God kväll

Hello och god kväll! 
Sitter just nu och provar att Haylie får komma till ro själv i sitt egna rum, men alltså. Fan. Min unge vill aldrig sova. Alla är olika, jag vet. Men vafan, kan hon inte bara sova någon gång? Lite jävla variation nån jävla gång skadar väl fan inte. 
 
Var förbi centrum idag efter jobbet och köpte nya gummistövlar till henne idag i alla fall! Blev ett par Kavat som jag spanat på.. Det är ullfoder som går att ta ut vilket jag tycker är väldigt smart. Vi passade på att äta middag på Vapiano som ligger gott i kistan nu.
 
 
Ska ner och kolla på "I huvudet på en mördare" nu. Det mordet det ska handla om har de haft ett avsnitt av i Rättegångspodden och ja alltså, den där podden skrämmer typ skiten ur mig. Så hoppas på att bli lite lätt skrämd nu också. 
 
Ciao! 

God morgon

Ny vecka och nya ångestgrejer (skoja). Nä men helgen är på tok för kort även fast vi gjort lite grann. I fredags åkte jag till Emelie och träffade några av de andra mammorna för att dricka vin och skratta. Så härligt!! 
I lördags var jag och Haylie på hopp och skutt och röjde för att sen gå hem och börja dona lite inför att Jennah skulle komma på middag. Drog till med oxfilé, pommes, hemmagjord rödvinssås, hemmagjord kantarellsås och lite sallad. Riktigt gott!
Jennah åkte vid 21.30-ish efter att vi hade suttit och skrattat åt gamla minnen.

Igår fick jag lite sovmorgon och åkte sen med Carro och Wincent till Upprätta Ridcenter för att passa Winci medan Carro red. Passade på att fråga massor av grejer för att lära mig också! Åkte sen hem och gick med Haylie till lekplatsen där vi åt pannkaka och gungade. Min Gosunge! 
Hörde av mig till Carro och frågade om vi skulle hinna med en ridlektion på Strokkur och det hann vi! Jävlar vad vi kämpade! Vi galopperade över bommar och sen runt som en 8a och han orkade! Att göra en sån övning låg så långt fram i mitt huvud att jag blev så glad över att det gick! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Helg!

I fredags var det kalas för min moster och kusin! Teo önskade sig pengar och till Jessica så hade jag sytt kaffefilter och gjort en koaff. Blev lite stor koaff, men ja ja.. Den var hemmagjord i alla fall! 
Efter så följde jag med mamma hem och sov kvar där. Lina och Liselotte hängde med oss en stund också. 

Igår så skulle vi ha en sydag, jag och mamma, meeeeen hon skulle bara göra 300 saker först. Men lite sytt blev det! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kära Tomten

Jag vet att det bara är typ 2,5 månad kvar till jul och det är ju ändå därför jag är ute i god tid. Enligt mig. 
Så jag önskar mig en säkerhetsväst och en ny hjälm. Gärna i förskott. Typ nu liksom. 
 
 
Västen kan du beställa HÄR och hjälmen kan du beställa HÄR t ex. 
 
Tack Tomten! 
Kram 
 

Så förvirrad fast ändå inte

Jag har ju pluggat nu 1,5 månad och börjar liksom vela. När jag sitter och pluggar känner jag "men det här funkar ju" men sen när jag inte pluggar så känner jag bara en sån enorm stress över det och hela kroppen typ skriker "vill inte!". Egentligen borde jag väl hålla på med något mer kreativt än lön... Men så tänker man på karriärer och den "alltid-klättra"-andan som finns överallt. Vad är det som är så fel med att bara vara nöjd? Jag vet inte. Samtidigt så känns det som att jag sumpar en bra chans om jag slutar. Men det kanske kommer fler chanser? Vid ett bättre tillfälle? För just nu tänker jag bara på allt jag skulle kunna göra om jag inte satt och pluggade varje kväll efter jobbet. 

(null)

Försökte lägga lite kort, men var så uppe i snurr att jag inte fattade någonting av vad korten sa. 

Bad at blogga

That’s me! Men vad gör det? Livet är fullt av grejer men ändå inte. Jobbar, pluggar typ varje kväll, har prov i Lön 1 nu i helgen, har börjar rida för en kompis Carro nu också med Strokkur! Jag vill ju tävla i dressyr en vacker dag samt bli så pass duktig att jag också kan ge ut lektioner och det känns som att Carro är rätt person att ta mig dit! Jag var astrött efter passet i söndags och Strokkur var dyngsvettig! Körde lite repetion igår och jag märkte att han hade fattat. Samt att jag var mer bestämd och tydlig. Vill bara rida varenda dag mer och mer!! Har en dröm om att köpa mig en fin häst och kunna tävla i dressyr med. Ska fan dit! 

Utöver det så flyter allt i ekorrhjulet på. Haylie växer, har varit på så sjuuuukt dåligt humör hela förra veckan (säkert nån utvecklingsfas..) men verkar gladare nu! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Sista bilden gav mig ett långt skrattanfall! Stod här på jobbet och kunde inte sluta skratta! Tårarna verkligen sprutade! 

RSS 2.0