fuck your crappy style.Såg precis den här bilden och kom att tänka på att någon hade ifrågasatt varför jag och Wiktor har USA-kuddar hemma. Minns inte vem personen var, men om den personen skulle läsa det här så har jag ett meddelande till dig:
Om jag minns rätt så har du ganska ful stil och jag är inte så förtjust i ful stil. Jag gillar amerikansk stil och vill hellre ha det fint än ha det fult hemma. Bara för att du inte gillar det så betyder inte det att jag måste anpassa mig efter dig. Tackolov.


Blir så irriterad på människor som ifrågasätter andras smak på ett sådär töntigt sätt. Klart man kan ifrågasätta, men tonen man använder säger mycket. Det irriterar mig jättemycket att jag inte minns vem personen är och det irriterar mig när folk använder en dålig ton och tror att man ska anpassa sig efter det? Idioter finns överallt verkligen.

Lite blandat sådärMin gamla iPhone 3GS


Hej hopp pillesnopp!

Ligger här i sängen och gosar med Penny just nu. Ska snart hoppa in i duschen och sen ner till tvättstugan för att se till att vi har lite rena kläder och sånt shit som behövs. Som kvinna får man ju det i uppgift när man jobbar mest kväll och helg. Nej, skämt åsido. Min man var faktiskt riktigt duktig och diskade nästan all disk medan jag jobbade igår. Hjärtat då! På torsdag ska jag till tandläkaren och se vad de säger och hur mycket de vill ruinera mig på. Jobbar först 7-8 och sen 12.30-17 och tandis är i Farsta kl 10.10 så, det får gå helt enkelt.För övrigt så gick det faktiskt asbra att jobba i helgen! Riktigt kul och dagarna flöt på, vilket var superskönt. Fick saker gjort och samtidigt kunde variera med lugn lunch och fika.Måste lägga till att Emily skickade en länk till mig med en sminkkurs som man kunde gå på kvällen OCH den var 12000:- billigare än den jag "tar". Funderar starkt på att försöka prata med sminkläraren om det kanske går att få tillbaka sina pengar så kan hon sitta och sörja i fred och slippa tänka på att hon fortfarande har ett ansvar? Vet inte, men börjar bli lite irriterad på att det inte händer något... Även om hennes bror gick bort så tycker jag att faktiskt har en liten rätt att bli irriterad över att inget händer. Livet går vidare. Vi har alla förlorat någon som betytt mycket, men det går inte att spola tillbaka tiden.


Sitter på roslags banan hem nu efter en tr...

Sitter på roslags banan hem nu efter en trevlig bowling! Jag vann. HEHE! Måste säga att jag helt ärligt önskar att jag inte behövde jobba helg. Hade hellre varit ledig och kunnat umgås med mina vänner en hel kväll istället för att bara bowla och sen åka hem och sova. Hade varit mycket roligare! Men man kan ju inte vara fattig heller...


Eftersom alla verkar vara riktiga gnällspi...

img_6707 (MMS)

Eftersom alla verkar vara riktiga gnällspikar just nu så får jag det med. Inatt har jag sovit som en röv. Jag har ont i ryggen och låret/höften. Jag vaknade av att Wiktor tog ut Penny och sen hade jag problem med att somna om.. Mycket pga att de båda trängde in mig mot väggen och att Penny låg på min kudde (va nära på att lägga mig på henne då jag inte såg). Så det så. Nu har jag också klagat, men utan att behöva göra en jäkla struts av en fjäder!


Trött tjej i nya tröjan som mormor stickat!

img_3818 (MMS)

Trött tjej i nya tröjan som mormor stickat!


<3

img_2059 (MMS)

<3


Är man stor och stark så måste man vara sn...

img_2413 (MMS)

Är man stor och stark så måste man vara snäll!


Hej!! Sysselsätter mig med prankmirror pro...

img_8857 (MMS)

Hej!! Sysselsätter mig med prankmirror pro och bjuder på ännu en härlig bild från min härliga personlighet!


2012-01-18


Idag så blev det fiskspa med mamma och Marie! Supertrevligt och till en början så kittlades det så jäkla mycket, men efter 10-20 minuter så vande man sig. Mina fötter är jättemjuka nu!

Wiktor lämnade mig idag också. Ja, tills på söndag alltså. Men är jag supertöntig som säger att jag saknar honom redan? Jag och Penny myser här hemma och hon är jätteduktig med att kissa och bajsa ute. Klart det är både inne och ute men vi kan ju knappt kräva något av henne då vi har haft henne i 1 vecka och 1 dag. Min lilla pärla!

För övrigt så sysselsätter jag mig med att skicka liknande bilder till Jennah och ta emot liknande bilder. Håller på att skratta ihjäl mig vid tillfällen då jag inte bör skratta, men det går inte!! Så jävla roliga bilder!!Det är helt sjukt hur många fula bilder jag har på mig själv numera i telefonen! Stärker självkänslan? Not, men det är sjukt kul! Det gäller faktiskt att bjuda på sig själv också. Inte vara så muppsig!
Här äter fiskarna på mina fötter. Kittlades! Tack till Marie för julklappen! Riktigt uppskattad! Annorlunda, men uppskattad!Min fina mamma!Det var en fisk som dog i Maries vatten, hihi!

Fiskarna var tydligen importerade från Israel och kostade ca 400 kr styck så lite dyrt att de dör..


Nej nu ska jag och Penny titta på Den hemliga Miljonären! Jag önskar att jag också var rik och kunde hjälpa folk som har haft det tufft.

Bebis!  Ni får inte missa Mot Alla Odds so...

img_6298 (MMS)

Bebis!  Ni får inte missa Mot Alla Odds som kommer i kväll på SVT 1 kl 20.00! Handlar om ett gäng funktionshindrade som ska vandra 150 mil genom Afrikas djungel! Kan tyvärr inte se det i kväll för jag jobbat, men ska bli sjukt intressant att få se det imorgon kväll när jag är ledig!!


Idag så blev det jobb 8-17 och sen kom mam...

img_3812 (MMS)

Idag så blev det jobb 8-17 och sen kom mamma och Mats över på en fika! Hur kul som helst!!  Min underbara far fyller även år idag, så grattis till farsgubben <3!  Penny sover några timmar, vaknar full av energi, busar och sen sover igen. Like a baby


Buss 616 är fan som 835. Kommer aldrig när...

img_3212 (MMS)

Buss 616 är fan som 835. Kommer aldrig när de ska.


Ikea råttor och Penny!

img_6079 (MMS)

Ikea råttor och Penny!


Penny!Lilla Penny


Hejhopp pillesnopp! Är på jobbet nu och kö...

img_1321 (MMS)

Hejhopp pillesnopp! Är på jobbet nu och kör 8-14. Kan ju säga att jag kommer tjäna nästan 300kr i timman tack vare röd dag. Den Gyllene McMåsen kan ju ta sina 77 kr och 18 kr ob och ja, ni kan resten. Jag som trodde att slaveri förbjöds för några flera år sen dessutom. Men men! Snart helg!


det här är vad jag får i kärleksväg
Wiktor: Give me one good reason NOT to bada i mitt snor!
Jag: Det är äckligt.. ?
cheap monday

Åhå, åhå. Känns som om att jag är vid liv fast ändå inte. Jag har ont i min rygg och det strålar ner i låret vilket suger faktiskt. Jag känner mig bakis och otroligt trött fastän jag sov till 10 idag och har inte gjort en enda ansträngd grej hittills. Ja, förutom att sätta in Harry Potter-DVDn i PS3an. Riktigt jobbigt.

Skulle dock verkligen behöva gå till en naprapat eller sjukgymnast och få det fixat med ryggen för det här är inte okej längre.

Men anywho, det jag egentligen skulle berätta är att jag är glad att Wiktor har tagit hem ett skrivbord till hans stationära dator!!! Nu kanske vi kan äta vid matbordet igen? Vore ju liksom både trevligt och skönare för min rygg.


Ja, det jag också ville säga att det är bara 8 dagar kvar tills jag och Wiktor får våran lilla hemlis!


RSS 2.0