Onsdag

Ska försöka få till lite bilder nu någon dag tänkte jag, men det blir nog i helgen för vi har lite fullt upp på kvällarna nu de kommande dagarna.

Måste ju visa hur långt vi kommit!
Igår fick vi hjälp av mamma, Mats, Marie och Thommie, så guld värt. Så underbart. Jag vet inte hur jag hade fixat det annars för det har varit så mycket grejer överallt att jag har stått helt upp och ner och känt "Jag vet inte. Jag vet inte vart jag ska börja. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag vet inte".

Så guld värt att ha en underbar familj, det är det bästa jag vet.

Flytt!

Hur långt har vi kommit? 

Dagen före dan

Imorgon går flyttlasset för de få stora saker vi har! Så inatt är sista natten som vi sover i lägenheten. Pirrigt. 
Vi har demonterat sängstommen och eftersom det är sista natten så är vi lite busiga och har lagt madrasserna på golvet mellan soffa. Och sängen. ASNICE!! 
Såhär ser mitt pysselrum ut just nu. Ska försöka hinna med bättre bilder imorgon när det är ljust. Vår nyaste står just nu i vardagsrummet. Madrasserna ska ju ligga plana i 72 timmar innan man får lägga sig eller nåt så Wiktor la ut dem i onsdags. Blir "klara" imorgon 


Golv!

Yes, nu är det golv i vårt sovrum. Blev lite snabbt beslutat igår att lägga dit golvet i det rummet eftersom det inte finns så mycket tid kvar på kvällarna till att göra innan vi flyttar in i helgen. Förhoppningsvis är målaren där idag och drar på ett sista lager och sen så får vi se när det läggs mera golv. I kväll så kommer återvinningen till vår parkering och då ska vi slänga våran nuvarande sängstomme, imorgon så ska jag rida och sen är det bara onsdag kvar i princip då jag rider på torsdag och vi ska på julbord på fredag. På lördag går flyttlasset nämligen och då vore det skönt om det gick att flytta in saker i rummen... 
Å andra sidan så lägger ju inte jag golv så det spelar ingen roll att jag rider, men jag försöker ju ändå hjälpa till så gott jag kan. 
 
 
Det här är klart nu i alla fall! Ska lägga in lite bilder ikväll som jag tog med kameran, då är det bättre. 
 

RSS 2.0