Foton

Skickade efter bilder förra veckan och idag kom de! Blev en jäkla massa bilder och många dubletter. Dubletterna var ju inte riktigt meningen... Men vad ska man göra?
Satt och började fästa in dem i fotoalbum som vi köpt men så började Haylie skrika så fick avbryta. Hoppas att jag kan fortsätta sen! Tycker att sånt här är superkul!!

Marie hade skickat in till Mitt i-tidningen som kom idag <3


Egentid

Haylie är ganska så snäll. Vill gärna se och inte vara stilla, som typ alla barn.
Fick idag lite egentid i badet i alla fall och passade på att ha i hårinpackning, ansiktspeeling, tända ljus och badbomb. Så skönt!


Fyfan

"Sov när bebis sover". Absolut! Om man nu KAN somna. Kunde jag det inatt? Nej.
Är helt slut och Haylie är kinkig idag, underbar kombo.


Bebis

Haha min telefon är full av bilder på prinsessan! Tänkte göra en fotobok med bilder på henne när jag får tummen ur...


H

2 månader!

Har inte lagt upp nå bilder från själva förlossningen för jag vet liksom inte hur jag känner för det. Det är ju våran stund samtidigt som jag vill visa alla! Att jag visar i telefonen är en grej, men att lägga ut på internet är en annan.
Här hade i alla fall epiduralen kickat in!


Känslig

Vi var hos barnläkaren igår för att prata om att Haylie reagerar mot mjölk och i och med att hon inte får utslag eller så utan "bara" får ont i magen så sa läkaren att han inte skulle kalla det för allergi utan mer att hon är känslig och reagerar på komjölk. Fick mer mjölkfri ersättning utskriven i alla fall (vi kämpar såklart fortfarande på med amningen) så jag ska försöka passa på att hämta ut det idag. Är just nu hos barnmorskan för efterkoll och H har ont i magen.. Testade en chokladbit igår för att se hur mycket/lite hon reagerar på så idag har hon ont magen och jag har ont i mammahjärtat som gav henne det onda.


Söndag

Hej hopp!
Igår var vi hos mamma och Mats och grillade med en del av familjen vilket var supermysigt. Gick även ner till Tungelstarocken, men det var inget att hurra för direkt.


Idag firade vi Lucas som blir 1 på onsdag samt att vi beställde dopkorten! Hoppas att de kommer den här veckan!! Ska bli skönt att få iväg dem och börja planera in vilka dagar jag ska baka. Skulle såklart kunna baka nu, men det känns för tidigt.

Haylies hår fastnar i tuppkam efter hon har badat, hur söt får man bli?


Fredag

Igår var vi och firade att min kära svärfar fyllde år i somras. Vi satt ute och åt men inte fasen var det varmt... Och jag som tog på mig en av mina nya amningsklänningar med strumpbyxor, lite kallt! Var för övrigt väldigt nöjd med klänningen tills jag fick kommentaren "Ska ni ha en till?" och sen direkt efter "jag menade inget illa". Haylie är nu 7 veckor. 7! Babyskinnet försvinner inte fort och handske jag varit gravid så hade det fan inte synts.
Jag fattar inte grejen med att kvinnor som har varit gravida själva hackar på kvinnor som är, eller som nyss varit, gravida. Gravida kroppar är INGEN allmän rättighet att kommentera och jag fattar inte riktigt; tyckte de om att få kommentarer själva?
Tack för att hjälpa mig känna mig ännu mera obekväm i min nya kropp än vad jag redan gör. Tack.

Tröjorna jag sydde va för övrigt lite för stora för Haylie.. Hon fick igenom huvudet bra vilket får mig att undra om hon kommer få det när hon växer i resten?


Viktigt att tänka på helt enkelt


Mys

Båda våra prinsessor somnade hos husse/pappa igår ❤️

Fick hem denna bok igår och började läsa! Än så länge är den bra, försöker få mer tid att läsa bara. Wiktor tog Haylie igår när han kom hem så jag kunde plocka, dona och läsa. Så skönt!


Första riktiga dagen

På mammaledigheten idag! Kom ut på en 3 km promenad med Penny och Haylie vilket var riktigt skönt faktiskt.


Tisdag

Dagarna traskar iväg och jag har typ ingen tidsuppfattning längre. Ganska skönt faktiskt!

Har lyckats hinna sy byxor och tröja i alla fall! Då Haylie ville sova.. Numera verkar hon inte ens vilja sova sin långstund på dagen


RSS 2.0