Ofc

Korten vet och korten har rätt.


Tjockångest

Så kommer mini-paniken och stressen igen, bara sådär. Tjockångesten. Blä vad jobbig den är! Vill klippa av mig magen liksom, bli av med "gardinen".
Det blir ju enklare med små steg för varje gång eftersom jag måste jobba mig igenom det för ominte jag älskar min kropp, hur ska jag då kunna fostra Haylie att älska sin när hon blir större?


Tisdag

Igårkväll slängde jag ihop en thekakedeg som jag sen slängde in i frysen så att jag kunde ta fram dem imorse, grädda i ugnen och få nybakat bröd till frukost! Wiktor är hemma idag eftersom Haylie fick sprutor idag. Det gick bra visserligen, men ändå.

Vi hade babymassage inbokat och Wiktor fick va hemma med Haylie så jag kunde åka på den och sen till centrum för att hämta ut lite ersättning. Hon sover så det funkar ju.


Kreativitetshjärnan

Ser den här bilden på min instagram och tänker direkt "Hm, hur nice vore det inte att klä om soffan i rosa?". Älskar att vara kreativ och få massor av idéer, dock så fattas det pengar och tid. Inget som är omöjligt att fixa men hamnar dock långt ner i prioriteringslistan tyvärr...


Barnfamiljssöndagar

Igår kändes ryggen bättre så vi kom ut på en promenad hela familjen! Så skönt!

Det mysiga livet som småbarnsförälder när bebis ligger mitt i sängen och hunden också tar plats


Old.

Man märker att man blir äldre när man får ont av ingenting. Eller ingenting och ingenting.. Jag har legat konstigt på något vänster för imorse när jag vaknade så hade jag så sjukt ont i nedre delen av ryggen. Sådär så jag inte ens kunde ta mig upp ur sängen som en vanlig människa. Har tagit två alvedon och lite voltaren gel men det hjälper inte helt och hållet.

Amanda, Magnus, Oliver, mamma och Mats kom förbi på fika! Väldigt trevligt och kul, men nu blir det vetekudde i sängen för ryggen. Man är inte 20 längre.


Lära mig något nytt

Jag älskar Haylie så sjukt mycket. Hon är min diamant i livet, men jag blir sjukt uttråkad över att vara hemma. Min dag går ut på att ta hand om henne och det går faktiskt väldigt bra. Hon är väldigt snäll och glad fast hon kan ha sina gnällstunder ibland (som alla andra). Kruxet är att det är JAG som blir understimulerad om vi inte kommer ut och träffar andra! Jag skulle inte dra med henne om hon mådde dåligt och vi har oftast 1-2 dagar som vi bara är hemma men då går min hjärna på högvarv om vilka utbildningar jag skulle kunna läsa/gå medan jag är hemma. Jag vill lära mig sy mina egna kläder (BH, trosor och sommarkläder främst) och göra koaffer. Jag vill även plugga amning och aktiekunskap. Det jobbiga är att jag inte vet vilket jag vill börja med samt att man måste ju komma in på utbildningar och att de börjar inte hela tiden. Därför är ju strökurser bra.


Skinnskatteberg

Imorse så åkte jag, Haylie och Penny till Skinnskatteberg!
Isabelle och Marcus har flyttat dit nämligen.


Suck

Skulle sy leggings till mig själv idag men alla mönster är till för långa, smala och cellulitlösa personer.


Wtf...

Ibland tappar man hoppet om mänskligheten när puckon inte ens kan parkera ordentligt. Familjeparkeringen är till för att ha större plats för att få i och ur barn.


Träning

Den här balansen mellan totalångest med följd av tröstätande och att vara nöjd med sin kropp är inte alltid lätt att bibehålla. Många dagar så går det bra, 9 månader upp och 9 månader ner liksom, inget konstigt med det. Oftast så tycker jag att min mage är mjuk och gosig såhär efter graviditeten.

Men så kommer dipparna när jag vill gråta över min mage, att den är stor, slapp, i vägen, ful i kläder, bullig och bara fet. Det är inte alltid lätt att ta några djupa andetag och förstå att saker tar tid och jag har ju faktiskt börjat. Jag går promenad och kör lite styrketräning men längtar efter ett hårt pass på gymmet. Har fryst gymkortet tills januari så jag kan fokusera på att bygga lite styrka fram tills dess.

Men för att bli lite gladare så hittade jag träningskläder jag vill ha!

Självklart så är inte mammapenning lika bra som full lön så jag får vänta med att beställa detta set.


Fika

Jennah kom förbi på fika idag så imorse bakade jag fransk fruktpaj! Såg det på Masterchef Canada och tänkte att det kunde inte vara så svårt att göra själv. Pajskal, vaniljkräm och frukt. Struntade i gelatin på toppen för så avancerad behövde jag ju inte vara.

Haylie har varit lite gnällig som vanligt och att sova på mig är det enda som duger så då får babybjörnen göra sitt! Den slocknar hon i väldigt fort.


September

Fick en tomatplanta av mamma som bara växte och växte så tills slut satte jag ut den i marken och nu såg jag att det fasen kommit två små tomater! Varför kunde de inte komma tidigare? Till nästa sommar ska jag vara bättre förberedd!

Marie kom över en stund mitt på dagen och hjälpte mig fixa lite med blommorna på altanen. Så glad över att jag har såna fantastiska svärföräldrar! De är verkligen guld värda.


Tips

Fick en förfrågan om tips på presenter till Haylies dop så tänkte lägga ut tre tips!

Personlig födelsetavla, tavlor från the Note poster och träfigurer från Lellistore.
Presenter med en fin tanke bakom är de finaste presenterna tycker jag och även presenter som Haylie kan njuta av länge


Oinspirerad

Blogg.se appen är så... Blä att man blir oinspirerad till att blogga.
Men i alla fall så ville jag visa ett par stövlar jag sydde klart igår! Blev inte nöjd med bandet högst upp så nästa par kommer bli snyggare.

Vi har börjat gå till den andra Ica-butiken istället för att ta bilen till den första Ica-butiken! Så mysigt när hela familjen kommer ut på en sväng.


Tisdag

Bilder från de senaste dagarna :

Jag, Haylie och Penny va nere på landet i helgen på kräftskiva! Åkte bara dit över lördagen och kom hem på kvällen.
I söndags åkte vi till MoS och Haylie somnade i vagnen!! Inge gnäll alls förutom en gång när hon hade poopat.
Hon fick en Nike-outfit av sin far!
Jag har även hunnit sy lite grann till Haylie ❤️


Ok!

Var på kom-igång-träff igår med sjukgymnasten och hon fick även känna på min mage och se vart mina magmuskler befinner sig (de existerar faktiskt tack vare PT-timmarna jag körde förra året). De hade återvänt till dit de skulle så nu är det grönt ljus för att träna! Såklart inte hårdträning eller hopp utan styrketräning med min egna kroppsvikt. Orkar inte lika mycket nu som jag gjorde när jag tränade med Ayman direkt.

Så i onsdags kom jag ut på en pw på 4 km och igår drog jag med Wiktor och så gick vi hela familjen 4 km igen!

Hon tog napp OCH låg i vagnen hela vägen! Tillochmed somnade i vagnen!


RSS 2.0