80tals maskerad!

Äntligen har jag en stor anledning till att tupera håret, måla läpparna blodröda, och överdriva med både skärp och smink. Så otroligt roligt att få flash-backs från min glam-tid, även om det inte var så jättelänge sen jag var glammare! Men det känns iallafall asroligt och jag tog kort på mitt useende som jag kanske lägger upp på bilddagboken imorgon :)!

Men nu ska jag iväg och festa!
Vi hörs imorgon!
PUSS

090128

Jaa, idag så var jag och Lillemor inne i stan för att köpa en present till Jennah (som fyller 19 imorgon). Det var otroligt svårt att hitta något, men jag gjorde det iallafall. Hoppas bara att hon blir nöjd med den ... Vill ju inte ge henne något som är jättedåligt eftersom jag verkligen älskade presenten jag fick av henne när jag fyllde 18!! (En Gene Simmons bas i miniformat formad som en yxa)!
Och efter stan så hoppade Sandra och Jenny på tåget för att Sandra skulle med mig och Lilliz hem till mig för att titta på Twilight ... Haha, besatthet!!
Och när vi skulle på bussen så gick jag på först och SÅKLART så snubblar jag på det översta trappsteget. Jag har ALDRIG gjort det förut, och jag är glad att jag gjorde det när jag inte var själv iallafall (pinsamt). Så jag har lite ont på smalbenet nu ... :/ inte så skönt.

Och nu lyssnar jag på Iron&Wine - Flightless Bird som spelas i Twilight, och låten är väldigt vacker. Den har en vacker men ändå lite sorlig melodi, även om texten inte har så stor mening i sig "Now I'm a fat house cat" ...

Och imorgon ska jag ha ett svenska tal som jag skulle ha gjort med Malin, och har jag gjort det? Nej. Och jag är alldeles för trött för att orka göra det ikväll också. Jag känner att jag verkligen måste sova.. Har så otroligt svårt att vara i skolan till 8, och det är otroligt irreterande att jag försover mig.Have I found you, flightless bird?


dusch

Skönt med en dusch nu innan man ska gå och sova (Jag vet att det inte är bra att sova med blött hår)!
Och all ilska verkade åka ner i avloppet tillsammans med schampoot, thank god!
Men nu känner jag mig torr och måste fortsätta läsa Ljudet av ditt Hjärta!

Och snart är det torsdag ..  Och då är det lektion med Mr. Handsome!
(Mysan har försökt pusha mig idag för att jag ska våga prata med honom dessutom)

Godnatt på er!

underbar dag.

Hela dagen har varit helt okej. Tills jag kom hem från skolan.
För att

1. Min mamma tvingade mig att följa med hem till hennes farmor och farfar.
2. På vägen dit så får jag köra. Mamma säger inte vart jag ska svänga FÖRRÄN JAG ÄR PRECIS INOM SVÄNGRADIEN PÅVÄG ÅT ETT ANNAT HÅLL. Jag kan köra. Jag vet hur man gör - jag har gjort det i två års tid. MEN när hon skriker att jag ska göra si eller så, PRECIS när det händer (Observera att hon skriker precis, inte innan som hon borde) då blir jag så jävla arg. Jag kände hur ilskan kokade och för att göra henne lika arg som jag så körde jag lite för fort, hårt och så som jag inte ska köra + att jag skrek på henne. Fy fan vad arg jag var. Och inte nog med det!!! Jag var tvungen att hålla god min när vi kom in innan för den där jävla dörren till Inga&Sune och jag gav dem som var där det mest fejkade leendet jag någonsin kunde.
3. Min mammas kusin är så jobbig att jag tror att jag dör. Pain in the ass.


Allt jag vill göra nu är att vämra choklad och doppa marshmallows och läsa min bok. Varför ska folk komma och störa? Vad fan har jag gjort för att de ska komma och störa precis när jag inte vill?

Jo juste, Maya kissade på min matta precis innan vi åkte. Kul va?Lillemor
Hon var ju alldeles FÖR söt, rolig och trött när hon skrev inlägget om mig.
Här är det iallafall, ENJOY!

Lillemor

snart tisdag

Klockan är 23.46 och jag har inte somnat än. Ovanligt? Nejdå, absolut inte!
Att jag sitter och tänker på vad alla har skaffat sig flick-/pojkvänner hit och dit, är det ovanligt då? Ja.
Det är inte ofta jag brukar tänka på hur ensam jag ibland känner mig, men det är när den man sist förävntade sig få ett förhållande, får det, som tankarna börjar spridas i huvudet.
Medans jag förvirrar mig och blir mer och mer fast i en påhittad, perfekt drömprins, så får alla andra uppleva det jag läser om, i verkligheten. Så varför får inte jag det då? Den frågan har nötts sig fast i min hjärna allt för länge, och jag bryr mig inte längre helt enkelt! Visst så skulle jag inte säga nej till ett liv där allt bjuds på silverfat, men hur långt kommer man då egenligen med att utveckla sig själv och lära sig kämpa för saker man verkligen vill ha? Inte långt alls tror jag. Men jag skulle inte ha något emot en liten skjuts då och då!

Det är som ett talesätt jag hörde för flera år sedan (känner mig gammal) : Hissen till lycka fungerar ej, tag trappan steg för steg!
Och såklart, min favorit: Livet är verkligen en dans på rosor... - Det finns taggar vart du än går.

Vad ska man säga?
Iallafall så ska Lillemor skriva något roligt om mig på sin blogg, och jag hoppas att hon inte är elak nu!

Hon sa att hon skulle kopiera en "annons" som jag skrev för att söka efter min dröm man. Men det tål att se på!


Lillemor - la tua cantante - ditt blod sjunger för mig


Besatt

Gosh!
Jag läser och läsr och läser böckerna så mycket att jag har blivit helt besatt och skjutit undan saker åt sidan för att få mer möjlighet till att läsa!
Förlåt!

För att uppdatera om något annat så har jag möblerat om mitt rum! Nu känns det friskt och nyintrett nästan (tills det blir stökig igen dvs.)!
Och på onsdag så ska Lillemor komma över hit för att vi ska använda min julklapp - chokladfondyn, medans vi tittar på, ja såklart, Twilight<3.
Den är ju så söt att jag måste använda den NÅGON gång, och jag funderar på att köpa vanlig choklad istället för den som man fick med.. Jag undrar hur den smakar? Hmm ...

Och imorgon så tvingar min kära mor med mig till hennes farmor som fyller 85 (så orättvist när min famor inte ens fick fylla 64... ) och jag har verkligen ingen lust med det, då min mors farmor och farfar är bland de grinigaste människor jag har träffat (och dessutom så är det ingen i släkten som gillar farfar Sune) men ändå så ska vi alla pallra våra rumpor dit!

Life ain't fair.Och bara för att Twilight rullar runt i mitt huvud non-stop nu, så pratade jag och Lillemor igår om att vi ska försöka dra iväg till Volterra i slutet av Mars och början av April. Bara vi åker efter den 29 mars (eftersom vi har klasskiva då)...

Det är once-in-a-life-tima upplevelse, och jag vill gärna åka. Spelar ingen roll ifall vi inte skulle se dem eller något, vi har iallafall tagit steget och försökt! Och det är något jag verkligen måste bli bättre på. Speciellt när det gäller Mr. Handsome i skolan. Hur kan ett vanligt Hej skada egentligen? Precis.

Men nu måste jag sätta fart att göra svenskan och projektintervjun! Önskar bara att någon kunde mejla tillbaka och säga att de är intresserade av att berätta om deras dumma skidresa till Kittelfjäll som de gjorde i helgen ....
PUSS!


New Moon

Gosh, jag måste verkligen läsa alla böcker på engelska. Jag måste.

Och jag undrar när de tänker börja filma till New Moon egentligen...?
De ska filma i Italien och de börjar någon gång i Mars vet jag, men ett mera bestämt datum skulle sitta underbart så att man kunde räkna ner dagarna typ ...
*tönt-varning på mig*


beroende

Oberörd av alla andra. Allt utspelar sig i min fantasi och jag vill inte lämna den. När jag återvänder till verkligheten så inser jag att allt bara är en historia nerskriven på några pappren som har blivit ihopsatta med varandra för att få historian så verklig som möjligt.  När jag läser, så läser jag. Jag känner känslan så starkt inom mig och jag önskar ibland att det kunde vara annorlunda. Att jag vore där istället. Bara för att få prova på den där riktiga käleken med allt som ingår, men även att få känna på den smärtsamma sidan av vad kärlek har att erbjuda.

Det är inte klokt vad Twilight böckerna känns som droger ... Jag började läsa "När jag hör din röst" idag, och jag har redan läst lite mer än 100 sidor, och jag vet att jag kommer inte vara ren förrän några månader efter att sista filmen har kommit ut ...
Det suget vampyrer har efter blod, det suget en rökare har efter en enda cigarett... Det suget en alkholist har efter sin älskade alkohol.. Längtan en mor har över att få träffa sina barn .., Det går inte att beskriva hur mycket jag inte vill lägga ner boken för att sova, duscha, äta, .. leva! Boken är i princip mitt liv. Och jag älskar den.


Edward Cullen.

Behöver jag säga något mer egentligen ... ?
Jag har precis läst klart den första boken nu (som jag fick i tisdags - ser någon beroendet de har gett mig?), och jag önskar bara så djupt inom mig att jag kan hitta någon lika underbar som honom!  Jag vet att det inte finns några drömprinsar, men jag vill inte bara drömma om de längre - Jag vill att de ska existera!!
Egentligen så borde böcker och filmer som har lyckliga kärleksslut förbjudas helt och hållet! Folk blir ju deprimerade över att de inte har någon att älska så som de har i böckerna/filmerna.
Och jag vet att Edward Cullen är Lillemors man, men jag vill bara ha hans personlighet. Det där mystiska, charmande, romantiska, humoristiska, allvarliga, skyddande och helt perfekta sidorna från honom. Jag har en smak av morot i min mun och en känsla inom mig som har ett begär efter hur han behandlar Bella Swan, och jag är så glad att jag ska gå och se den på bio med Batie på lördag. Även om jag har tre exemplar av den på datorn redan ...<3

happy day!

Idag så kom böckerna! Har redan hunnit läsa till sidan 70 i första boken, Om jag kunde drömma. Jag vill inte sluta läsa den alls, så nu ska jag fortsätta!
Btw, your smile makes me weak.


PUSS

TwilightVet inte riktigt varför jag inte får in de andra två bilderna, men iallafall så hoppas jag med stor spänning och förväntan att de tre första böckerna ska komma på posten imorgon!!

positiva saker

3 positiva saker jag har gjort idag:1. Jag medverkade på en sak när vi hade föreläsning idag med några helt främmande människor. (mod)
2. Jag kände mig bekväm i mina kläder
3. Jag har beställt hem en jättefin klänning från Nelly.com och jag längtar tills jag ska få den!
Jag är så spänd för att få mina böcker också! Gud vad jag vill ha dem. Mamma sa att hon hade fått veta att de hade blivi packade idag! Så kanske imorgon ... ? Snälla.. ?


böcker!

Idag så beställde jag hem "Om jag kunde drömma", "När jag hör din röst" och "Ljudet av ditt hjärta" från Bokus, och jag längtar så mycket tills jag får hem dem!! Jag ska läsa dem så fort jag får chansen och jag kommer inte lägga ifrån mig dem förrän jag har läst ut boken.
Fick ett litet smaktips på en bokhemsida, där jag fick läsa till sidan 29. Och ja, jag har ju sett filmen så jag vet vad som kommer hända, nu vill jag bara ha en djupare inblick i historien och skapa mina egna fantasi-skådisar.
Och det är verkligen avkopplande att läsa en bok. Jag satt och pratade med David och han förstod inte alls vad vitsen med böcker var, så jag va tvungen att förklara för honom att om jag läser en bok så fokuserar jag endast på den, medans omvärlden susar förbi. Jag känner ingen stress över att göra andra saker, jag upptäcker inte saker som kan göra mig på dåligt humör eller så, utan jag är i boken. Det är boken, jag och min fantasi. Och det är så himla skönt!

Fast nu måste jag sova lite. Ju fortare jag somnar, desto fortare vaknar jag upp och inser att det är en dag närmare böckerna!

PUSS OCH GODNATT!

no working day!

Jag jobbade inte igår, och jag behöver inte jobba idag. Det är jätteskönt med tanke på att jag har så ont, men det är ju ändå pengar...  Men men!  Jag vaknade iallafall idag för en timma sedan (runt 9.45) och det var lite skönt. Att inte sova bort hela dagen och att äta gemensam frukost med mina kusiner som sov över här. Det var trevligt.
Jag undrar vad jag ska göra idag?
En sak är säker i alla fall! Och det är att jag ska titta på "Merlin" som kommer komma på SVT1 18.45. Hoppas att det kommer bara för jag älskar medeltida filmer och fantasy så som Stardust, Sagan om Ringen, Merlin filmen, Never Ending Story, Pirates of the Caribbean osv.  Och såklart måste jag lägga till Dagboken och Stekta Gröna Tomater. Gosh... Riktiga "cry me a river" filmer!


Men nu måste jag hoppa in i duschen! Ska försöka städa mitt rum senare också innan Mayas uppfödare kommer hit på besök. Som är om en timma! OJ!


PUSS

twilightGOSH!
Jag är helt såld på Twilight.
Jag sov hemma hos Tessi igår och vi såg på Twilight (rättelse: Hon somnade, jag tittade tills slutet) och efter det kan jag inte sluta tänka på filmen. Den känns som en drog som jag måste ha mer av. Det är helt sjukt... Jag kan älska en film så mycket att jag vill se den om och om igen, men jag tänker aldrig på den så länge nästa dag direkt, för jag har tänkt på Twilight HELA dagen. Och jag MÅSTE läsa böckerna. JAG MÅSTE! Det är ingen tvekan, jag måste. GOSH!

Höll på att både kräkas och svimma imorse, men jag lyckades precis klara mig ifrån det! på tal om ingenting ...

Nu måste jag sova!

PUSS

rouge noir

Sitter här med färg i håret... Ångrar att jag färgade bort det från blondt från första studen, men eftersom jag hade en kartong kvar och mitt löshår är mörkare än mitt riktiga hår så måste jag ju få det att matcha. För nu när jag har en annan färg så ska den fasen inte se konstig ut. Gör något helhjärtat som du kan nöja dig med för stunden.


Sitter fortfarande och lyssnar på Hanson! Eller, kom hem för 25 minuter sedan eftersom jag har börjat jobba på McDonald's på fredagar (vilket suger rent ut sagt). Jag vill hellre jobba tisdagar för då kan jag ju jobba med Li och vi äger hela stället. Det är så underbart. Men inte längre...
Lycka varar aldrig för evigt. Definitivt inte.


KUL att min mamma precis säger "Din dotter vaknade nu" (och menar hunden) medans jag är nojjig över att jag inte har fått min mens än. Snacka om tajmning. Va det ett tecken eller? Jävla skit. Tänk om man sitter i skiten? Vad gör man då? Vad skulle alla andra ha gjort och vad känner jag själv för att göra? Nej, inga sådana tankar nu.

Always look on the bright side of life.Ska titta lite på tv och ha det mysigt med själv bara nu


Puss!


mmmbop!

Är det någon som minns dessa sötnosar?

Hanson

Haha, Taylor va sötast. Men han minstingen kom 2a och sist kom den äldsta.
Så var det för mig iallafall för ungefär 10 år sedan.
Tänk att jag kan säga att det var 10 år sedan något hände som jag kan minnas! För det kan man inte göra när man är tolv, för tolv minus tio är ju två, och då minns man ju inget.,

Men iallafall! Har lite nostalgi för Mmmbop så jag sitter och lyssnar på den just nu!


Godnatt och puss!

generation fett

Jag sitter just nu och tittar på Generation Fett, medan jag åt lite Gott&Blandat. Snacka om att jag inte vill fortsätta äta dem...
Dessutom så är det en som sitter och skriker och säger att hon är unik - och det är hon verkligen!
Det är inte hälsosamt att vara så stor. Alla organ i kroppen mår inte bra av onyttig mat och för mycket övervikt.
Okej, det är jättebra och så otroligt kul för dem ifall de njuter av att vara stora och äta mycket, men det är inte hälsosamt. Men jag måste ändå erkänna att jag beundrar dem för att de är så säkra i sig själva och att de trivs. Jag trivs inte i min kropp t ex. Och därför beundrar dem på jag på ett sätt, men det är fortfarande inte hälsosamt...

SATC - sex and the city

SATC på tv. Det måste vara en av de bästa serierna som finns. Efter strax efter Grey's Anatomy såklart, men att se SATC serierna får en att börja önska sig att man levde deras liv. Fast var lite yngre bara ...
Jag älskar allt som glittrar, har klackar och utmärker sig, så jag skulle verkligen kunna vänja mig vid att leva som de gör. Dock så tillåter inte min ekonomi det just nu så jag får vänta tills nästa vecka. Kläder ska inhandlas, dricka skall inhandlas då jag ska till Malin som fyller 19! Helt otroligt! Jag satt på bussen och önskade för mig själv att jag skulle få gå på en 80-tals fest, och så får jag ett sms från Malin där det står att hon ska ha en 80-tals fest för sin födelsedag!! Snacka om tajmning!
Det ska bli roligt iallafall.


Gosh. Ibland får jag värsta lusten efter att ha någon vid min sida, och ibland vill jag bara spy på tanken. Varför ska det vara så jävla svårt med det?


Puss

tjejtjejtjejig?

Gosh!
Ibland skulle jag bara vilja bli riktigt riktigt tjejig!
ni vet, pärlörhängen, långt fint hår (fast det vill jag ha annars också. Blondt), fixade naglar, tränad kropp (jag måste börja träna alltså ... blir galen), nya fina dyra kläder.. Allt liksom!!
Men sen så upptäcker jag mig själv igen och inser att zebratights, hockeyfrilla (för att kunna tupera det lättare), boots, kedjor, massa armband, rött läppstift och massa öl är min grej.
Men vem har sagt att det är fel att kompromissa? Ena dagen kan jag vara sleaze, och andra dagen kan jag vara en "wannabe-blondinbella"!


Iallafall så mår jag lite bättre nu :) Jag är mitt vanliga glada jag igen, och imorgon är en annan dag! (eller om 10 minuter faktiskt) Och imorgon så är det Scenisk Gestaltning! Ååh... Rollsättningarna ska göras, och jag, Erik och Jempa måste troligen försöka förlänga våran sketch. Inte roligt. Men det kommer bli en fin utsikt iallafall!
Wolfgang/Olof kommer vara där, och det är mitt nya smeknamn på honom. Mr. Secret! Man kan säga: Looking good today pumpkin!
this
  or    that?
xoxo
PUSS
GODNATT
BUENA NOTE


arga caroline

Idag är jag jättearg på alla.
Speciellt ni som inte tar skolan på allvar, ni som kan bara genom att läsa boken en gång, ni som lyckas utan att behöva lyfta ett finger.
Själv måste jag sitta 1 vecka och djupläsa, men ändå så fattar jag inte.


få tummen ur arslet och sluta leka sjuka. De finns de som verkligen är sjuka men skulle kunna offra en del av sin kropp för att gå i skolan, medans vissa stannar hemma med lite "huvudvärk".
Give me a break.

PANIK

Jag har en sådan panik över mitt samhällsarbete som ska vara inne imorgon!
Hjälp. Jag tror att jag kommer dö ....
Och dagens sämsta nyhet är att jag ska börja jobba på fredagar istället för tisdagar! KUL! Verkligen. 17-20 varje fredag på McDonalds? Jag har ingen fritid från skolan och definitivt ingen helg för McDonald's. Jag ska börja komma bakis till jobbet igen. That's it.

angelica olofsson - i lov-lov-lov-love love you babe!

Jaa... Det är ju så att ibland så minns man vissa saker... som man inte kan rå för över att man minns!

Jag har min mens. Jag minns precis hur dagen var, vilken dag, ungefär vilken tid, vad jag hade gjort innan på dagen, det va den första gången jag kallade min mamma för kossa för mig själv, Ja allt det där!

och så har min kär, älskade vän, Angelica, skojjat med mig och krossat mitt hjärta!
Se själva!  </3

A - Annorlunda Kan kallas för speciell i vissa fall.
N - Nekrofil. Måste jag ge en synonym till det verkligen? Det säger sig själv. Helt sjukt bara.
G - Galen. Även sedd som störd, psykstörd
E - Elak. Hon är Cruella De Ville rakt igenom hjärta och själv. Som är av sten
L - Lus unge. Full av löss! Hon gillar oftast när de sitter i stjärten då hon har en anledning att klia där inför publik
I - Inkompetent. Se "Annorlunda"
C - Crazy. Det finns ju inte så mycket på c, så det första bästa!
A - Andedräkten dödar.Första dagarna i 1an. Tror att det var första gymnastiklektionen också tillochmed!


Men oavsett hur äckligt du än kommer lukta, hur full av löss du än kommer vara, hur mycket du än kommer dregla efter att få pilla på lik, så kommer du alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta.
Tack för alla stunder vi har tillsammans  <3

stupid hoe

Jag säger som Angelica. Stupid hoe. Sitter och håller på med samhällen men vet inte hur jag ska komma någonvart.. Jag har verkligen svårt med uppsatser, helt ärligt. Men man kan inte vara bra på allt och jag är en person som lär mig bättre genom att göra saker och arbeta med händerna än att sitta och skriva eller någon sånt shit.

Och jag kan nästan inte skriva heller för att jag har stukat tummen! Gör verkligen ont, men det va ju en olycka. Dumma hala trapp.


Och lite om idag då:

1. Igår va det fest hos Carro, jag drog därifrån vid 3 imorse med Oscar och Stoffe för vi skulle till samma håll. Jag missade min buss precis och nästa skulle gå om 1 timma så jag följde med grabbarna hem till Stoffe. Eftersom jag inte ville sova där (1.hemlig anledning 2.  jag ville inte vakna upp brevid dem och de ska få se mig osminkad, bakis och äcklig) så smsade jag Jennifer och vilken tur jag hade för att först så bor hon precis i närheten där jag var i Jordbro och sen så va hon också på väg hem! Så jag gick ju bara med grabbarna hem till Stoffe och satt och väntade på att Jennifer skulle komma hem. Och när det var 10 minuter kvar tills hennes buss skulle komma så gick jag, och då hade båda pojkarna slocknat! Båda va fulla och trötta, och det var jag också.
Väl hemma hos Jennifer så va vi båda jättehungriga så vi ställde oss och lagade kyckling kl 5imorse! Med potatismos som vi blandade i lite buljong (och GUD VAD GOTT DET BLEV!! Ett hett tips är att blanda en buljongtärning i pulver mos. Mer smak.) och det va gott! Sen så somnade vi till Ensam Hemma 3 filmen, haha! "oouh, you smashed my winkie". Det var mysigt. Och sen imorse så vaknade jag upp med märken på halsen, huvudvärk, yrsel, illamående, en ambulans hämtade Jennifers pappa för att han hade så otroligt ont i magen och såg på Anastasia! Vacker film.


2. Jag kom precis hem från mina småbröder, pappa och hans fru då min äldsta lillebror fyllde 6 igår, och såklart så måste de bästa storasystrarna komma och fira honom!! :D


Men nu måste jag verkligen börja på samhällen.. Känner hur paniken kryper i kroppen ....PUSS


au pair

Tänk er: USA i 13 månader! Men varför? - Jo som au pair!Jag vill jättegärna åka till USA, jag vet inte varför men jag har en känsla av att mitt liv har kanske lite tur i sig och att USA är med i bilden. Ni vet, kvinnlig instution (eller insikt? Vad heter det egentligen?). Jag och Lillemor har precis kommit hem från ett au pair möte i stan och det verkar så otroligt roligt! Tänk om allt blir sant, att bo i Kalifornien och njuta av solen och alla kändisar och sånt, eller att kunna shoppa loss på New Yorks hetaste gator! WOW.Jag har inte bestämt mig än, men jag tror att jag nog kommer åka, för att om chansen kommer - varför ska jag inte ta den? Visst jag kommer sakna min familj och alla här hemma, men det är en ny upplevelse för mig och jag får prova på andra saker som jag inte gör här hemma i ett helt annat land! Ja ja, jag har iallafall tänk fylla i blanketten och se ifall de kanske hittar någon familj som matchar mig och kanske prata med dem och se ifall det känns rätt. För det skulle vara så otroligt roligt!!

Åh :D
Nej nu måste jag försöka sova! Jag förstår inte varför jag alltid skriver mina inlägg så sent på kvällen egentligen ... Får helt enkelt börja bli bättre på det!
PUSS


Japp ..

Och så bra gick det körkortstestet! Japp, det är väl bara att börja om igen. Synd att jag inte hittar en övningsskiva som jag skulle behöva. Typiskt mig att tappar bort saker!! Jag kunde inte ens hitta mitt gillige-bana-papper när jag skulle åka imorse. Och jag som stressade till bussen och tillbaka hem igen för att leta efter det när jag inte ens behövde det. Kul kul kul! Och munsår. Mitt körkort blir ju verkligen snyggt. Usch för denna dag. USCH.

Nu ska jag ha en dejt med Harry Potter så att jag får annat att tänka på.
Hoppas att alla andra har haft en bra dag.

nämen!

Åh! Idag så ringde en tjej mig från au-pair grejen för att prata lite och se ifall jag fortfarande var intresserad, och jag är såklart det. Men jag vet inte riktigt hur jag ska göra! Ska jag åka till USA eller ska jag stanna hemma och plugga? Just nu är det inga tvivel om att åka till USA för att det är ett helt nytt land, nya människor, nya erfarenheter, ja allt är nytt! För att även om jag kommer förlora 1 år med Maya så kommer jag vinna 1 år hos mig själv. För tänk, USA, kanske New York och kanske Kalifornien? Hmm.. Undrar ifall man får välja själv? Och vad skulle man välja då? Vad skulle ni andra välja? Vad vill man?
Att bo i New York skulle vara ascoolt faktiskt!! Central Park, Manhattan, åka till Brooklyn, New Jersey (?), och sånt, men att bo i Kalifornien så vore det ju sommar året runt i princip, om det går att ordna så att man får bo i L.A så är det ju HOLLYWOOD och Vince Neil liksom(om han bor där)!! Whiskey a Go Go, Sunset Strip (man måste ju iallafall vara utanför;) ) och allt annat som man har läst om... Gosh.. Det är verkligen ett svårt val. Och sen att man är iväg 1 helt år från familjen.. Alla vänner och allt som står mig nära. Kommer jag ha mina vänner kvar när jag kommer hem? Hur kommer allt bli?

Ja, det är ju en risk/chans man får ta. Got to give it all, to get it all, don't be afraid to change your life.

Förresten så satt jag precis också och tittade på 13 snart 30, och det vore lite coolt om det verkligen kunde hända en själv. Att man får en inblick i sitt framtida liv och ha en chans att kunna göra något åt det och jag måste bara säga att han som spelar Matt i filmen är så otroligt underbar! Han är en sån kille som jag skulle kunna tänka mig att dela resten av mitt liv med verkligen. För att han är inte vrålläcker eller den mest eftertraktade killen, men han har något speciellt. Han är snäll, ödmjuk, omtänksam, han visar känslor. Fast det kanske bara är film? Men helt ärligt, för vem vill ha den där vrålsnygga killen i skolan? Han är ju bara uppblåst, kan inget, och tänker att: "känslor? vad är det?"... Nej, då föredrar jag hellre en mjukis som vågar vara öppen och visa en världen. Jag är en romantisk person så jag gillar romantiska saker. Blommor, ljus, mycket upmärksamhet och beröm, kärlek, kyssar - Ja hela köret!


Nej ni, nu ska jag bädda ner mig själv och läsa Cosmopolitan!

så god natt!

PUSS


slö dag

Idag har jag minsann inte gjort något alls. Jag vaknade, gick upp och åt frukost, duschade, och sedan så kom Mona och hennes hund Axl över för de ville träffa Maya (som hon nu verkar heta). Och de va vilda! Sprang som tokar och skällde gjorde de lite grann och oj oj oj... Valpar är söta, även om Axl är snart 2 år, men han är ju en liten knähund så det gör inget.
Iallafall så började jag också läsa i min körkortsteori bok, som jag har lånat av Matilda på jobbet (juste! Kom på att det va jätteskönt att inte behöva jobba idag!!), och eftersom jag inte har kommit igenom hela boken än och ska skriva på onsdag så tyckte jag att det passade sig att börja läsa lite. Allt är så otroligt logiskt, men lite krångligt när man ska försöka läsa in och förstå det. Men det är logiskt egentligen. Men jag är så otroligt nervös och jag undrar ifall min mag-smärta beror på det?  Jag har haft en illamående känsla i magen hela tiden och så gör den ont... Det är inte kul.. + mitt gigantiska munsår! USCH vad jag hatar det! Jag vägrar visa mig utanför dörren nu pga av det och jag tänker inte åka iväg någonstans imorgon heller. Men på tisdag så måste jag det eftersom jag jobbar, men fan inte tidigare. Blä.

Nej nu mår jag så illa att jag måste försöka sova lite, hoppas att ni mår bra!

Godnatt och sov gott! PUSS!

H.E.A.T

Jag har precis kommit hem från Jakobsberg! Jag är hungrig och trött men måste bara berätta hur underbara H.E.A.T är!

Deras musik väcker känslor innuti en själv, som man inte ens visste att man hade. Deras framträdanden skakar hela själen och det enda som är vettigt att göra är att sjunga med så högt det går och röra sig i takt till musiken. Gud vad jag älskar de grabbarna!

De ska för övrigt spela i Melodifestivalen den 14e Februari 2009 och ni MÅSTE rösa på dem! De ärguld värda. Även om den låten de ska framföra inte är så speciellt bra så är resten av deras låtar det.

Det är alltid underbart att se dem helt enkelt.


För övrigt så har jag fått en bula också i pannan. Min käre vän Hannes (love that boy!) och jag stod och jiddrade lite på Jakobsbergs station och jag säger: "Du knäcker polarn" och låtsas skalla honom. Han ska visa hur man gör och skalalr mig så jag får ont som in i hej-kom-och-hjälp-mig och jag har nu en bula där!

Men som man brukar säga; den man älskar, den slår man!


Och nu ska jag verkligen hoppa i säng och samtidigt hoppas på att bulan försvinner snart! Mitt munsår som jag fick idag kan också försvinna. Usch vad jag verkligen hatar det... Och det finns inget som hjälper ordentligt bra heller. Någon som har något tips?


Godnatt och sov gott


Happy new year

Ja, nyår!


Hur va nyår då?

Jo, mycket sömn.

Vi satt några människor hemma hos Jennah och Jocke och drack, för att sedan bege oss till Mossen vid 12-slaget och se raketer! Jag och Jennah gav varandra varsin nyårspuss som vanligt (eftersom vi alltid har varit fulla och gjort det de senaste 4 åren vi har firat ihop) och därefter gick vi in och drack lite mer. När jag sen skulle åka hem bestämdes det att jag skulle sova hos Tessi och det va helt okej! Vi gick till bussen, men den var försenad med 15-20 minuter (inte kul när det var kallt!) och vi hoppade av i Handen Terminalen för att vänta på Jordbro bussen, men den kom inte. Såklart. Så vi stannade en taxi och frågade ifall han tog kort, vilket han sa att han gjorde, men det visade sig att han inte gjorde det när vi kom fram till Tessis hus. Så hon ringer hennes mamma som har 200 kr löst och springer in och hämtar dem. Jag sitter kvar, och jag gillar inte taxi-bilar då jag får massa konstiga tankar om att föraren skulle överfalla mig och sånt. Iallafall så kommer Tessi snabbt tillbaka och vi tar kvällens sista cigg, går in och tar mackor för att lägga oss och se på Anastasia. När vi vaknar dagen efter så är klockan 16.30. Vi hade sovit i ungefär 12 timmar. Men det var jättemysigt iallafall för vi gjorde precis INGENTING efter vi hade vaknat. Såg på film och åt McDonald's som hennes familj hade köpt med sig hem. Så underbart!PUSS!


RSS 2.0