Skit

Skrev ett långt inlägg och skulle prova lägga till en bild, men såklart skiter sig blogg.se. Skitgrejer.

Lördag

Ja, det fungerar ju då fortfarande inte att lägga upp bilder via appen. Bra där.

Helgen har ju gått och så och idag var jag, min mamma, mostrar, kusin och svärmor på Harmonimässan i Solna. Köpte lite snacks och även olika te sorter! Positive Energy, Womens Energy och Bedtime. Behöver verkligen Positivitet, energi och sömn just nu efter allt som rasar. Är väldigt väldigt (lite onormalt) trött på kvällarna redan vid 20.30-tiden så Bedtime behövs inte riktigt just nu, men det kommer användas. Wiktor föreslog att jag skulle få i mig lite mer järn också för det kanske är det som tröttar ner mig? Samtidigt så kanske jag behöver vara såhär trött för att faktiskt ladda upp mina batterier för att orka med min jobb- och skolsituation just nu? Jag är ju inte mer än människa och har också motgångar som vem som helst liksom.

Fredag

Skulle verkligen kunna häva i mig en flaska vin eller två just nu. När stänger systembolaget idag..?

Skit.

Skrev ett inlägg, men blogg.se sumpade det. Får göra ett nytt senare.

The moment

Såhär känner jag mig just nu. Viktmässigt alltså.Positivitet.

Jaha, tänkte göra som min kära kusin har gjort. Skriva positiva saker, men vart börjar jag?
* Vaknade vid 7 idag och var väldigt pigg
* Solen har skinit hela dagen
* Jag bjöd Wiktor på en tidig middag på Vapiano
* Gjorde fransar på Pia, så det blev mycket trevligt snack
* Lina väljer mig framför Wiktor när vi är ute och går även (HEHE)
* Båda tjejerna ligger och vilar nu
* Vi ska titta på The Hobbit ikväll, förlängda versionen
* Jag drack ett glas vin till min pasta carbonara
* Det är lördag
* Vann 30 kr på min lott som jag bytte in få jag vann 30 kr på min förra lott

Det är väl det? Lite Positivitet

Väntan

Praktikintervjun kändes bra från min sida men min magkänsla säger att jag inte kommer få platsen. Hoppas att magkänslan har fel för en gångsskull.
Är på väg till firman nu i alla fall för att Wiktor glömde Pennys mat imorse. I det härliga vädret.
Varför?

Vem beställde det här? Istället för att solen skiner så är det nu dyngsurt på marken. No like.En bra start?

Eftersom min ekonomi är på väg rakt ner i botten (återigen tackolov för att jag har sparade pengar. Alla borde månadsspara ifall något sådant här händer!) så är väl det här en bra start? Bör jag ta ut det eller ska jag ta ut en ny lott? Så jäkla svårt val.

Ångest.

Så, jag har haft en enorm ångest nu de senaste dagarna. Varför? Jo för att jag har registrerat ett företag hos Skatteverket för mina fransar då jag har haft kontakt med en tjej om att hyra in mig hos henne i Solna. Varför ger det här ångest då? Jo för att jag vet inte om jag VILL hålla på med fransar på heltid. Jag gillar det och jag gör det bra, men vill jag ha det som heltidsjobb? Nej. Och om jag skulle starta ett företag nu så skulle det för det första kosta med material och hyra samt att jag skulle behöva bygga upp en kundkrets. Mina kunder idag är mest vänner och vänners vänner, men här skulle jag behöva ta hjälp av t ex Let's Deal och köra vilket skulle resultera i att jag ändå inte skulle tjäna några pengar förrän folk kom tillbaka för en påfyllning. Så, jag skulle gå väldigt back vilket jag ändå förstår (det tar ca 2 år för ett företag att snurra runt ekonomiskt). Så jag har bestämt mig för att försöka satsa på praktikplats i stället nu. Min rektor kom in och berättade att mellan 26 maj till 29 juni ska vi ha praktik OCH 3 dagars skola á 9 timmars lektion istället för 2 dagar skola á 6 timmar så att vi kan få 3 veckors "ledigt" i juli. Så jag kommer att ha så jävla fullt upp de 5 veckorna och hur ska jag isåfall kunna jobba heltid med fransar? Precis. 
 
Men så kommer åter den här ångesten... Hur ska jag få in pengar? Jag har inget CSN-lån, bara bidrag vilket vi alla vet, inte räcker till något mer än hyra (om ens det för vissa). Tackolov så har min chef givit mitt telefonnummer till en av hennes kollegor så min telefon ringde precis och jag ska möta upp en brukare nästa vecka för att se om jag kan jobba extra där, vilket vore toppen!! Då kanske jag inte behöver vara purfattig och ta från mitt sparkonto? 
 
Ringde mamma och bad om råd och tips och hon sa det att jag kan ju alltid satsa på fransarna tills nästa sommar och köra praktik och förhoppningsvis få en bra referens därifrån? Vi får hoppas. Jag ska på en praktikintrevju imorgon nämligen.... !! Jag hoppas verkligen verkligen att jag får det där för det är två kvinnor som inspirerar mig mycket med deras driv och mod.
 
Ja ja, jag ska måla naglarna och krusa upp håret lite så att min utväxt inte märks så mycket (måste verkligen färga...) samt laga mat till min karl. Skulle gjort två fransförlängningar i kväll men eftersom det toksnöar så kände de sig inte säkra på att köra med sommardäck. Vem hade räknat med snökaos liksom? 
 
Tack kära blogg för att jag får skriva ner mitt problem och om ni som läser har några tips och råd så får ni gärna dela med er. 
 
 

Mitten av veckan

Igår fick jag byta Caramelle mot Twist och det gick inte bra alls. Eller, det gick ju, men vi klickar inte.

Iochmed att det inte gick bra igår så blev jag nog mer mottaglig för att "allt-kommer-gå-skit"-känslan för den kom. Speciellt eftersom min skola krockar med min arbetsdag och jag vill verkligen fixa den här utbildningen men jag kan ju inte överleva på ett studiebidrag (det är nu jag är väldigt glad över att jag har sparade pengar). Men ja, jag får väl se hur jag gör.


Bra start på veckan

Idag så var det lite introduktion på ett ställe med jobbet vilket var helt okej.
Åkte vidare till Kungsholms Lås och precis när jag kom dit så satt Wiktor och svärisarna och skulle äta lunch så jag fick också smaka. Perfekt tajmning.

Tog med mig Pennsan och åkte hem i det underbara, vackra, varma vädret och chillade. Började kolla igenom lite aktier för att bara få en början.

Orkade egentligen inte träna idag, men pallrade mitt söta lilla arsle till gymmet och tog mig igenom ett jobbigt bodypumppass ändå och nu känns det bra. Mina biceps brann extra idag i och med att jag fortfarande hade träningvärk sen i lördags.

Men men! Ska hoppa in i duschen och äta en god middag som min man har fixat.

Förvirring

Jag är knappast ensam om att känna mig förvirrad när det kommer till vad jag vill göra i mitt liv. Oftast så smyger sig den där "skiter-väl-i-allt-"känslan och det har den gjort idag så därför tänkte jag börja träna på att besegra den. Jag är ju faktiskt en stark och framåt person så varför ska jag känna att allt känns hopplöst? Jag började i alla fall med att skriva ner mina mål i livet under 4 rubriker; Ekonomi, Familjeliv, Jobb och Hälsa/Träning. Detta är mål som jag har som jag räknar med att uppfylla om 1-100 år (de är alltså inte alla fasta mål).

Tidigare så berättade jag för en personal på ett korttidsboende om vilka drömmar jag hade/har (såsom att ha 100.000kr i aktier/fonder/Aktieobligation t ex) varpå jag får en otroligt negativ respons. Annledning till att jag ens nämner det här är för att hennes negativa inställning kommer inte ta henne till de drömmar hon vill, men jag är helt övertygad om att min positiva inställning kommer göra det (Jag kommer ju inte spara ihop 100.000kr och sen investera utan planerar att börja smått så fort jag får en fast inkomst). En bra inställning till pengar och livet gör skillnad. Min inställning är att med pengar kommer möjligheter, inte förbannelser.

I alla fall, genom att skriva ner mina drömmar så blir det lättare för mig att fokusera på vilka vägar jag ska gå i livet.
Myssöndag

Idag så nu åkte jag och Penny till Åkeshov för att gå på chihuahuapromenad med Jennifer och Emelie! Deras chihuahuor var också med såklart.
Efter promenaden så åkte vi till Himmelska Hundar café! Vi va sugna på varmt kaffe och något att stoppa i magen och eftersom vi hade hundarna med oss så kan man ju inte välja vilket café som helst. Hur som helst så var Himmelska Hundar väldigt mysigt!
Shirin, Spencer, Märta och Penny


Blodpudding till Penny

Fredagen är räddad!

Härligt!

Its friday!

Och jag är sugen på allt möjligt gott!! Sushi, grillat, smörgåstårta osv osv. Är på väg in till skolan nu i alla fall för att sen åka och fira min kära moster som blir 42 år ung! Med andra ord så kommer det vara go fika ikväll, HE HE.Torsdag

Imorse gick jag ut med Penny på en powerwalk på 50 minuter. Så jäkla skönt!! Så imorgon är det ingen återvändo - vi ska upp och ut och gå! Har planerat att gå till gymmet sen efter att Wiktor har åkt till jobbet och köra lite. I och med att jag inte har någon lektion imorgon utan bara lite slutprat med ena läraren så ska jag inte vara i skolan förrän 12, så då hinner jag träna, duscha och fixa mig innan jag behöver åka.

Hann även med ett kort gympass nu med Erica så jag ska dricka mitt te och sen gå och lägga mig. Härligt!.
MiddagKorgen och pappret är köpt på Leilas General Store. Sätt dit ett ".com" efter så har ni hemsidan och kan kolla på hennes gulliga saker!
Men hamburgaren blev riktigt god!

Veckans höjdpunkt

En av dem i alla fall! Fröken Grå och jag var riktigt duktiga idag faktiskt! Hon hoppade några hopp uppåt, men annars var vi framåt och över hindret som vi skulle. Härligt! För en gångs skull gillade jag faktiskt hoppning (fastän hindrena inte är direkt höga).

Dieter

Jag kör på 7:3:1-dieten. Faller alltid tillbaka på den nämligen.
Ät vad du vill, när du vill i 7 dagar.
Ha ångest i 3 dagar.
Men 1 vacker dag ska jag göra något åt det.


Har ställt klockan på 5.45 så vi ska upp och gå imorgon bitti. Dessutom så springer jag, rider och gymmar så jag är inte bara onyttig.

HelgenJag och Lina sitter i bilen medan mamma tankar. Hade precis varit och handlat godsaker på CRT (jag glömde dock blodpulver... Tänkte att jag skulle prova det)


Jag och mamma satte oss och fikade i den inglasade delen på altan medan solen sken ordentligt! Så jäkla skönt!
Prinsessan somnade på mitt bröst. Tur att hon inte väger så mycket! Och att hon inte brukar fisa.


Anmälde mig och Penny till Johans kurs som börjar i April nu. Ska bli kul!


Vi kollade även på den nya Thor-filmen och ja, det var en bra film. Lite mer aktion. Hoppas på att det kommer en till!


Sen sov vi ordentligt, haha!

Skogen
Fredag

Ikväll funderar jag på att sitta framför tvn med täcke, vin och lite godis (och Penny såklart) och titta på The Hobbit. Har känt mig så tom och trött på sistonde.. Wiktor åker till Dalarna idag och eftersom de måste lasta skotrarna och åka iväg för att köra så ville inte jag följa med. Jag kommer ju inte kunna åka i så fall (släpet tar bara två skotrar) och jag känner att jag kan lika gärna vara hemma då istället för att vara i stugan. Jag och Penny. Så åker vi till mamma imorgon (ja, om jag inte får ett ryck i kväll).Detta drack jag i Luxemburg och hittade det på Systembolaget igår så jag köpte en flaska! Köpte även ett Amaronevin. Laxar till det.

Torsdag

Idag så blev jag så glad när solen sken så jag bestämde mig för att inte råplugga Excel inför provet imorgon (första gången jag är orolig inför ett excelprov faktiskt) utan cykla till centrum istället! Jag letar efter ett speciellt vin som jag köpte i Italien men har inte hittat det så jag köpte en Valpolicella Amarone istället och hoppas att det också är gott. Hittade dessutom ett vin som jag drack i Luxemburg så köpte med det också! Trevligt.
Fick med mig lite ingredienser och även blommor så jag bakade biskvier när jag kom hem. Dock så ska jag egentligen inte äta sånt så jag fick den briljanta tanken att ta med dem till min kära moster nästa vecka i och med att hon fyller år! Härligt!
Har precis ätit middag och kollar på Lyxfällan. Har dessutom sprungit idag fastän jag inte riktigt orkade, men jag gjorde det.

Bra start på veckan

Började dagen med en promenad och en härlig frukost! Omelett med kalkonsallad och ett glas proviva. Mums!
Penny var väldigt trött imorse också!Fina Johanna kom sen hit för att få sina fransar fixade och det blev härligt med snack mellan!När Wiktor kom hem så fick jag med honom på bodypump! Så jävla skönt att få köra lite! Trött i kroppen nu!

Ska kolla vidare på Talang och sen blir det käk, hoppas att ni får en bra kväll!
RSS 2.0