mina tomater i också. Fan. 


Nedergården

Idag har vi hängt på Nedergården uppe i Rimbo. Väldigt mysig dagsutflykt med Rosanna och Elly, Malin och Vilgot samt Veronica och Oliver. 
Linas lista

Vad skulle du aldrig…

Äta? - Inälvor
Dricka?  - Urin 
Skoja om? - Hemska saker 
Ha på kroppen? - En helkroppstatuering 
Vilja uppleva? - En nära-döden-upplevelse
Kunna arbeta med? - Soldat. Jag är för lat och gillar inte vapen  
Säga nej till? - Pengar
Googla? - Saker jag inte behöver veta 
Göra offentligt? - Bajsa 
Blogga om? - Knark 

VAD HITTAR MAN ALLTID/OFTA…

På ditt skrivbord? - Tygrester, tråd, symaskiner
Under din säng? - Damm  
I din jackficka? - Damm och hårsnoddar
Bakom din kylskåpsdörr? - Antagligen damm där med 
Vid sidan av ditt handfat? - Tvål 
Högst upp i din bokhylla? - Damm
Längst ner i din tvättkorg? - Smutsiga kläder 
Framför näsan på dig? - Telefonen typ
I dina tankar? - Pengar

 Avslutar med "Tre saker"

Tre saker jag skulle vilja uppleva igen - London, LA och Haylies förlossning 

Tre saker jag uppskattar - Min familj, mitt hem och min hund 

Tre saker som jag vill ha - Pengar, lycka och harmoni  

Tre saker jag älskar att göra - Att äta god mat, resa och ha kul 

Tre ord som beskriver mig - Fantastisk, fantastisk och fantastisk 

Tre saker jag vill bli bättre på - Börsen, sy mina egna kläder och ta vara på nuet

Tre saker jag inte kan vara utan - Pengar, min familj och min telefon 

Tre drömmar jag hoppas blir verkliga - Jag raddade upp 100 mål att nå i ett tidigare inlägg. Refererar dit. 


Work work och gnäll gnäll

Här sitter jag på jobbet och njuter av tystnaden. Ska börja jobba nu på måndagar och så får Wiktor vara pappaledig. Det kommer nog bli skitbra för han är trött på att jobba och jag är trött på att vara hemma.. Förstår inte de som är hemma i flera år faktiskt.. Känslan av att tjäna pengar igen är f-a-n-t-a-s-t-i-s-k. Hade jag varit singel hade jag jobbat dygnet runt i princip och lagt in alla pengar på sparanden. 
 
Ska möta upp Wiktor och Haylie i Arninge för att storhandla sen efter jobbet. Ska bli riktigt skönt att handla för jag måste verkligen se över mina matvanor.. Man kan ju inte träna bort en dålig kost och jag äter inte dåligt just nu, men jag är otålig och vill ha snabbare resultat och då får jag faktiskt ta i lite också så därför tänkte jag köra ett strikt kostschema. Är så trött på den här övervikten. 
 
 

RSS 2.0