Torsdag

Imorse åt vi båda frukost vid bordet. En mysig stund!

Vi kom även ut på en promenad med hela familjen! Lite gnäll från lilltjejen men Penny var i alla fall nöjd


Bebisbilder!


Bebismys

Bebis utan namn vaknade vid 7 imorse efter att ha sovit bra inatt. Så skönt! Första natten hemma liksom i ochmed att vi kom hem igår... Även fast det är nytt så känns det inte främmande. Mest irriterande eftersom jag inte kan vara som vanligt snarare (vilket inte är så konstigt att jag inte är liksom).

Vi båda åt frukost i sängen i alla fall framför Nyhetsmorgon, så jäkla mysigt!!


Bebis!

Igår kom hon, äntligen! 




Måndag

God morgon! 
Har typ precis vaknat - igen. Vaknade vid 3 och sist jag kollade på klockan därefter var hon 5. Skönt att få somna om lite och inte ligga vaken bara sådär. 
Idag så ska jag äta lunch med mamma och Netlié! Så ska alldeles strax gå upp ur sängen och göra mig iordning (hon äter lunch astidigt). Vi åt hos Marie och Thommie igår och lämnade Penny där då vi alla trodde att en rask 2,5km promenad skulle göra susen för bebis men nix. Så istället för bebis-värkar har jag träningsvärk. 


Lite av det jag gjort till bebis! Förutom den svarta tröjan. 




På onsdag blir det ultraljud och på torsdag barnmorskan igen. Ställer in mig på att gå på dem samt att få bli igångsatt nästa vecka. Lika bra att sikta på det.. Och skulle jag bli igångsatt så är ju det toppen för då får jag ju faktiskt en tid och att det blir Danderyd och inte något annat sjukhus. Vill verkligen inte till något annat. 

För i helvete...


 
Såhär känner jag just nu. 

Fredag and still no baby

Nepp, ingen bebis än! Har haft många stora sammandragningar de senaste dagarna och igår kände jag det som en mensvärk. Ont i rygg och lår och då kom Penny och la sig bredvid mig, sötnosen. Hon förstår nog att något är på gång, mammas hjärta. 


Hoppas att det kommer igång snart... Försöker ställa in mig på att vi kommer gå på ultraljudet på onsdag och barnmorskan på torsdag, men hoppas verkligen inte att vi kommer dit. 

Bf dagen!

Idag är dagen bebis är beräknad. Tvivlar på att det kommer en bebis innan 00.00 inatt dock! Men förhoppningsvis inom de närmaste dagarna så kanske? 
Var hos barnmorskan imorse och fick med journalen och lite prat och sånt. Åkte till min moster efter det och spenderade dagen där! Härligt med socialt umgänge 








Lätt att vara efterklok

Jag åkte och handlade idag, men köpte inge bröd. Har för mig att vi har i frysen men tror ni att jag har kollat? Nope. Köpte frukt och banan så jag får göra bananpannkaka om det inte finns något i frysen... Såg på Malou efter 10 imorse och de pratade om det okända sockret i all mat som finns och kände att jag ska fasen vara lite nyttig, men nu har jag ingen lust med det. Så nu ångrar jag att jag inte köpte något gott bröd (och oboy som jag är så sugen på hela tiden...) 


Köpte kors&tvärs så att jag har liiiite att göra om dagarna i alla fall. 

God morgon

Måndag morgon och bf imorgon. Ingen bebis än dock, men hoppet är ju det sista som överger en. 
Vaknade vid 7 när Wiktor skulle åka till jobbet och har legat kvar i sängen fram till 10 då magen började kurra ordentligt. Tjo fick magen när jag insåg att vi inte hade någon frukost... Yoghurt och kanelknäcke går ju ner ändå! Men blir till att borsta tänderna och sen åka och handla helt enkelt. Yay. 




Söndag

Vi hade inget planerat idag så jag övertalade Wiktor om att "det är klart vi ska till Ikea?". Sagt och gjort! Fick med oss en byrå som står i barnrummet, lite örngott, småkuddar (7krs kuddar. Använder stoppningen i mina virkade saker) och nå doftljus. Vi åt brunch och det måste ha varit en bra brunch för jag har haft en riktigt bra energi sen dess! Har möblerat om i badrummet (flyttat sminket och ersatt med skötbord), dragit igång en tvätt och ska dra igång en eller två till efter det. Har bara tvättat ljusa bebiskläder så nu tänkte jag köra färgade kläder.. Men det borde ju gå lika bra att köra uppfräschningaprogrammet som vanliga programmet? Skillnaden är ju att uppfräschningen tar 25 minuter och vanliga tar 2 timmar. 




Brorson

Imorse träffade vi upp mamma och Mats på Geggamojas utförsäljning för att sen äta lunch i Täby centrum innan vi åkte hem till Magnus och Amanda för att hälsa på och få träffa lilla Oliver! 




Hello

Jag brukar aldrig sova mitt på dagen, aldrig. Kan inte sova på kvällen då... Men alltså det tar på krafterna att göra saker och Viggan, Geggamoja och centrum måste ha varit jobbigt för jag la mig i soffan när jag kom hem och vaknade upp för en halvtimma sen av att Wiktor ringde. Har slumrat och sovit typ 1,5 timma! Så jävla skönt just nu, men får se när jag somnar i kväll. 


Tycker att min näsa har vuxit jättemycket för övrigt. 

Friyay

Kort dag idag för min man! Han tog med Penny till jobbet imorse för hon ska med till landet över helgen med Marie och Thommie. Ifall bebis vill titta ut liksom. Till och med kassörskan på Apoteket trodde att det blir bebis i helgen, så jag hoppas att vi alla har rätt (haha).  

Eftersom Penny inte är ensam hemma så kan jag koppla av mycket bättre, så därför började jag dagen med frukost hos Erica på Viggbyholms Stationskafé! Mums!! 

Begav mig sen en sväng förbi Geggamojas utförsäljning, hittade lite grejer. Billigt för att vara Geggamoja, men dyrt ändå för att vara utförsäljning. 
Drog mig vidare till Täby C för att köpa lite av det som ska ner i BBväskan och tog en fika på Starbucks. 
Ska snart bege mig hemåt, men det är skönt att få komma ut lite nuförtiden. Blir tokig av att bara sitta hemma utan det här sociala. 



Suck

Jag sover väldigt bra om nätterna faktiskt. Oförskämt bra för att vara gravid kan jag tycka, men jag är väldigt tacksam över att jag ändå får sova. Läser att många i junibebisargruppen inte får sova alls, har foglossningar osv så jag känner mig väldigt bortskämd, men alltså. Suck. Jag vill ha ut bebis nu. För även om jag får sova så är jag trött för att jag ligger och drar mig på morgonen för jag har inget att göra riktigt. 
Ser ju till att planera in något varje dag, men det sker oftast inte förrän vid lunch/eftermiddag så morgonen flyter iväg och jag somnar vid 23-tiden om kvällarna istället för 21-22-tiden. Och eftersom jag segar på morgonen så segar hela kroppen... Jag gillar att hålla igång. 



Kan ju åka iväg till centrum och sånt, men får skräcktankar om att vi ska få inbrott och någon snor Penny så jag är inte direkt lugn när jag är borta. Suck. 

V 40




Tisdag

Yes, fått ännu en dag att gå!
Började baka bullar imorse och sen kom Kim över vid 12-tiden för att fika och få fransar. 






Kim hade med sig Mini! Penny är skendräktig och extremt trevlig (or not) just nu, men det gick bra ändå för Mini är lugn och bryr sig inte. Skönt att nån av hundarna va coola, haha. 

Fest!

Igår var vi på 30-års fest med tema 80-tal. Haha så underbart! Var sjukt längesen jag såg ut såhär (fast utan gravidmage) 





Inge bord men stöd

Kan inte använda magen som något bord, men Penny kan använda magen som stöd för att kunna sitta och tigga på! 



God morgon

Idag blev det fattiga riddare till frukost! Det var gott. Alla säger att en förlossning kan jämföras med ett marathon så man ska bunkra upp med kolhydrater so that's what i'll do. Tina kommer och ska få fransar kl 11 och sen tänkte jag nog åka en sväng till centrum... Har lite saker jag skulle behöva köpa, men samtidigt så sa Wiktor att han skulle förbi centrum på vägen hem så jag vet inte om jag ska skicka en lista till honom? Det är ju ganska skönt att komma hemifrån ibland nu när jag bara går hemma. 


Promenaden med Penny tar jag på kvällarna numera eftersom det är så sjukt varmt på dagarna! Jätteskönt, men jag håller mig i skuggan som den svettlök jag är. 

H&M

En av tjejerna på vattengympan hade en jättefin klänning som såg sjukt skön ut så jag bestämde mig för att fråga vart hon köpte den. På H&M Dividedavdelningen för 149kr! Så skön!! Ingen mammaklänning så jag kan såklart använda den efteråt också vilket är great! Köpte två dessutom. En vinröd och en lila. 



Idag är vi inne i vecka 39 (38 fulla veckor + 1 dag), mår väldigt bra men det gör sjukt ont att komma ur soffan. 

No lunch

Tänkte att jag skulle göra fattiga riddare till lunch (var så sjukt längesen), meeeeeen hade bara ett ägg i kylen. Gr8. Nackdelen med att vara hemma = man (jag) äter aldrig ordentlig lunch. 
Det positiva är att jag har diskmaskinen och tvättmaskinen igång! Ska kasta in handdukarna i torktumlaren sen och så drar jag nog igång en tvätt till (alltså när jag kommer hem från vattengympan så Wiktor kan hjälpa mig att hänga den). 


Hur gott ser inte det här ut liksom? Får handla på vägen hem från vattengympan helt enkelt! 
Får skriva en lista för mitt minne är sämst. 


Hey June




RSS 2.0