En tisdag i november

Well well long time och så vidare. Jag var bättre på att blogga förut men nu så går hela livet liksom i ett och snabbt framåt så mycket hinns liksom inte med. Städning är en sån grej, men den prioriterar jag å andra sidan inte haha. Det går liksom inte att bo i ett hem och ha ett mål att det ska se ut som en Hemnetannons varje dag, nej fy fan. Tänk den stressen och pressen? No gracias. 
 
 
Vecka 44 var jag nere i Göteborg med mamma och barnen och när jag kom hem så fick jag en överraskning av min man i form av ett skafferi! Eller mer en vägg egentligen. Igår så målade jag väggarna så de är näääästan klara. Ska fixa till en Stockholmskant uppe vid taket (9cm vit rand högst upp på väggen för att taket ska kännas högre) bara och sen är det klart för att sätta upp hyllor och börja mörsa in grejer. Jag är supertaggad!! 

Jag är även astaggad på att nästa vecka är det första advent och jag tänkte baka lussekatter och pepparkakshus med barnen och ja, vi ska absolut julpynta hemma då också! Längtar. Har handlat klart alla julklappar till barnen, Wiktor och Angelicas barn så nu är det bara resten kvar. Hade varit kul att få slå in paketen och kunna ha dem under granen, men jag tvekar på att mina barn kommer kunna hålla sig ifrån att öppna dem. 
 
 

RSS 2.0