Koaff

Igår efter jobbet så tog jag en paus från plugga det och gick på koaffkurs! Var lite nervös innan för tänk om jag inte skulle tycka att det var kul? Men OM det var! Sjukt kul! 

(null)

(null)

(null)

(null)


Snart är måndag klart

Ligger och försöker sova men det går inte riktigt. Har kommit fram till att jag har tappat fokus lite grann och det är väldigt jobbigt. Antar att det är pms, men känner liksom inte att jag riktigt vet vad jag vill längre. Det jag vet att jag vill är att för en (jävla) gångs skull komma hem och det är städat. På eget initiativ.
Men sen? Vet inte. 

(null)


Söndagkväll

Hello lovers! Ska snart sova, men tänkte faktiskt uppdatera bloggen lite. Tänk att helgerna går så jäkla fort? 
Efter jobbet i fredags så tog jag en sväng ut till Strokkur och red! Brukar använda mig av en ridapp som berättar tid, skritt, trav och galopp och sånt men efter halva vägen så stängde den av sig? Sög. 

Jaja, i lördags så var jag och Haylie på hopp och skutt! Tog sen en cykeltur och köpte en vindfleece via köp o sälj Vallentuna. Tog med Penny så hon fick springa lite bredvid cykeln. 
Åkte sen och lämnade Haylie hos farmor och farfar och åkte till Elin för att sminka oss innan vi skulle ut och äta med ett större gäng. Riktigt god mat och trevligt sällskap! 

Idag då? Jo, idag var vi ute på Taxinge Slott med Jennah och Mathias och fikade! Riiiktigt gott och trevligt samt skönt med fint väder! 
Åkte sen förbi mamma och hämtade upp grejer som jag beställt på HM. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
GHOST

Åh, igår var jag och Wiktor och såg GHOST på Chinateatern! Måste tillägga att jag har faktiskt aldrig sett filmen (VARFÖR INTE?!)... Men jag ville gråta genom heeeeeeeeela musikalen. Jag är en sucker för romantiska filmer och en känslomänniska och jisses vad jag fick blinka för att inte gråta några gånger. Och inte bara för att hela storyn är sorglig att han liksom dör och ändå finns med henne utan för att de var SÅ bra i sina roller, de var så övertygande och deras röster är så fantastiska! Hade jag haft papper med mig hade jag lätt låtit tårarna rinna. Puh. Riktigt riktigt bra. Nu måste jag se till att få tag på filmen så jag kan bädda ner mig i soffan med ett täcke och godis och se på den. Vill börja gråta igen bara jag tänker på det.. 
 
 
 

RSS 2.0