Åååålrajt!

Semester är inne på sin 3:e vecka och vi har nästa vecka kvar. Så skönt.
Har varit väldigt dålig på att blogga, men livet går ju inte i repris utan det gäller att leva. 

Okej, bilderna kom i väldans oordning! Men vi har hunnit vara uppe på landet i Våmhus, Kolmården, Hundby, Nynäshamn, Vaxholm med mera. Nästa vecka åker vi till Astrid Lindgrens värld och förhoppningsvis Smultronstället 😋

(null)

Blommorna hemma börjar slå ut mer och mer! 


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Här hamnade vi i Nynäshamn i onsdags! Stenig strand och en bit att gå, men det var härligt att komma ut och iväg. 


(null)

(null)

Haylie var först i kön till Bamses kramkalas. Sjukt nöjd tjej när Bamse kom ut! 

(null)

(null)

I tisdags hamnade vi då alltså på Kolmården! Jag, mamma, Lina, Haylie och Wiktor åkte ner till landet i Hundby och sov över där en natt. Tisdagen spenderades inne på Kolmården och när linbanan var som högst och även stannade till och svajade så kom fasen paniken lite. Fy bubblan. 

(null)

Idag var vi ute på Eriksö i Vaxholm och badade! Lite kallt, men skönt! 

Jägarexamen!

Yes! 
I helgen tog jag jägarexamen! Så jäkla kul!! Jag, Carro och Carros mamma. Jag var väldigt inställd på att jag endast ville fälla älg, men efter den här kursen känner jag mig sjukt peppad på fåglar också. Och nu kanske jag låter som en mördargalning, men det är jag inte. Anledningen till att jag gjorde jägarexamen är för att jag vill bli så självständig som möjligt. Jag odlar hemma dels för att jag tycker att det är kul och dels för att slippa åka till affären (vara beroende av dem). Känner lite samma när det kommer till jakten. Ska jag äta kött så kan jag väl lika gärna fixa mig köttet själv. Jag menar, direkt från skog - slakteri - till mitt kylskåp, kan det bli mer ekologiskt än så?
 
 
I alla fall så hade vi en sjukt rolig helg. God mat, träningsskytte, teori, en vända in i slakteriet och kolla runt i biotoperna. Var även ute i en vapenaffär och kollade in lite olika vapen. 
 
 
 
Jobbar den här veckan ut och sen är det semester i 4 veckor. Ska bli så jääääävla skönt! Vi har planerat in Astrid Lindgrens värld, Kolmården, landet och typ vara hemma. Nästa vecka börjar med att vara hemma och förhoppningsvis rensa och att Wiktor donar på vinden så den kanske blir klar i år. Vore skönt. 
 
Eftersom jag fyllde år igår så spontanåt vi på Vapiano med några vänner. Väldigt gott och mysigt! 
Fick lite mer smink av Wiktor i födelsedagspresent! 

RSS 2.0