i hope it will fit someday!Det finns en anledning till att jag är ute och springer ibland. Och ska springa mera. Den här skönheten kommer om 14-21 dagar så det är inte så lång tid jag har på mig att springa mycket!

Ja, från Victoria's Secret. Passar den inte på tuttarna så får jag väl operera dem större. Det gör inte mig någonting.

Pose

Ligger här och tar kort på mig själv med min WebCam och se själva.Ser någon något kul?

Kolla igen.Precis. Penny tvättar sig medan jag ligger och posar. Schysst.

Jag och Wiktor va ute och sprang för någon...

img_7308 (MMS)

Jag och Wiktor va ute och sprang för någon dag sen. Var tvungen att leka snygg i hissen! Dock så ser Wiktor ut att vara 2 meter längre än jag, men så är inte fallet. Så ni vet.


Det märks vilket smink jag gillar mest va?

img_9187 (MMS)

Det märks vilket smink jag gillar mest va?


monday to today

Åkte till mamma igår och hade lite mamma-tid med världens bästa mamma! Men först så var jag på promenad med Isabelle och Liam för att åka till moster Liselotte och fika för att sedan gå en långpromenad med mamma en fin sommarkväll. Riktigt mysigt!

Något mindre mysigt var att Penny ville inte sova längre än till 5 imorse så det var bara att pallra mitt söta lilla arsle upp och ta ut alla tre hundar på tomten så de fick kissa av sig lite lätt. Kände inte för att gå på långpromenad i kalsonger och sovtröja direkt sådär. I alla fall så gick jag och la mig bredvid mamma (hihi) och vad hände? Jo, alla tre hundar hoppade upp i sängen så där låg vi och gosade vid 6-tiden imorse! Tyvärr så ringde ju mammas klocka (även om vi alla va vakna) så vi gick upp och gjorde frukost och gick en promenad med tjejerna. La mig faktiskt i sängen och lyckades somna om i typ en timma, haha! Riktigt skönt!Jag dränker mina sorger i alkohol

Egentligen så gillar jag söndagar, men idag känns som en depp-dag. Gjorde absolut ingenting på jobbet, vilket fick mig att känna att det egentligen var totalt meningslöst att jag skulle vara där, och nu har vi redan ätit middag här hemma. Vad händer i kväll då? Vad går att göra? Hinner klockan bli för mycket? Vad orkar jag att göra? Vad vill jag framförallt göra? Det finns ju inte så mycket att göra direkt eftersom alla jag känner bor på andra sidan stan eller i Spånga. Vad jag skulle vilja göra är att dricka vin på balkongen med någon vän och njuta en början-på-sommar-kväll, ta en promenad och sen skiljas åt och gå hem. Vad har jag av det? Jo, vin enbart och jag känner mig inte så vinsugen när jag ligger här nyduschad i morgonrock. Men jag antar att jag får klä på mig och ta några glas för att hålla bort känslorna som svämmar över då och då.  

Jag kommer ihåg hur det faktiskt var förut. "Vi ses där om 10 minuter", "Ska vi åka och ta en öl på O'learys bara sådär?", "Ska vi ta en power-walk runt Gropen för att röra på oss?".


Vissa dagar när allt går ner så känns det verkligen i hela kroppen.


RSS 2.0