Vaccin

Idag fick Haylie andra delen av vaccinet och nu är hon lite varm. Hon har ändå varit väldigt pigg, stor skillnad till första gången hon fick sprutor. Mitt lilla hjärta.

Nu sover hon så gott i min famn. Har aldrig tid att göra något hemma på dagarna för att när hon är vaken så vill jag vara närvarande och när hon sover så sover hon hos mig.


God morgon

Idag blir min lilla älskade pärla 5 månader. 5! Helt sjukt vad tiden går fort! Imorgon är det dags för sista delen av rotavaccin och 5-månaders sprutan. Ska även väga och mäta henne för det har jag inte gjort sen slutet på oktober.. Hon har säkert passerat 7kg!

Lilla Jordnöten ligger just nu bredvid mig och sover (vi ligger kvar i sängen). Hon vaknade vid 1 och 7 och fick mat innan hon somnade om.


Ny vecka!

Och på söndag är det första advent!! Så i helgen ska jag shoppa lite julprylar. Vi flyttade ju in luciahelgen förra året och hann liksom inte få till en riktig julkänsla (fastän jag gjorde så gott jag kunde då), så nu ska jag minsann fixa! Älskar det mysiga kring julen!

Igår var vi hos Marie och Thommie på en bit mat och vi tog även lite sena dopkort. Fick inga bilder på oss tre på själva dopdagen så vi tog igen det igår. Gjorde inte mig något eftersom jag hade munsår på själva dopet.


Snorig

Det började lite lätt i söndags som Haylie var snorig och har hållit i sig tills nu. Hon har ingen feber, men är lite gnällig och snorar ibland.
Vi kom i alla fall ut på en promenad idag vilket var riktigt skönt!

Blir mycket mer sömn än vanligt. Natten till igår så sov hon mellan 22-07! Och natten till idag vaknade hon bara en gång vid 4. Kan definitivt vänja mig vid att få sova hela nätterna igen, haha! Då skulle jag nog börja lägga henne i nestet i sin säng faktiskt.


Fars dag

Wiktors första fars dag firade vi med att jag gjorde amerikanska pannkakor till en sen frukost. Min älskade fick trisslotter, men vann "bara" 30kr. Vi som hade hoppats på att få skrapa i TV.

Thommie kom och hämtade oss igår för de bjöd på middag och min bil har fortfarande sommardäck. Riktigt mysigt och Marie gör så fantastisk god mat! Fisksoppa till förrätt, lamm till varmrätt och pannacotta till efterrätt, SÅ GOTT!
Vi blev inte kvar så länge för Haylie har blivit förkyld stackarn. Så idag blir det till att försöka sova mycket och samla krafter ❤️


Älskling!

Whats up?
Mamma va här i fredags med Alina och Nettis för att fika lite!
I torsdags när jag tränade så fick vi springa genom snön två gånger fram och tillbaka som avslut (höll på att dö typ)..
Penny fyller 5 år idag och jag fick några fina bilder på Jordnöten!


Sy

Senaste syprojektet på gång!
Nästa syprojekt blir en julklänning till Haylie. Får dock se när jag kommer iväg och kan fixa tyg... inte direkt att man kom ut idag haha!


RSS 2.0