maya baya bu!

Minsann!

Idag så ringde de från jobbet vid halv 8 imorse och man kan säga att jag pratade typ i sömnen när jag svarade. Jag var så grymt trött och växlade mellan vakenhet och sömn. Drömde iallafall om att jag skulle bevisa för Jehovas vittnen att allt bara är bullshit. Det var sjukt iallafall.

Jag och Jennah ska ut och gå lite senare med vovvarna. Gizmo behöver lite tjejigt sällskap och Maya behöver röra på fläsket. Borde egentligen dammsuga nu, men jag orkar verkligen inte! Jag är trött. Jag måste spara energin tills promenaden. M&M är på middag idag igen minsann.



Så fort den här cp-grejen fungerar så ska jag lägga upp bilder dit vi ska i Egypten!
De tre musketörerna!


"Vet du vad vi ska göra i Egypten?"

Jag är en sån jäkla smartass brud och ska berätta för Marie och Sandra om att jag, Jennah och Tessi ska åka till Egypten i Oktober och jag lägger fram frågan "Vet du vad vi ska göra i Egypten?" När jag borde ha sagt "Vet du vad vi ska göra i Oktober?". Inte lätt att vara blond och dum ibland.. Höhö.

Iallafall så vaknade jag upp och mådde inte alls på topp! Och värre blev det fan! Jag och Tessi hamnade på China Station (Ja, jag vet..) igår och det blev lite för mycket av det goda tydligen! Dissade tre ragg (=ligg) och var hemma vid strax efter 3 tiden. Men det kändes fan bra ändå! Fast sen när jag, Jennah och Tessi var i Farsta för att preliminärboka resan så kom smällen. Huvudvärk och illamående! Blev inte bättre när vi åkte till Handen och Jennah gick in på Jonas Godis och skulle handla cigg och de hade städat där inne med just det där medlet som jag kopplar ihop med spya. Men jag överlevde.
Emely klippte mitt hår lite grann och sen åkte jag och Jennah hem till mig och lagade mat. Kyckling och pasta som var asgod (såklart)! Och sen löste vi lite korsord.


Och jag är SJUKT TRÖTT just nu så kiss och bajs på er!


i'm gonna find a way to make it without you tonight



Och med det så säger jag och grisen Godnatt!



Väldigt bra text btw HÄR och musikvideon

 

mushu



Förlåt sötnos!
KLART att vi kan ses nästa vecka!
Dock så jobbar jag:

Måndag - 17-21
Tisdag - Ledig
Onsdag - 11-15
Torsdag - 8-16
Fredag - 11-19
Lördag - Ledig
Söndag - 11-15

Välj och vraka sockertopp!

<3

it's a different kind of love

Jag älskar att de småbloggarna (ja, alltså, mina vänners bloggar) som jag läser aldrig blir uppdaterade...


Btw så lägger jag upp en bild imorgon på vad jag åt till lunch idag! Duktiga jag ställde mig och stekte kyckling, kokade pasta och hällde ner lite grädde i kycklingen så att det blev en liten sås där! MUMS måste jag säga! Jag bakade även brownies efter det så jag hoppas att min älskade mor blev glad när hon såg det!
Jag vet inte om hon blev det för jag jobbade när hon kom hem. Och det gick bra på jobbet också! 
Ska jobba imorgon också.. 9-18, på en löning, LUCKY ME!
Problemet med min lön är att den kommer försvinna innan den ens har kommit in på kontot känns det som. Men smarta jag har kommit på en lösning så att jag faktiskt kan skaffa mig ett liv den här månaden!!
Får hoppas på det bästa bara!

God natt och sov gott!


faster

Min bror och hans flickvän är nu inne på Nyköpings sjukhus och ska förhoppningsvis ha sitt första barn snart! Så man kan säga att jag blir faster. Inte blodsligt, men faster ändå fan!

Idag gick det alldeles klockers att jobba! Var otroligt roligt och det kändes störtskönt. Förutom att 19.55 så kommer det grymt mycket bilar och både jag och Carro slutade kl 20.00 men kom inte från jobbet förräns 20.10! Men det gjorde inte direkt så mycket. Det var en skön kväll bara.

Idag lagade jag även fisksoppa hemma och jag har absolut ingen aning om vad jag gjorde egentligen, men jag höll mig mätt jäkligt länge iallafall! Rapade vitlöksbröd hela kvällen gjorde jag också dessutom....



Förresten, 1 vecka på den här platsen ser väl inte så dum ut heller?
Jag och Jennah planerar ju en resa till Egypten i Oktober ungefär


happy face

Imorse upptäckte jag problemet till min deppighet nu de senaste dagarna. Även anledningen till mina små utbrott som jag har fått för mig själv. Underbart att vara tjej eller hur? Där satt den!

Iallafall så känns allt mycket bättre nu och jag har tillochmed ringt HomeMedia som jag ska skicka iväg min älskade iPhone till! För att laga skärmen alltså. Allt kommer gå på 1280:- och jag kan kyssa min lön hejdå redan nu innan den ens har kommit, MEN jag är faktiskt inte tjurig för det!

Kan bero lite på att jag och Jennah tittade på resor till Egypten igår och vi funderar på att åka runt Oktober där någonstans i en vecka. Ska åka iväg till resebyrån i Farsta och kolla ordentligt på lördag.. Jag vill absolut helst inte ha någon barnpool på hotellet om jag säger så. Ska jag ha semester så ska det kosta och smaka bra!

Har precis duschat också och ska snart försöka laga en fisksoppa till lunch. Det som är synd är att vi bara har lax hemma. Det hade varit gott med lite torsk och sej i soppan också och inte bara morötter (som kommer smaka blä) och lax!


solen skiner ju iallafall

Jag har inte haft några planer på att gå ut idag, men eftersom solen skiner så är det ju inte så farligt att gå ut en stund senare.
Jennah kommer hit om en halvtimma typ och då ska vi kolla på resor och förhoppningsvis laga amerikanska pannkakor! Blev sugen på det!

Såg på Oprah och fick en skymt av en slags glass med oreo och brownies som jag och Lilliz åt i USA och fick lite nostalgi efter amerikansk mat.

jag svär när jag blir sur för det känns bra.

För det första så sög det balle att jobba idag. Alla jävla äckliga fetton som kommer och handlar verkar tro att jag är någon jävla tankeläsare för dem eftersom de aldrig säger exakt allt de vill ha. De tror t ex. att jag vet vad de vill ha att dricka, om de ska ha meny eller ej och vad de vill ha i deras Happy Meal genom att bara säga "Happy MealJÄVLA RETARDS. Hur jävla dum i huvudet får människor bli? Jävla äckelidioter.

En annan sak är ju den också när jag åkte till stan idag för att träffa Babe, Hannes, Kimberly och deras mor + Hannes gudmor och några till. Några jävla retardfjollor tar upp stor plats på tåget, de stannar upp ALLA människor på perrongen inne i stan och de har campinggrejer på sig. Jävla tönt scouter. Eller hur fan nu det stavas. Jävla töntar iallafall.

Och så det här med att vara tacksam.
Och då undrar jag exat vad det är jag ska vara tacksam för. 1) Det här med att jag bor i en håla långt bort från civilisationen (och då har jag även sagt att jag inte vill bo här ända sen veckan innan vi flyttade vilket var för snart 4 jävla år sen)? 2) Eller kanske att min mammas gubbe tar en kall sprutgräddsflaska och trycker den på min arm och sen inte förstår varför jag blir sur och anser att det var otroligt onödigt av honom? Därefter började han såklart gnälla om ifall jag inte skulle ta bort smulor på bordet? Jag ser inget sammanhang där, men jag hoppas och tror att han kände sig dum inför de som satt vid bordet när jag sa ifrån. Och han blir ändå 47 eller vad fan det nu är i år.
3) Och det här med att jag inte vill bo här gör mig så arg och deppig för mesta delen att det tillochmed är ansträngande att säga "tack" till min mamma. Men hey, det är väl så det här jävla livet ska vara?
Och ja mamma; om jag hade haft en riktigt jobb så hade jag flyttat innan vi ens hann flytta hit.


Och så har vi kukSL också! Såklart!
Helt otroligt nog så gick tåget som det skulle från Centralen och jag var otroligt chockad! MEN såklart ska det där jävla hortåget få något problem i Jordbro och stannar där. Och då har vi:
1. Att vara i Jordbro är inte så bra på kvällen då mer än halva Jordbros befolkning/invånare/de som bor där är idioter. En släkting till mig som bodde där i Jordbro blev t ex misshandlad och rånad på 50kr när hon skulle köpa mjölk mitt på dagen. Man kan säga att Jordbro är som Tensta och Rinkeby. Ingen pratar något om det, men alla vet vad det är för ställen.
2.
Stationen efter Jordbro, alltså Västerhaninge, är där jag byter till bussen. Så med det menas alltså att hela jävla horresan har gått bra ända fram tills näst sista tågstationen, SÅKLART. Och när jag kommer till Västerhaninge så är det ju klart att bussen inte står och väntar utan har åkt. JÄVLA FITTBUSS.





LITE ilska är borta iallafall. Men inte fan är det mycket.

det är...

0-4eca95892b247d497e56c89e04c3c43f.png

det är sjukt hur det här vädret kan locka fram alla jävl retards så som det gör! Som när jag väl kom på tåget på väg in till stan så va det några jävla campingfjollor som hade lagt ut allt sitt skräp där man står på pendeln. Och sen när jag hoppar av så fanns det tydligen fler retards på tåget för de tog upp all plats från tågdörrarna till trappan ner till tunnelbanan! Jävla retarderade fjollor. 


"lägg en kakka"

Jennah gick precis på toaletten och fes innan... Luktar ljuvligt just nu i hennes rum! MUMS!

Iallafall så är det en seg lördag.. Finns inget att göra i princip för allt kräver pengar, och har jag det? Nej precis. Man kommer inte så långt med 78 öre på kortet. 



Jag skulle vilja se den där Percy Jackson - kampen om åskviggen också! Den verkar bra på ett sätt. Jag gillar ju fantasygrejer liksom! Skulle vilja se Sherlock Holmes också!


Nej nu ska jag och Jennah snart shotta Jäger och vi dricker just nu Bacardi Apple med 7up! Me gusta.
 

Crap!

Jag är öm i hela kroppen, hårbotten och tungan. Typ.


Jag börjar bli sjuk! WE DON'T LIKE IT!

Hade det funnits en ogilla-knapp här så hade jag garanterat tryckt på den nu.


Btw, 
http://www.youtube.com/watch?v=1GSl1W1RmU4

Njut och skratta kära vänner 


finns det...

372791f7109d72f1aa1e39f09ef88149.png

finns det något bättre sätt att spendera en fredagskväll på?   Iallafall efter att ha jobbat och börja känna sig frussen och så.. Hoppas att jag inte blir sjuk... 


har inte...

0-2a98bd3f7b43fad5d35f53dc75f921e4.png

har inte jag världens sötaste vän?   Jag älskar dig <3


som triss.

Plötsligt så händer det...



Måste tillägga att jag VET att jag ser trött ut. But like I give a shit egentligen.  
men nu är det gjort!

Ska sova nu. Börjar kl 9 imorgon. Helt okej!

POUSS

i'd rather have a d**k in my ass than you in my heart

Nej, jag menar inte rubriken faktiskt.

Men iallafall så sitter jag här hos Angelica och har precis färgat mitt hår!
Hoppas på det bästa nu.


Frisören som skulle sätta in mitt hår va sjuk idag så håret blir insytt imorgon då. Hoppas på det bästa där med! Är dock lite orolig över att jag ska pierca tungan imorgon också.. Det här med talet på torsdag när jag jobbar. Jag måste säga att jag verkligen är grymt nervös inför att jobba med en piercing, men det finns några som har piercing på jobbet så det borde ju inte vara några problem. Varför skulle det bli ett problem för att jag skaffar det om andra har det?


Jag har blivit helt kär i Angelicas klockor också! Om jag har råd ska jag lätt köpa en eftersom de är på halva priset just nu. Eller hoppas på att de finns kvar när jag får min mars-lön. Den har jag inte planerat än. Förutom kanske en tripp till Göteborg? 
Ska sköjla ur håret strax!


Tänk vad saker var bättre förr och hur kunde allt som var så bra bli så dåligt?

POUSS

FAT ASS

Idag är det fettisdagen eller något sånt. Vad vet jag?

Dagen var planerad att få löshår insytt och en stav i tungan MEN det flyttas tills imorgon så idag blir det bara att fräga utväxten idag med Angelica.
Chefen ringde också och frågade ifall jag kunde jobba idag men jag ringde tillbaka för sent så det var en annan som tog den tiden. Crap! Men kanske bra att jag får lite ledigt så att jag inte tröttnar på att jobba. Men det är ju bra att jobba också! Äsch.

Ska nog klä på mig och röra mig till Angelica nu alldeles strax! Är grymt hungrig så jag måste nog äta något först!

i love shoes

hehehehe

http://www.myhysteria.se/product_info.php?cPath=36&products_id=674


Gissa vilka skor jag tänker beställa när jag får min lön i Mars?
Jag hittade en SVENSK SIDA = Jag förstår perfekt och ingen megasuper dyr frakt!

I will miss you

Rest In Peace


nothing last forever

Förutom de tatueringarna på den här sidan ; http://ugliesttattoos.com/ kanske ?

Glömde bort att säga att jag fick mycket väl godkänt på min engelska idag av en kille som åkte gneom driven! Han började prata på engelska och jag pratade tillbaka. När han väl kom fram till luckan och skulle betala så pratade han svenska minsann! Men han sa att jag var otroligt duktig på engelska!

Alltid kul att höra. Av en helt random människa.


you don't know what you're putting me through

Idag förresten så började jag jobba kl 8. KL 8 en lördag!! Jag var såklart sjukt trött, men mornar brukar ju gå fort så det gör inte så mycket. Okej, jag gick upp vid 6.40 och klagar över det och ja, jag har rätt till det. Jag brukar inte gå upp så tidigt och det är inte mänskligt att vakna ur underbara drömmar mitt i natten för att jobba. Jag har rätt till att klaga. Dessutom så har jag inte gått upp så tidigt sen jag åkte till USA.
Gosh vad jag saknar att vara där.. Helt underbart.. Åh. Ta mig tillbaka!!

Iallafall så ringde de från donken nyss och ja, gissa vem som börjar kl 8 imorgon bitti igen? Jag! Helt okej eftersom idag gick bra, men klockan är 21.36 och jag ligger redan i sängen. 


Shit vad jag måste skaffa mig ett liv..
Satt tillochmed och tittade på Melodifestivalen ikväll! Han som sjöng första låten var ju jättesöt, men kom igen.. Melodifestivalen är för barnfamiljer, vuxna och pensionärer. Inte tonåringar...

JAG MÅSTE SKAFFA MIG ETT LIV. En egen lägenhet till att börja med också för den delen!

jag längtar...

-d8f6a34d754957fecc030242ef13ea0.png

jag längtar tills jag får ett liv.. 


mamma är...

6c62691ecbb294344266a2f91c375a32.png

mamma är jättegullig som sa att hon hade köpt hem pålägg.. Men hon sa inget om att hon köpte fel ost eller något bröd. 10 points there! 


det här med vardag och helg

Jag har inget som heter "vardag" och "helg" i mitt liv längre. Eller jo alltså, jag har ju det, men jag har ingen rutin på det!  Det folk kallar helg kallar jag min vardag och tvärtom. Eller så. Eller? Jag vet inte.

Iallafall så är klockan just nu 07.05 och min buss går 7.26 för att jag ska jobba! Jag vägrade ta den som gick 6.56 så jag får stressa lite grann helt enkelt. Men nu va det ju ändå så att de ringde från donken igår vi halv 9 och frågade om jag kunde börja 8 istället för 10.

Äsch, ska ner och äta frukost nu om jag får i mig något. Mamma sa att hon hade köpt massor av pålägg så jag får väl lita på henne då!











if we were in prison, the two of you would be my bitches

såhär tidigt...

69e3bcb2950b9948ae21443eab25779a.png

såhär tidigt va väldigt länge sen jag gick upp. Och ny gick jag inte ens upp utan ska ät frukost! Har tillochmed redan gjort mig i ordning! Helt amazing


my babies


Jag skulle köpt er medans jag hade chansen
8$ billigare än ifall jag skulle beställa er nu


jag kunde inte sagt det bättre själv



En kvinna behöver en karl, lika mycket som en fisk behöver en cykel


.

win big mamas fallen angel

Skid Row, Poison, Whitesnake, Mötley Crüe, KISS, Guns 'n' roses.. You name it! Jag har kommit in i det igen känner jag.





Och jag gillar det.


Kanske ska fortsätta med det där förbannande städandet..


jag hatar 2010.

Glaset på min iPhone har ju gått sönder.

Kan någon gissa vad fan som har hänt nu då?

Jag köpte (okej, mamma köpte) en jättefin ram på IKEA förut som jag hade mitt gruppfoto från studenten i. Och just vilken ram ramlar i golvet så att glaset spricker och sprids över halva rummet?  EXAKT!


jag hatar 2010.


Jag och Jennifer va och tränade igår också. Vem var på gymmet där och tränade då? Jo, en död människa (alltså inte ett lik, utan en person som är död för mig)



Jag lovar att jag kommer tappa bort mitt leg innan jag fyller 20 också så att jag måste vänta någon vecka för att kunna gå på systemet dessutom.




Lite Sebastian Bach gör mig glad just nu..

In a darkened room - So tell me when a kiss, of love becomes a lie


no working day today.

Vem ringer när jag är ute en snabbis med hunden och lämnade telefonen inne? Jo McDonald's! Fick ett sms av Sandra som frågade om jag kunde jobba ikväll och ja det kan jag ju och jag vill jobba också! Men någon annan fick den tiden nu :( Jag som verkligen kände att jag ville jobba! Det känns så konstigt att inte vara på jobbet nu när jag är ledig faktiskt... Det är som att McDonald's är mitt andra hem. Det enda som saknas där är ju en säng liksom.. ?





Sommar 09 gillar vi


work it

Jag skrev ett inlägg från telefonen förut, men det verkade inte ha kommit fam...Yey! Or not.
Iallafall så ska jag och Jennifer åka och träna lite snart! Röra lite på fläsket, haha! Make a move eller nåt sånt. Ska bli skööönt!

Känner också att jag måste börja använda mina glasögon lite mer för jag får grymt ont i huvudet när jag sitter vid datorn eller tv:n. Jag har då iof haft ont i huvudet väldigt länge nu och tror att mycket kan bero på mina stela axlar. Knutarna som är där är inte att leka med direkt. Massage? Ja tack.

Tog ut soporna igår och rensade faktiskt mina blommor! De har varit hälften bruna och hälften gröna men nu är de bara gröna blad kvar! eller..  Inte lika många, men de är gröna iallafall!

Ska nog göra mig lite sexig nu innan Jennifer kommer. Mjau!

telenor

Efter några minuter kommer man fram och ja, vad sägs det då? Såklart fixade inte min far en försäkring för iPhonen såååå jag måste kolla ifall de har någon drulle-försäkring och isåfall se om det går att laga den via den vägen eller så måste jag skicka ner min telefon till Göteborg och betala 1.200 kr minst (eftersom jag inte vet vad frakten kommer gå på).. Och hellre att jag skickar den dit ner än att jag ska bli tvungen att betala 2.600 kr för att få den lagad här. KISS MY ASS på det. 


yesterday is just a memory

and tomorrow is just a dream




over and out. Peace.


nu har...

0-13844fdd0caf4142d43ff8d51b07fd10.png

nu har jag och Jennah badat jacuzzin för första gången!! Asmysigt. Ben&Jerry's och cider satt fint


"när du dör"



"När du dör, får jag din telefon då?"  / Julia 8 år. Kusin

i'm sad.

Anledning till att jag känner mig så sjukt ensam och ledsen ibland är för att jag är det. När alla är ute och festar och skaffar nya kontakter och shit, ja då sitter jag hemma för att jag ska jobba dagen efter. Jag är trött på det! Jag vill ut och ha kul med mina vänner och träffa nya människor på helgerna jag med! Jag vill inte jobba på helgerna. Jag har jobbat varenda söndag 11-15 i snart 2 år och varenda fredag 17-20 i snart 1 år.

Egentligen ska jag inte klaga, jag har ju ett jobb. Men just nu känner jag mig så ledsen att det råkar gå ut över mina arbetstider...

Vet inte om det är så bra att jag stressar så mycket heller. Har börjat känna att hjärtat slår lite snabbare ibland och att det känns verkligen som att det sitter i halsen. Jag kan känna min puls i halsen och ävern i bröstet. Det liksom.. Stressar iväg. Det känns obehagligt. Och varje gång så blir jag så otroligt livrädd. Likaså när jag får ont i hjärtat.      Att vara rädd för något är ju en sak, men jag är verkligen livrädd när det händer. Mina tankar skenar fort iväg till sådana saker som "Vad händer om jag dör nu? Är det någon i närheten? Om jag är ensam, när kommer folk hitta mig? Kommer någon göra det över huvudtaget? Kommer det göra ont?

Jag gillar det inte. 
Och jag är ledsen just nu.  

Jag längtar tills mars istället. Då har jag en piercing och löshår.

FRÖKEN KLANTARSEL

Vem tappade precis sin älskade iPhone i golvet så att skärmen sprack?
Jo, jag. Såklart.


Jag sörjer.

 </3


sitter just...

6983c312375be90cd73d68469304164e.png

sitter just nu på jobbet. Har precis läst ut den här boken. Helt sjuk egentligen!  "Då gråter änglarna". Handlar om Jehovas vittnen och vad en ung flicka tvingas bli utsatt för genom livet.   Vi kör på 12-17 idag och ikväll är det Melodifestivalen som gäller! Om jag överlever idag. Har glömt hur jobbiga lördagar är... 


idioti eller ballt?

Det finns en grej som jag har tänkt på ett tag och som jag, med min humor, kan se lite rolig ut sådär..

Oftast så säger man ju att killar är lite retard och inte lika snabba på att utvecklas i hjärnan som tjejer är? Vilket såklart är sant.  Och om det är någon kille som läser och inte förstår vad jag menade så säger jag det kort: Tjejer är smartare än killar.

Och det är här tatueringar kommer in.
Hur ofta ser man en tjej med sitt namn intatuerat på armen?
Jag kan då säga att jag enbart har sett killar med sina namn på armen och då kan jag verkligen inte låta bli att tänka;

" Jag vet att killar är dumma i huvudet, men jag visste inte att vissa va så pantade att de är tvugna att tatuera in sina namn på armen för att inte glömma vad de heter!"

Sådär är min humor, och ja. Det är faktiskt roligt.

Nej, klart att jag inte är seriös. Jag vet att vissa gör det för att det är snyggt men kom igen.. Det hade varit kul ifall det va ju den anledning till därför de gjorde de!


Conversations With Your Best Friend That Would be Awkward with Anyone Else

Just nu känns allt bara PISS.


Varför kan inte jag bara få vara superduperlycklig och leva som jag vill? 


där ligger...

25b8d1a403f23ea88299abe4e0766bae.png

Kolla varifrån!

där ligger hon och sover gott medans jag är på väg till jobbet.. 11-20 idag! 


I won't...

640a2c3db4364f4f9a5e0ea2770cfabc.png

Kolla varifrån!

I won't be afraid to change my life


smartass jag är

Jag glömde det viktigaste:


Körkort.


wierdo

Inte för att låta skum eller puckad eller något.. Men jag älskar att räkna ut hur många timmar jag kommer jobba och hur mycket lön jag kommer få sen. Jag bara älskar att se det! Dock så känns det ju ändå lite på något sätt, men det är bättre än inga pengar alls!

Och vi gillar pengar, eller hur?

* Smink
* Hårförlägning
* Eventuell piercing?
* Lösögonfransar
* SKOR <3
* Kläder
* Gymkort i Skarpnäck

Vad mer behövs?
Jajuste, allt det där från IKEA. Men det kommer. Det kommer..
Det gäller ju att köpa möbler till en lägenhet redan nu så att allt är kirrat sen när man har en lägenhet. Jag SKA lyckas i år!

NU börjar 2010 kännas bra. Januari sög för min del, men nu börjar det kännas bra!

i love money

Chefen ringde nyss och gav mig lite extra tider. Jag har inget liv på helgerna, men vad spelar det för roll egentligen? Så länge jag kan köpa saker till mig själv så blir jag glad.  Imorgon kan jag också hämta ut mitt schema som jag ska få! Fasta tider och framförallt mer tider! 


Have you met my boyfriends? Ben & Jerry?

Igår så var jag som sagt hos Mysan på myskväll! Vi tittade på SuperSugen och åt chips, godis och Ben&Jerry's. Den med brownies och kakdeg! MUMS!!

Meeeen idag så känner jag fortfarande av det.. Usch. Jag måste börja träna alltså.. Det här fungerar inte!
Jag har inte ens ätit frukost eller lunch idag bara för att jag fortfarande är så mätt. Skulle nästan kunna spy upp allt. Även om det va sjukt gott och sjukt mysigt! Men jag måste verkligen börja träna! Börja ta hand om mig själv, för det är inte direkt så att någon annan kommer göra det. 
 


Jag ska fan prioritera mig själv först numera!

sitter och...

6dc841bdc7d42bbfb0833c4a03d4018c.png

Kolla varifrån!

sitter och myser med en My just nu


IKEA

ALSEDA pall 249:-
MALM huvudgavel 1495:-
MALM byrå 1495:-
STORM golvlampa 149:-




Någon som har lust att sponsra mig med 3 388 kr?
Iof så behövs det 1695:- till då jag måste köpa en ny sängstomme för att huvudgaveln ska passa.
Jajuste, vilket påminner mig om att jag måste köpa en ny säng också. Och en madrass till det.
Så.. Någon som är rik?

her life as a "no-lifer"



Och det här, mina vänner, är knappt hälften..


i remember you

Här tänkte jag lägga in lite bilder på möbler jag vill ha och sånt shit.

Men jag pallar inte det just faktiskt. Jag tänkte att jag kan göra det imorgon istället så att de blir gjort på ett bra sätt! För nu tänkte jag sova och försöka drömma lite sött (i wish)!


GODNATT

U.K

Jag vill åka till London.
Hade jag skitit pengar så hade jag åkt imorgon


you're that star up in the sky



Gårdagen spenderades hos min vackra och älskade Angelica där vi hade grymt roligt med hennes dator och facebook. Morötter, gurka och dipp blev lite snacks för kvällen och efter allt så gick vi och la oss. Hennes täcke är guld värt!


and off we go

Nu åker jag till Angelica för att titta på The Big Bang Theory!




Oh, honey.. The buses don't go where you live huh?


<3

RSS 2.0