Brunch!

Efter ett utbrott imorse där det blandades med både skrik och gråt från min håll och även att jag slängde på telefonen i örat på Wiktor så kom de andra mammorna över på brunch! Sjukt gott. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Ensta

Haylie var på förskolan, Wiktor var hemma på soffan och jag, Sam och Penny åkte till Ensta och gick en promenad i elljusspåret där med några Rosanna, Emelie, Bea, hundar och bebisar. Så skönt att komma ut och röra på sig. 


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Haylies ridning började idag också! Så mysigt att åka dit bara hon och jag. Lite tid för oss själva. 

Korvdag!

Idag stod korvgrillning på agendan! Så skönt att komma ut även om det var blåsigt. Då det känns som ett enda stort och mörkt moln hemma just nu var det så skönt att komma iväg. Tålamodstestande såklart som alltid numera, men det gick. Efter det åkte vi hem till Carro och fikade för att sen åka till XXL och kolla deras lagertömning. 
Jag åkte och lämnade båda (!!) barnen hemma ho Wiktor och skämde bort mig själv rejält. Så gissa vem som har dåligt samvete nu? 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Friyay and saturyay

Haylie har varit hemma hela veckan och Wiktor var hemma i torsdags samt igår för att han har åkt på feber (läs; döende). Fick tuppjuck över att inte ha kommit ut så igår åkte jag och barnen till Lina och träffade Lina, Julia och Jesper först på Donken och sen till Gropen för att besöka deras lekplats. Efter en stund så passade Sam på att bajsa så vi ringde mormor och bjöd in oss själva på fika (för att byta blöja) eftersom hon bor precis bredvid. 

Lina och Jesper åkte sen iväg och handlade och Emma kom och hämtade Julia så jag, mormor och barnen tog en promenad längs Vallavägen och lite memorylane på den! Vallavägen och Sleipnervägen ger mig trygghet och Disneyminnen. 
När vi alla i släkten bodde nära varandra så var det så skönt att kunna springa över och umgås. Bäst var att gå till Liselotte och Thomas och kolla på Disneyfilmer.

Well well. Tiden går och nu bor ingen kvar på Vallavägen 🤷🏻‍♀️


Idag så följde jag och Sam med Rosanna och Elly till Åkersberga för invigning av en butik! Hittade två presenter och en sten till mig själv. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Feberns vecka

Haylie fick feber i söndags, feber i måndags, feberfri igår och så slog den till igen imorse. Yay. När Haylie för feber så är det inte så att hon är sänkt och ligger i soffan jämnt utan hon har sjukt mycket energi kvar och eftersom en annan inte har energi (jag) så krockar det psykiskt för mig. Vet inte hur många gånger jag kände igår att jag lämnar barnen och Penny hemma och åker för jag blev så jävla less. Var det inte den ena som skrek så var det den andre och en tredje som skällde. Ser inte fram emot varken sportlovet eller när Wiktor ska åka iväg på skoterresa. Alls. 

Mamma var snäll och kom över en sväng idag och passade lilla surHaylie så jag fick åka till BVC drop-in med Sam. Han väger numera 4380g och är 57cm lång. Jätteskönt att få ett "kvitto" på amningen. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0