Tisdagen

Sitter och kollar på Tradingview och försöker lära mig mer om trading över lag. Går ändå ganska bra tycker jag, men har såklart mer att lära mig. Så är det alltid. 
 
Annars då? Lite deppig för att vi behöver förhandla om räntan nu i november och med tanke på hur de höjer reporäntan konstant (känns det som. Lär ju höjas på torsdag igen) så kommer vi öka våra kostnader typ enormt. Ska stapla upp allt i mitt excelark och sen se om ångesten lägger sig. Håller tummarna. 
 
 
För övrigt så ska jag och Wiktor ut och springa idag när han kommer hem efter jobbet. Det har regnat men vi tänkte springa en kort tur och vi lär ju få motstånd av barnen. Men de är liksom i den åldern att Haylie skulle kunna vara hemma själv men törs inte och Sam är för liten för att vara ensam hemma. Om några år lär de ha ändrats och då blir väl det lite enklare för oss två att ta oss ut tillsammans igen. Försöker hitta positiva saker runt omkring just nu, haha. 

Svamp

Igår följde Kim med ner till Norrköping till jaktmarken för att jag skulle kolla lite pass och så passade vi på att kolla efter svamp. 
Vi hittade 3kg! Eller lite mer än 3kg, men efter att vi hade rensat dem och kastas skräpet och halvtrasiga svampar så blev det 3100g. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0