Helg

Vill ha helg igen. Och sen en helg direkt på helgen så det blir flera lediga dagar. Vem kom ens på 8 timmar om dagen 5 dagar i veckan? Wtf? 

Hade en trevlig helg i alla fall som bestod av brunch i lördags och stallet samt lite rensning på altanen i söndags. Så skönt att kunna vara ute utan att frysa ihjäl! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Clinic

Jag och Jennah var på Unghästclinic med Jan Jönsson och Jens Fredricson. Wow så duktiga de är! Drömmen vore ju att få rida för Jens Fredricson, Peder Fredricson, Patrik Kittel, Charlotte Haid-Bondegaard. DRÖM! 

Jens pratade mycket om känsla och att det är viktigt att tryckta att det är kul att rida. Jag tycker att det är fantastiskt att rida MEN jag har en låsning som inte ger sig ordentligt. Jag är alltid stressad i stallet... Inte sådär att jag springer runt som en höna, utan jag har den där "kom igen nu för du ska hem också". Och vart kommer den inre stressen ifrån då? Jo, ifrån han som kallar sig min pappa. 
När jag gick på ridskola och det var hans vecka (och hans ansvar att ta mig till stallet) så sa han alltid "Du måste skynda dig för vi har bråttom hem". Till vadå? Jo, programmet Äntligen Hemma började kl 20.00 på tisdagar på 4an och det skulle han minsann se. Sen att han kunde stanna kvar i evigheter efter Angelicas fotbollsträning/matcher, det var en annan grej liksom. Då va det ju kul för honom och då behövde han ju inte stressa mig. Men nog fan skulle jag med och stå där och frysa och hata tiden. 
Så hur ska jag göra för att bli av med den här stressen? Han finns ju liksom inte i mitt liv längre (tycker inte att 2 samtal om året betyder något), så varför kan jag inte släppa stressen? 
Fan. Jävla gubbjävel. Jag som älskar hästar och ridning så jävla mycket. 

(null)

(null)

(null)

(null)


Haylie började rida igår ❤️ tänker aldrig stressa henne över det. Aldrig. 

Sömn

Jag är så jävla trött men somnar inte. Jag förstår inte varför? Haylie har haft nattskräck i helgen på nätterna vilket resulterat i usel sömn och så har jag jobbar extra både lördag och söndag så det är inte direkt så att jag haft möjlighet att vila på dagen för att ta igen mig direkt? (Kan inte sova på dagarna, men vila går ju). Så då är ju frågan varför jag inte sover nu? Hallonkakan somnade vid 18.30, jag och Wiktor drog på en film, den var klar vid 21 och efter det hoppade jag bums i säng och har alltså legat och försökt sova i 1,5 timmma. Ibland provar jag att lura mig själv genom att säga "men du kan ju vila lite i alla fall ", men inte nu. Suck. 

Imorgon börjar Haylie på ridskola och på tisdag så ska jag och Jennah på Clinic på K1 i stan! Kanske är så taggad på de två sakerna som gör att jag inte kan somna? Well Well. Får väl prova lura mig själv igen... 

(null)

(null)

(null)

Lilla jordnöten. Hon är ju för rolig dessutom! Häromdagen satt jag i mitt rum och sminkade mig varpå hon kommer upp och det låter såhär; 
H; Får jag låna den här? (En sminkborste)
Jag; Nej
H; Va? Säger du nej till mig? *förvånad blick*

Såg Wiktor i spegeln och vi båda försökte verkligen hålla oss för skratt. Vart får hon allt ifrån? 


Stallet

Idag var förskolan stängd så jag och Haylie hängde ute i stallet hos Strokkur en sväng. Åt pannkaka till lunch i boden och efter vi va klara så åkte vi till Back2Use i Bromma, mötte upp Jennah och sen när vi va klara i affären så fikade vi i Bromma Blocks. Kändes fett off, men kul med lite annat! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0