varför måste det vara så svårt?

Måste. Börja. Träna.







Orkar. Inte.

3 kr






http://www.youtube.com/watch?v=aFxYhFzoDbo

Blö! Vill så gärna ha långt hår igen meeee...

kzvf (MMS)

Blö! Vill så gärna ha långt hår igen meeeen det finns inte en chans att det hinner bli fixat tills på fredag. Sämst Fuck. Om inte Taj Mahal har, men det tvivlar jag på.


the goat man




HEHE! Don't mix alcohol.


20110627

På lördag är det min födelsedag. På fredag kommer släkten hit. Idag var jag, Lilliz och Lilliz lillesyster Jennifer och badade i Schweizerbadet. Maya badade också.

När fan gick tiden så fort? Jäklar.

Jag har, såklart, fått frågor om vad jag önskar mig! Och ja.. Jag vet inte ens det själv om jag ska vara ärlig. Kanske en en-dagars-kurs och lära mig bassminkning och festsminkning? Visst, jag har tjatat om en Make-Up utbildning länge, men jag springer runt och tvättar allas ansikten när vi kommer till landet och gillar att klämma så något med ansiktet är mera mitt kall. Konstigt att tanken aldrig har slagit mig förut egentligen?




Kom på det här i alla fall som kan vara kul att få! Men ja.. Jag blir hellre överraskad av något supermegabra om jag nu ska ha presenter! Kanske en riktig Louis Vuitton väska, HEHE? I wish.






Helst vill jag ju inte ha något som bara varar ett visst antal månader eller så utan hellre något som håller i alla fall nåt år eller två. Liksom. Äsch fan, jag är för gammal för att önska mig något.
En lägenhen och ett barn får jag väl ta och önska mig tills jag fyller 22 isåfall! (haha)


last call for alcohol

Det svåraste är; hur ska jag börja detta inlägg? Ska jag börja med att klaga på mitt gigantiska munsår som verkar vara en slags munblåsa och är därför så gigantisk att jag kan se den i ögonvrån eller ska jag börja med att berätta hur äckligt det är att spy? Eller ska jag helt enkelt börja från början?

Here we go..

Jag och Wiktor åker Bexan ner till landet och allt är frid och fröjd. Vi går och lägger oss och allt är frid och fröjd. Vi vaknar och är jättetrött på fredag morgon och allt är frid och fröjd. Min släkt skulle stå för alla lekar nere vid midsommarfirandet på landet och därför så var det förberedelser inför det, vilket också var frid och fröjd. Klockan 12.30 så smiter jag och Wiktor iväg in till Gnesta för att komma tillbaka med min syster och min supergulliga systerdotter Netlié! Gissa om alla blev överraskade? Superkul var det i alla fall! Och såklart, allt var frid och fröjd. Efter lekandet och så vidare så går vi upp till huset igen och ska vänta på att maten ska blir klar (Vi alla vet ju hur dåligt det är att dricka på tom mage). Jag hinner öppna en Mythos (öl) och sveper i mig den och so on. Till maten blir det nubbe, bestående av ABSOLUT SVEA och ABSOLUT CITRON samt cider. Hittills så har vi alltså tre olika blandningar vid namn sprit, öl och cider. Såklart, när allt är nere kommer rosévinet och hälsar på samt mera cider. Alkoholen snurrar i huvudet och alla är go och glada - tills morgon dagen kommer. Jag och Wiktor hade bestämt att vi skulle sova bredvid varandra i en 90cm bred säng och jag hade en stenhård kudde. Jag vaknar med huvudvärk, från kudden, och illamående. Kommer upp till Stora huset och sätter mig för ett glas vatten som motvilligt går ner. Ett glas o'boy försökte jag också få ner, men förgäves. Resultatet blir att jag går och lägger mig i mormor och morfars säng och blir liggandes där fram tills på eftermiddagen. Direkt när mitt huvud nuddar kudden så kommer känslan vi alla hatar. Magen vänder sig, jag springer upp och bankar på toalettdörren. Den enda toaletten på ett landställe som ger 25 personer tak över huvudet. Min moster öppnar och jag springer in och där kommer hela festen jag hade i min mage från dagen innan. Mysigt? Nej. Men det här inlägget är verkligen inte menat att bli mysigt. I mitt huvud så kan jag inte sluta tänka: "Fan vad äckligt att ha bulemi. Hur klarar folk av det?" Två gånger händer samma sak och jag vill bara somna men ack, det går såklart inte. Min syster kommer in med min systerdotter och lägger jordens sötaste sovande 1åring bredvid mig och hur ska jag kunna somna då? Efter mycket om och men så kommer Wiktor och min syster in i rummet och frågar om jag ska med och bada, och tamejfan det ska jag! Så vi åker ner till badet, för jag orkar inte gå, badar och åker sen hem igen. Då börjar jag känna mig levande igen, men alkohol den dagen blev det ej. Somnar bredvid min älskade i samma 90säng som är otroligt hård och absolut inte skön någonstans, så nu ska det faktiskt bli skönt att få sova i min alldeles egna säng. Min säng. Dock utan Honom med stort H. Han är hemma hos sig och ska sova där. Utan mig. Och jag ska få sova här, utan Honom. Men imorgon kommer Han hit! Min Wiktor!


Och på lördag så fyller jag år. Hur fan gick tiden så snabbt?





Och mitt munsår är ser ut som vårtan alla elaka häxor har på sin nästa i tecknade filmer. Fast den här sitter över min överläpp. Jag har aldrig haft ett munsår som aldrig haft någon slags övergång till mina läppar på munnen. Fan vad jag hatar munsår!


Imorse så spillde jag ut en kopp varm chok...

img_4311 (MMS)

Imorse så spillde jag ut en kopp varm choklad över de vita stoldragen. Maya vägrar gå i det här vädret. Assistenten vägrade att samarbeta till en början och slickepotten gick sönder. Slickepotten hos Wiktor tog jag ju sönder också förut. Idag är inte min dag fan. Måste jag ens nämna mensvärken..?


Bullterrier som vägrar gå ut vid regn bort...

img_4310 (MMS)

Bullterrier som vägrar gå ut vid regn bortskänkes. Hundfan.


everytime i close my eyes i can't escape your face








Ligger här och lyssnar på Whitesnake. Nice.

oneofusislonely


















Tänk vad roligt allt annat helt plötsligt blev i samma sekund som man bestämde att man skulle städa rummet?


Dubbelmoral i Tungelsta

img_4308 (MMS)

Dubbelmoral i Tungelsta


hejhejhejhejhej

Ligger just nu i soffan och lyssnar på när bröderna Grönlund tävlar mot varandra i något Tekken-liknande PS3 spel. Måste erkänna att spelet har 90tals-dålig musik i bakgrunden, haha!


Igår så såg jag och Wiktor Sucker Punch. Han valde film. Vad jag tyckte om den filmen? Om jag säger såhär så kanske det beskriver; Jag lovar och svär att aldrig mera titta på en film med Wiktor Grönlund som enbart jag själv vill se.




Typiskt killfilm.

RedDead

Idag har jag enbart spelat Red Dead Redemption. I princip hela jäkla dagen. Ja, jag gick ju ner och hade tvättstuga också, men sen vart det spelande. Vädret har varit piss så någon promenad har det inte varit någon talan om, att gå ut och ta en fika med någon fungerar inte heller eftersom jag inte känner någon i Täby. Yey! Och jag är inte den rikaste kvinnan i världen.

Wiktor kom hem tidigare idag så vi har suttit och degat tillsammans, men gick nyss ner till Ica (när vädret sprack upp) och köpte kött till middag! Så schwish så ska allt på stekpannan och in i ugnen för klockan är redann 19.02!! Man äter tydligen jättesent i Täby.




one weekend to rule them all

I fredags så blev det release fest på China Station för Twins Crew och igår så blev det lite socialt med Mysan! Har inte träffat henne på åratal känns det som, men jag lyckades lura ner henne (eftersom jag var utanför hennes port ungefär) och så blev det en promenad, massor av prat och det var riktigt kul! Härma Jim Carrey från Ace Ventura-filmerna och asgarvade. Såklart! Spelade även in ett supergulligt meddelande på Angelicas mobilsvar, HEHE.

Kom hit till Täby nyss och ligger här och gör inget. Det regnar ute, Wiktor spelar tv-spel och jag ligger här med min dator i knät och klockan är inte ens 15.00. En ganska jobbig känsla att vara mellan Tungelsta och Täby hela tiden faktiskt. Inget som är riktigt "hem" känns det som. Och på tal om hem så kan jag tydligen kyssa en 21-års fest hejdå. Tydligen. Känns ju kul! Jag har inte gjort något fel, men att vara grinig och trött på livet är två ingreienser som inte vill att någon ska få ha roligt. Någonsin. För det är jättejobbigt. Irriterad.











woke up to the sound of pouring rain

Klockan är bara 9.50. BARA! När ska tiden gå fortare? I Grekland är klockan en timma tidigare, så gissa när jag gick upp idag? 7.45. Jobbar jag idag? Nej, så varför kunde jag inte få sova lite längre? Det är inte direkt som att vi är på väg till poolen nu för att sola och bada utan Wiktor är och jobbar och jag ligger här hemma och tittar på Rachel Ray. När min prins slutat jobba så ska kommer han och hämtar mig och kör oss båda till Tungelsta! Då kommer alla bilder in på datorn och alla kläder upp ur resväskan! Synd bara att det regnar idag. Dåligt!

Men ska nog prova mina nya borstar och ögonskuggor så får vi se hur det ser ut! Ska ta kort på bröllopsklänningen och skicka till min kära syster också.


Woop woop!

Sitter i lobbyn på hotellet! Har checkat u...

Sitter i lobbyn på hotellet! Har checkat ut och väntar på bussen! Jag älskar min färg som jag har fått men den kommer väl säkert försvinna när vi landar i Sverige. Hörs ikväll!


Greece



Imorgon minsann!


imorgonimorgonimorgonGrekland

Känns som att jag har glömt något! Vet inte vad, men det känns som det. Känns inte ens som att jag åker till Grekland imorgon, men det ska jag!! Och det ska bli så jäääävla nice! Hoppas bara att jag inte bränner mig! Mitt rum är städat här hemma i alla fall, men min kudde luktar unk ändå? Dumt. Borde kanske gå ner och äta någon frukost och se om min mage tillåter det... Den är ju så rolig och ska ge mig magkatarr nu precis innan jag åker. Byta mage någon? Nej tänkte väl inte det.

Jag, Wiktor, Jennah och mamma + Maya och Silla va vid Dåntorp, Jordbro, igår och badade! Träffade Erica och Emely och Emelys mamma + 3 hundar. Det va ashärligt att bada! Vattnet va asskönt! Dit vill jag fler gånger fan!



Frukost/brunch here we come!

(Ska bli skönt att lämna regnet faktiskt)

do not sing false in the house, please

Jag höll på att städa och dammtorka mitt rum igår och för att jävlas med Wiktor så sjöng som "somewhere over the rainbow" med en otroligt ovacker (som en kråka) stämma och vad händer? Jo, jag får det här sms:et av mamma som precis har gått och lagt sig på nedervåningen, hahaha!



Mamma är så söt!!
WhatsApp är grymt btw!


det är lättare att le än att sura

När jag för en gångs skull har hittat någon som gör mig glad, så känns det som om att det "inte går" för det krockar med andras liv. När jag för en gångs skull får det jag faktiskt förtjänar, ja då fungerar det helt plötsligt inte att acceptera det tydligen. Men när någon annan får det de förtjänar, ja då jävlar ska jag vara så glad att jag spricker. Tydligen så är det fel att själv vara glad för någon annan medan någon annan ska vara glad för din skull, och hur rimmar den meningen egentligen?


bloggtorka

Jag har värsta bloggtorkan just nu och så får det vara ett tag!


Jag och mitt körkort firade 1 år tillsammans den 28/5-11. Lämna mig aldrig kära lapp!

Har haft en kul onsdag och ska imorgon titta på Grey's Anatomy för att jag missade det igår. Sämst att jag gjorde men kvällen var superrolig i alla fall!
Idag har det varit chill också.

Ska ta min han-som-jag-pussar-på och gå ner och titta på bio. Ja, bio. Vi har ju faktiskt en bio här hemma hos mig nere i källaren som Mats har byggt! Det sämsta är att den är inte helt klar (det fattas riktiga biostolar och en röd matta), men en soffa och snygg inredning väger upp det så den är riktigt nice!



Så, smell you later


Bara sådär liksom

Seg med skrivandet, yepp.
Får kanske skriva lite senare idag? En bra sak är att jag har varit på promenad varenda dag nu ett tag! 30 minuter minst! Känns som en bra början. Va på 50 minuters promenad igår.

Tessi slutar nu och är på g hit för att vi sen ska till Handen och fika och sen sola lite! Åker ju faktiskt till Kreta på torsdag så jag kan inte ju inte vara hur blek som helst? Vore kul att få lite färg på benen. Men men! Hör kanske senare!

POUSS

RSS 2.0