Lite småinfo om mig kan man säga!

image7

10 FAVORITER:

Färg: Röd, Svart
Mat: Kycklingsallad
Band: H.E.A.T , KISS, Crazy Lixx
Film: Stardust
Bok: The Dirt av Mötley Crüe
Sport:  Fotboll
Årstid: Sommar
Veckodag: Fredag- lördag
Glassmak: choklad, vanilj
Tid på dygnet: 11.00

9 FÖR TILLFÄLLET:
Humör:  Seg men glad
Sysselsättning: Väntar på att Grey's Anatomy ska börja
Kläder: underkläder, strumpor och en tjocktröja
Bakgrund på datorn: KISS
Nagellack: en rosa nagel
Tid: 20:41
Omgivning: Mitt vackra rum
Irritationsobjekt: min förkylning

8 FÖRSTA:
Konsert: Spice Girls 1998
Screen name: Ingen aning vad det är ens
Husdjur: Katt, Lizzie :)
Piercing: naveln
Tatuering: kommer snart ;)
Mobil: en skitgammal Sony Ericsson med världens minsta skärm och en ful antenn
Bil: Ska bli snart hoppas jag!
Utomlandsresa: Kanarieöarna

7 SENASTE:
Mat: en tårta
Dryck: Påskmust
Biltur: Från min morbror och hem hit
Kyss: Det måste nog ha varit sen MoonShine
Spelad låt: I won't say I'm in love, haha!
TV-program: Minns inte, men snart Grey's Anatomy!
Person du träffade: Min släkt

6 HAR DU NÅGONSIN:
Dejtat någon av dina bästa vänner: Nej
Brutit mot lagen: Ja
Blivit arresterad: Nej
Badat naken: ja
Varit med på TV: Jag satt i publiken på Big Brother :)
Ljugit: Såklart!

5 NEJ TACK:
Kläder: modet
Mat: ärtsoppa, potatisbullar och raggmunk. Usch.
Musik: Hip hop, techno och dödsmetal
Dryck: Kaffe
Personlighetsdrag:  Falskhet och idioti.

4 SAKER:
Du gjorde igår: Gick till skolan och sen så minns jag inte
Du kan höra just nu:  Mamma pratar med Mats  
Du inte kan leva utan:  mina syskon, mamma, pappa och mina vänner
Du gör när du har tråkigt: sitter vid datorn eller tv. Kanske gymmar också

3 PERSONER:

Du kan berätta allt för: My, My och Angelica
Du tycker om: Maria, My och Signe  
Du inte gillar:  några i skolan  

2 VAL:
Drink eller shot:  både och haha!
Vår eller höst: Vår

1 ÖNSKAN:
Att jag får en bra och välformad kropp!


Ja tänk om...

image5

Tänk om man hade en sån kärlekshistoria som Dirty Dancing! Hur mycke skulle inte man njuta av livet då? En snygg kille som kan dansa och vågar visa och berätta vad han känner.. Finns det något mer att säga än "GIVE ME HIM?"  Haha!
Iof så kan ju Claes dansa, men det är en HELT annan historia som ej kommer upprepas om inte jag och Carrou träffar dem på MoonShine igen antagligen.Och på tal om historia så måste jag läsa det där dumma häftet "En svensk tiger" tills imorgon (?)... Vi har bytt schema nu i skolan (DUMMA SCHEMA) så man vet verkligen inte vad man har för lektioner.
Och jag blev väldigt förvånad idag när vi hade matte eftersom jag trodde att vi skulle ha svenska provet (som för övrigt Camilla berättade om förra veckan).
Fast jag känner att det börjar gå bra för mig i matte nu! Jag och Meltem satt på extramatten som vi hade nflera timmar tidigare (hur skönt som helst) och eftersom jag har klarat av andragradsekvationer så tyckte Klint att jag borde klara av algebra och ekvationer. Och helt riktigt, så tog han fram några tal som jag skulle "testas" på, och jag klarade dem galant! Lätt som en plätt och jag kände mig så otroligt glad!! Äntligen så flöt det på medan jag gjorde mattetal! De få tillfällena som det händer är väldigt sällsynta.

Så det känns faktiskt som en helt bra dag. Förutom ett lite tråkigt besked igår kväll, men idag är en annan dag helt enkelt :)!


Jag har också bytt lite namn i mobiltelefonen! ASKUL för nu har jag bara massa snuskiga namn på några roliga och mina närmaste vänner! Så under den riktiga mattelektionen, då jag egentligen skulle jobbat, så satt jag och småskratta lite för mig själv och ändra namnen.

Det va som va tråkigt idag va att Mysan inte va i skolan =/ jag förstår att hon är hemma och inte orkar med någonting just nu, men livet går vidare :) Livet har alltid gått vidare och det kommer alltid att gå vidare vare sig man vill eller ej!

Nej nu ska jag iväg med min drink till tv här utanför dörren för att göra min syster sällskap!


Puss!

Runaway train

Can you help me remember how to smile?Jag känner att jag verkligen vill spendera mitt påsklov nere i Halmstad!
Jag har ju en chans att göra det ifall jag lägger upp eonomin och sånt,  men jag vill veta från honom att han vill bara!

Iallafall, så hade jag omprov i svenska idag. Gick faktiskt hyfsat bra tror jag förutom den sista sidan som sög pung... Usch.

Och så har jag gått och blivit sur på en vän till mig!  Känns lite utnyttjande liksom ...


Fast jag är för trött för att sitta här,
Ciao!

Man blir så glad!

image4
Igår kväll så låg jag och smsade med skånes underbaraste tjej, Maria, och vi kom fram till att vi sitter i samma båt på ett ungefär.
Hon vill ha en speciell person som bor häruppe nära mig, som jag är nära vän med (hon också) och jag har en otroligt stark längtan av att åka ner till en speciell person som bor nära henne och som är nära vän med henne också.
Eftersom jag inte kunde sova igår kväll så började jag smsa henne och det slutade med att hon berättade att han som jag vill träffa faktiskt saknar mig! På något sätt blev jag väldigt glad, vilket va väldigt främmande eftersom jag har inte träffat honom sen oktober förra året! Vi pratar visserligen jättemycket på msn och sånt, men ändå.
Hon berättade att hon också hade en längtan att åka upp hit och träffa han som hon vill träffa (vore för elakt att nämna namn där) och att även han har en längtan att få träffa henne :)
Jag kan ju faktiskt säga att jag vet hur hon känner eftersom jag har också gillat den personen som hon gillar, fast det va för 5 år sen kanske, haha! Men iallafall... eftersom jag inte kunde sova så va det underbart att smsa med henne och prata med henne :) för jag saknar henne så otroligt mycket och jag bara längtar tills hon kommer hit då vi ska se KISS!Och idag hade jag utvecklingssamtal, inte så kul för jag har massa saker som jag inte har gjort än som måste göras innan denna termin är slut. SKIT. Och det kanske inte va det smartaste jag har sagt när jag sa till min mentor att jag tycker att våran svenskalärare (som är andra halvan av klassens mentor) att hon är dum i huvudet. Men tycker man något så varför inte säga det och sen kunna stå för det?
Iallafall, imorgon är en ny dag.

Och nästa vecka är det påsklov! Hur skönt som helst!
Funderar på att fråga mamma ifall jag kan få åka ner till skåne mån-tors (om jag är hemma innan 14.00) bara för att kunna komma ifrån här hemma och att kunna träffa skånemänniskorna! :)

Jobb!

Ja juste!
Glömde nämna att jag har fått jobb!
Visserligen på McDonald's Gudöbroleden, men money is money, right?
Jag kommer jobba på torsdagar kl. 16.00 - 20.00 
samt söndagar kl 11.00 - 15.00
Vilket är väldigt bra tider eftersom jag repar på söndagar kl 17.00 och behöver då bara åka hem och äta något snabbt för att senare tvinga mamma att skjutsa mig till repet om jag inte orkar övningsköra dvs.
För övrigt måste jag faktiskt säga att jag är väldigt bra på att köra. Har varit iallafall. Jag tror att jag har fått för stort självförtroende och därmed slarvar jag otroligt mycket som att missa att några personer går över övergångsstället, motorbromsar inte lika mycket, håller kopplingen nere för länge och så vidare.
Om det ändå inte va så viktigt med körkort! Och om det ändå inte va så dyrt heller för den delen!
Men men, vill man ha den friheten så måste man kämpa och inte ge upp (och att ge upp är jag otroligt bra på att göra!)

/ Caroline


Första inlägget

Ja, nu verkar det som att jag också har fallit för att börja skriva en blogg!
Konstigt nog så tycker jag att en blogg är som ens privata dagbok, vilket egentligen inte ska synas på internet (om man inte vill få uppmärksamhet eller väljer att inte skriva de allra privataste delarna).

Men iallafall!
Kan ju vara skönt att skriva av sig då och då.

Iallafall så har denna helg varit helt okej,
I fredags så va jag på spelning i Trångsund och såg Kill The Parish med Jennah.  Väldigt kul eftersom det va mycke röj och lämnade några blåmärken här och där på kroppen. Samtidigt denna kväll så va jag väldigt populär på telefonen verkade det som!  Hela inkorgen är full av sms från Lukas och Micke, vilket är väldigt kul för jag älskar sms.
Stackars Lukas som satt uppe hela kvällen och pluggade matte c medans hans grannar hade fest (=hög musik). Bättre lycka på nästa prov till honom :)!

I lördags så hade jag otroligt tråkigt!!
Det fanns absolut ingenting att göra, och ingen visste någon fest eller något. Det enda lilla roliga var att Hannes skickade ett sms och sa att han saknade mig eftersom det va länge sedan vi träffades. Puss på honom!
Lite glad blev jag eftersom han va med en speicell vän tidigare på kvällen tydligen (enligt hans msn) och Signe kanske har pratat med honom om en grej som hon och jag har pratat mycket om.
Fast självklart så springer alla tankar iväg och man hoppas på massa saker som inte händer.
Och tidigare på dagen så fick jag en ny taktfläkt! Det blir så otroligt varmt på sommaren i mitt rum att jag behöver cirkulerande luft mest på natten, och Mats fixade mina persienner som har varit trasiga väldigt länge nu! + att jag flyttade min byrå in till klädkammaren så nu har jag ännu mera plats i mitt rum! Yippie på mig

Men iallafall, idag så vaknade jag vid 12 med huvudvärk och kände mig jättetrött.
Åt frukost och sen gick till datorn för att Knogen sen kom och öppnade min dörr och fråga om jag var vaken. Vilket jag var, så jag gick med min syster och Knogen (Caroline) ner till köket igen och åt frukost än en gång!

Usch, jag äter som en häst nuförtiden!
Det enda som kommer upp i huvudet är just tanken på ifall man skulle vara gravid, men det är nog mest trams för att man får ju perioder då man äter hur mycket som helst och när man knappt stoppar i sig något alls!

För att komma på andra tankar så fick jag sms från My, vilket jag blev jätteglad över även om innehållet i smset inte var så kul. Men hon gör mig glad. Även om jag har varit väldigt lättretlig och grinig nu på sistonde så vill jag att hon ska veta att hon betyder jättemycket för mig eftersom hon är min bästa vän.

Nej nej, man kanske ska ta och fixa lite annat nu?  Som svenska t ex...
Och jag som hatar våran svenskalärare Camilla! USCH!

Äsch, God natt och sånt :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0