HoppasHoppasHoppas!
Hoppas!


valpkursVi har gått på valpkurs hos Johan (http://www.friahundar.se) och jag är supernöjd! Penny är riktigt fin för att vara bara 5 månader. Självklart så behövs det ju att vi går klart kursen, men jag tänkte ta de 3 fortsättningskurserna som finns! Vill att hon ska bli riktigt bra!

Jag är så stolt över min lilla jåtta 

Wanna take a swim?

Imorse när jag var ute på tomten med Maya, Enya och Penny så guess what? Det har snöat så det ligger ett tunnt istäcke på dammen på tomten och vem tänker hoppa på istäcket och inte Penny? Klart hon ska! Så hon går igenom istäcket och jag skriker efter Wiktor i panik! Hon simmade mot kanten såklart och så fick Wiktor upp henne och rakt in i duschen! Gissa om hon var glad för det?
Vi fick våran hämnd genom att hon sprang på sängen och rullade runt där. TREVLIGT! Tur att hon var ren i alla fall!

Påsk i Hundby


Haft en härlig Påsk i Hundby!

konstig chihuahua. Men söt.
Detta kan ju seriöst inte vara bekvämt att sova på? Eller?

PennyLaneHär ligger vi och har det mysigt! Har skypat lite med älskade Mysan och Wiktor vill att vi ska börja kolla på andra avsnittet av Game of Thrones. Fine.. Imorgon så åker vi ner till landet och firar påsk där!! Hade gärna åkt ner idag faktiskt, för kan ni gissa vad vi har gjort idag? Absolut ingenting vettigt. Förutom att vi har spelat Red Dead Redemptions Undead Nightmare i princip HELA dagen. Ja, och Wiktor klippte sig men rakapparaten gick sönder så han såg ut som hej-kom-och-hjälp-mig i håret. Men det fixade sig så nu har han 2 mm kort hår..

Men ja, Game of Thrones var det.Trött chihuahua. 

PromenadNär vi gick ut så sken solen.
När vi hade gått en liten bit så blev det molnigt.
När det blev lite molnigt och blåste så ville Penny gå in igen.

with canon, you can

Penny var duktig idag på hundkursen! Hon är såklart alltid duktig, men har börjat bli lite bitchig på sista tiden och börjar "kräva" sitt space. Så hon morrade lite åt ena hunden som inte varit där på två veckor (så dyr kurs och sen inte dyka upp? Hur tänker folk?) men det ska vi jobba bort! Klart hon kommer skälla, men tamejfan inte vara en jobbig, bjäbbande chihuahua.

Leker lite med Inez på släppet på kursen!
Idag så köpte Wiktor en systemkamera till oss också, HIHI!


RSS 2.0