Puss
Sandhamn

Såhär har dagen gått


Blev en härlig frukost med stekta ägg och skinksallad! Bra start på dagen.
Jag och Penny åkte in och åt lunch med på Wiktor och svärföräldrarna på firman innan hans mamma skjutsade ut oss till Stavsnäs (satan vad långt ut det ligger!). Vi har redan hunnit bada och tagit en liten promenad på ön och nu ligger vi och tar det lite lugnt innan vi ska äta middag. Vi har bokat bord 20.30 så vi har lite tid att fräscha upp oss.

love.
Måndag

Idag så åkte jag in till skolan vid 12 för att fixa med det vi i min grupp ska redovisa på onsdag. Känns skönt att få det klart och nu ska jag bara läsa igenom det imorgon. Härligt!


Jag gick även förbi Östermalms saluhall och köpte klövar till Penny från Målandet vilt. Härligt att ha två nya och fräscha! De börjar ju lukta och bli äckliga efter ca 3 gånger. Tinas upp och fryses ner igen och så dras det i backen med blod. You get it. Den ena kändes dock gigantisk!


Gick till firman efter det och lite impulsivt så bjöd mina härliga svärföräldrar på middag på Sitting Bull! Så himla gott!!

Fredag och lördag


Leo gone wild
i love french fries
Gutten Morginen!

Wiktor ringde och väckte mig imorse med att berätta att han hade spytt så han var på väg hem igen. Synd för honom, men jag blev glad för då kan jag ta bilen och åka och spåra med Penny! Så jag har redan lagt blod och klöv på tining. Har en företagsekonomiuppgift att görs också som tar lite emot. Blä... Men men!
Ställde mig på vågen imorse som visade -5kg! Härligt!!

Måndag. Om ni hade missat det

Idag kom vi ut på en 2,5 km löprunda! Trodde inte att jag skulle palla i och med att det var ett tag sen vi sprang ute, men det gick galant och det känns riktigt bra i kroppen nu! Maten är i ugnen och nu börjar Morgan och Ola-Conny. Jag vill också vara på Nya Zeeland!!Söndag

Jag som alltid gillar att göra något när jag är ledig har väldigt svårt att bara vara hemma och göra absolut ingenting men det var något jag ofrivilligt fick öva på halva dagen idag. Så halva dagen spenderades med att göra absolut ingenting och vid 14-tiden så åkte jag till svärmor för att färga hennes bryn och fransar i utbyte mot att hon hjälpte mig lägga ett blodspår till Penny. Jag kan såklart lägga ett själv, men att hålla koll på klöv, blod, räkna steg och sätta snitslar samtidigt är något jag behöver öva på. Dessutom är det trevligare när man är två.


Man noppar alltid efter att man har färgat.

Alla hjärtans dag

Jag fick en jättefin bukett av mannen i mitt liv idag. Supermysigt! Vi spenderar just nu tiden med att smälta maten och spela lite zombiespel (jag vet, sjukt romantiskt). Jag har även tänt ljus här hemma och det är så mysigt när det är nystädat och levande ljus, älskar det!
Hoppas att alla andra haft en mysig alla hjärtans dag också! Och glöm inte att visa kärlek till alla varje dag och inte bara en person just idag!
Framtiden

Jag och Wiktor om några år. Hjälpsam karl.Oui
Tjoho!

Idag ska jag rida! Förhoppningsvis så får vi byta hästar nu, men man vet ju aldrig...
Tyvärr är det det enda intressanta i mitt liv just nu, om man bortser från att jag har företagsekonomi 2 prov imorgon, ska tvätta på torsdag och kanske lägga ett viltspår till Penny i helgen. Viltspår är skitkul och Penny älskar det också, men jag måste bli bättre på att snåla med blodet i backen. 2 dl ska räcka till ett spår på 600m till exempel och jag gör slut på det efter bara några meter känns det som. Så läxa till mig där. Kanske åker till mamma och ber henne om hjälp? Att hon drar klövern och jag droppar blodet då eftersom min kära mor inte gillar blod.

Men men! Ska få i mig min proteinshake nu och sen knapra lite nötter.
Smell you l8er.


Helgen i bilder


Middag

Hos mamma. Underbart.Noll.

Jag har noll lust att jobba idag. Verkligen. Slutar kl 18 och ska då ta mig till svärmor, hämta Penny och bil, förbi centrum, hem och hämta grejer och sen åka till mamma och sova där. Jag vet inte varför, men varje gång Wiktor åker iväg så blir jag så deppig och nere. Typ som att han har lämnat mig. Men jag vet ju att han kommer tillbaka och till dess så får jag gosa med Penny!

Skitbild

Som inte kom med i förra.Back to school

Sitter och väntar på bussen som aldrig kommer (som vanligt). Har på mig ett av mina par skor som jag fick av Wiktor i julklapp för att försöka töja ut dem lite. Han köpte storlek 36 fastän jag brukar köpa 37:or. Inte lätt! Jag kan ha 36 som tur är, men de måste töja lite som sagt.


När nästa lön kommer så ska jag även åka och köpa mig en stor ryggsäck! Den här ryggsäcken som jag har får jag bara plats med skolböckerna i och måste därför lägga matlådan i en vacker påse. Jag som inte ens gillar hockey (eller sport alls förutom ridning) (ja, ridning är en sport som inte vilken mespropp som helst klarar av). Men men! Vad gör man inte för god lunch?

Dagens visdom

Tror ni att folk tar illa upp om man skickar den här till attentionwhores?God morgon!

Får se om blogg.se vill fungera nu i och med att den inte ville lägga upp bilder igår. Bajsapp.

Sitter i alla fall på jobbet nu och ska lösa lite korsord tänkte jag. Försöka i alla fall.

Wiktor berättade igår att han och hans pappa eventuellt åker imorgon redan istället för på torsdag upp till långt-upp-åt-Fan-! Kul! Jag kommer alltså inte kunna sova ordentligt på inte bara 3 nätter utan 4!! Sover nog iof hos mamma på lördag så då får jag i alla fall någon sömn.

Men men! Det är ju klart att han ska ha kul med sin nya skoter så vad gör man inte som låter honom åka? Han köpte den inte för att den ska stå och se fin ut.

Äh, tillbaka till mitt korsord! Och att längta tills kvällens ridning. Hoppas att jag får en bra häst!Våmhus/Bäck
RSS 2.0