lång dag

Jag vaknade upp hemma hos mina kusiner för att jag skulle följa med dem till Forum Nacka. Och man kan säga att det där köpcentrumet va gigantiskt! Eller, kanske inte gigantiskt, men det var otroligt stort iallafall! Och jag blev exakt 698.50 kr fattigare, men några kläder, örhängen, en bok, armband, ljus och martiniglas rikare! Och senare köpte jag ett par Hammarby skor för 300 kr så för att vara exakt så gjorde jag av med totalt 1000.50 kr idag. Svider lite, men känns nice ändå! För nu när det är rea så måste man passa på.

Så nu ligger jag här och är megatrött, men ska ändå titta på Twilight och sen sova.  Upp imorgon och lämna in mitt arbetsgrejs till kommunen och sen hem och städa! Jag som älskar att städa. Verkligen. Or not.PUSS

"Why do I feel the way I do?
I don't want to fall a sleep without you by my side,
but take it all or leave me alone"


Tuff kväll

Efter att ha dissat lilliz och de andra i älvsjö för att sjunga kareoke med alexz så träffade jag samuel från jobbet! Tydligen så skulle några fler från jobbet sitta på Olearys och dricka, så då hakade jag på. När klockan va närmare 00.00 dessutom. Och efter flera timmar så blev det mycket skratt, kiss och en promenad på 10 minuter blev en promenad på 2 timmar innan vi kom hem till henke där vi tittade på någon sämst film och south park. Mr. A hakade på och det blev lite hett. Men det bästa med natten va att man inser vad klockan är när busschauffören öppnar dörren och säger: god morgon. Då vet man att kvällen va lyckad.

du behöver aldrig mer vara rädd

" I thought I wanted you more than just a friend
but I guess that I'm just fooling myself again "

en bulle!Min lille bullterrier <3Det känns så konstigt

Och nej, inte på grund av att jag har åkt båt och hela mitt huvud gungar fortfarande, utan det känns som att allt är försvunnet. Jag har t ex ingen som helst aning om vad My gör, hur hon mår och vad hon ska göra i sommar. Jag läste precis i Angelicas blogg att hon har åkt till någon sportläger, och det är jättekul för henne, men visste jag om det? Nej precis. Och Lilliz ringde mig idag och skvallrade lite, me like. Men vi sågs ju ändå i söndags också? Även om det är en vecka sen ...

Vad händer liksom ?

Fett seg

Sån är jag. Fett seg ibland.

Idag skulle jag och Jennah åka ut till Utö med Martin, men det regnar så vi får se om vi tar det imorgon istället. Jäkla regn alltså! Usch. Jag gillar det inte.

Idag på bussen så träffade jag Kim också! Kim Persson alltså. En kille. Vi träffas på bussen ibland bara sådär. Av slumpen alltså, ja.
Och idag fick jag hans nummer och han fick mitt iallafall så vi ska höra av oss när vi sitter på bussen igen! Haha


Tessi, jag, Veronica och Lollo var på Harrys i tisdags också

såhär så jag ut. Kände mitt väldigt snygg faktiskt!

Ja juste! Jag och Lillemor var och såg BAKSMÄLLAN i söndags!
Den va VÄRD att se! Vi satt och skrattade väldigt mycket.

Här är snuttisen <3


PUSS!


Hannes skiva

Igår var jag på Hannes studentskiva då!
Och vem va där om inte Patrik 1,5 killen Tom Ljungman?
Jag tyckte fan att det va lite coolt.
Och eftersom Hannes känner honom så hälsade vi på varandra. Haha.

Jag är mega-tönten nummer 1, men han är ju söt! 

Tack Hannes för en otroligt rolig dag/kväll igår också!


Hannes student!

Just nu sitter jag och Hannes och Signe och firar Hannes student! Underbart!                                              Världens bästa tvillingar <3


onsdag

Jag hatar egentligen att vakna sent. Okej, jag får sova ut och sånt, men det tycker jag mer om att göra när jag är bakis. Nu när jag har sommarlov (eller kan man kalla det för sommarlov när jag inte kommer komma tillbaka till skolan mer? ), så vill jag ändå gå upp vid 9 tiden och njuta av dagen. Inte vakna vid halv 1 och somna strax innan 2 på kvällen. Nej jag tycker inte om det.

Och min hy känns så fet! Finnarna har fest i mitt face och jag har inte bjudit in dem! Men jag tvättar mitt ansikte två gånger dagligen nu när jag har mer tid på mornarna.


Men eftersom jag är så trött på mornarna så ska jag ner och äta frukost nu. Och klockan är 12.42

Så God Morgon!


Usch

De ringde från ålderdomshemmet igår och frågade om jag ville hoppa in extra nu denna vecka, och jag svarade såklart ja! Men vafan... Jag är ärrad för livet när jag ser att de byter blöja på gamlingarna. Jag bytte inte ens blöja på mina småbröder för jag tycker att det är äckligt, och nu ska jag se på när några andra gör det på gamlingar! Nej fy fan vad har jag gett mig in på?

Det som är skönast med lov är att jag kan gå upp när jag vill, dricka te och äta frukost i lugn och ro på morgonen!

Och nu har jag en svacka också. Kanske beror på att jag har varit på ålderdomshemmet?
Det är allt det vanliga, utseendet, hur man är, olika personer - ja allt.
Har jag tur så går det över snart för jag vill inte mår såhär hela jäkla lovet!
"Läs mellan raderna och håll mig hårt eller släpp mig helt. "
Jag tror att jag mår bättre av att bli släppt helt


ja juste!

Mr.A:s mamma var så söt och gav mig en stor flaska mousserande vin! Eller cava eftersom det var spanskt?
Det var gulligt iallafall! Och när jag träffade henne imorse så frågade hon hur allt kändes och grattade mig!

studentdagen

Japp!
Igår va det studenten då!
Och jag blev så otroligt glad för att Sandra och Marys mamma grattade mig här på bloggen, en gammal barndomskompis mamma grattade mig och min gamla dagmamma grattade mig! Det gjorde mig glad!

Igår så började dagen med att det var champagnefrukost hos Malin halv 9! Jag som är så trött på mornarna gick upp kvar över 7 och min mamma skjutsade mig 20 över 8. Jag kom 5 minuter sent, men vad gör det? I bilen på väg dit så tryckte jag i mig två små yoghurtar och två knäckebrödsmackor, och när jag kom till Malin så hade de dukat upp ett helt bord med frukost!! Underbart gott!
Efter det så åkte vi till skolan i 7 (?) bilar! Haha, lite trångt, men snabba jag satte mig i framsätet så jag fick gott om plats för mina pygmé ben! I skolan så höll min svenska lärare ett avslutningstal som var väldigt fint och berörde oss alla, och vi tog några bilder! I aulan så sjöng vi sen och fick betyg och lärarna delade upp bästa projekt-pris! Hela tidningen fick varsitt pris också, så nu är jag en penna och ett biokort med 110kr rikare! Det gillar vi!
Och så bar det av till Rudan i ett tåg och det var så otroligt roligt! Nästan hela släkten va där (då pratar vi om på mammas sida för pappas sida är lite stela av sig ...).


Flaket var askul också! Vi åkte runt i ca 2 timmar och bara skrek! Underbart!
Världens bästa Hannes var på min mottagning, min bästa vän Jennah och hennes pojkvän Jocke var också där och senare på kvällen så kom Mr. A dit också. Jag fick världens finaste tavlor av Jennah! Helt totalt jävla underbara!! Hela kvällen var så bäst, och jag var skitfull. På slutskivan så drack jag och Jennah en drink och jag var lika full som när jag kom till skivan som när jag åkte därifrån.
Dessutom så slutade det med att jag sov hos Mr. A den kvällen.
Och det har aldrig varit så skönt med en liten dusch som det var då...

Och idag så firade min pappas släkt mig, men det känns så stelt att umgås med dem. Men jag var glad över att farfar och farbror + familj tog sig ner hit för min skull!

Och nu måste jag nog sova!
POUSS

Jag och Angelica på champagnefrukosten

studenten!

FÖR IDAG TAR JAG STUDENTEN!!!!!!!!!!!

Jag är så jävla bra!

Jag är så jävla bra!
Jag har städat toaletten idag! Och jag hatar att städa, och speciellt toaletter, för vi alla vet hu hur äckligt det är. Ärligt.

Men jag är så stolt över mig själv!
Och det bästa är att jag vill vara på toaletten hela tiden eftersom det är så fräsch nu. Kom igen, jag gjorde det själv så jag var väldigt noga.

Ett gott skratt förlänger livet..

.. Det här gjorde min dag!


Efter lite smsande så frågar jag Mr. A

Jag - Ärru sur:O?
A - Nej det är jag inte ;) sugen på att vara sur <3
Jag - Varför det? Mens igen :/? <3
A - Lite grann bara ;) <3
Jag - Aaw, vill du låna en tampong? <3
A - Lite ;) <3
Jag - Begagnad eller ny?
A - Begagnad;)
Jag - Då får du vänta ett tag för jag kommer inte få mens på 9 månader :/
A - what :O?
Jag - Nu blev det lite pinsamt ... :/
A - Vänta säg
Jag - Det skulle bli en födelsedagspresent/julklapp, men jag blev så glad att jag kände att jag måste berätta. Du vet, it takes two to tango
A - vänta vänta vänta. Vad menar du
Jag -  Ja, men en A junior? Eller en liten A juniora?    (Här borde han fatta skämtet, för ofta jag skulle döpa mina barn efter pappans namn! )
A - VA?!
A - ÄR DU GRAVID!?
Jag - Hahahaha du är söt ibland när du är lättlurad :* Jag och Jennah fick oss ett gott skratt <3!
A - Ni är så jävla taskiga... :O <3 kul för er då
Jag - Förlåt förlåt men jag kunde inte hålla mig!! <3
Hur skulle världen se ut utan killar och humor alltså?
crap.

At least out loud, I won't say I'm in love.


Jag och Hannes hade världens roligaste, skönaste och bästa konversation igår också. Alla borde ha en Hannes.

RSS 2.0