Yoyoyo

Här sitter jag hemma och vabbar och är väldigt trött. Jag och Rosanna tränade igår vid 21 (!!) och jag var inte hemma förrän 23. Verkligen jätteskönt att träna, men jisses vad trött jag är idag? Får kanske koka lite mer kaffe... 
Vabbar som sagt fortfarande för att Haylie får nya koppor som kommer upp. Det är liksom någon enstaka, men hon får inte gå till förskolan förrän alla torkat så det är bara till att tjuvstarta semestern. Egentligen inte helt fel. 
 
Igår vabbade farmor så jag och Wiktor passade på att äta ute efter jobbet. Eftersom vi aldrig kan bestämma oss så blev det impulsivt Gnarlys Burger på Fridhemsgatan. Hamburgaren var god men pommesen kunde fått lite mera färg och krisp (låter som Mats nu haha!). 
 
 

God kväll

Haylie fyllde 2 år i fredags! 2! Min stora tjej! Väckte henne med sång, smörgås och paket och sen bar det av till mamma o Mats för lite frukost, mer paket och sång! 
Vi åkte ner till landet för att fira midsommar där (med mer sång, fika och paket för Haylie) och hade det kul och mysigt! Jag älskar verkligen min släkt och jag älskar att vi är så pass nära varandra. Det känns bra och det ger en sån stor trygghet. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Sååååå trött!!

Jag ville verkligen INTE gå upp imorse! Fy vad det tog emot! Oftast brukar jag vara trött, men nu tog det v e r k l i g e n emot! 

Har haft en trevlig helg i alla fall! Var på dop i lördags och sen stannade jag och Haylie hos mamma och så kom alla dit för att grilla! Så kul såhär spontant och härligt. Det är en av grejerna som jag älskar med min släkt. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Nationaldagen

Spenderades med min härliga mamma, goa mormor, underbara mostrar och min fantastiska kusin Lina. Mötte upp dem vid centralen och sen började vi strosa runt i stan. Gick in i Storkyrkan och tände ett ljus för älskade morfar och lyssnade lite på deras gospelkör som sjöng. 
Hamnade sen på ett fik för Stockholms Stadsmission innan vi traskade vidare. Blev mycket skratt som vanligt! Vi har alltid kul ihop! 
Blev lite shopping också, inte lika mycket som jag hade hoppats på dock så nästa gång får Wiktor följa med. Han är den som hittar kläder åt mig. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


YO BRO

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är för fan fredag idag HURRA HURRA HURRA! Minns den tiden då jag jobbade skift och inte alls såg fram emot helger, men nu så! Idag är Isabelle och Marcus uppe i Stockholm så vi ska ses en sväng efter jobbet med Malin och bebisHarry! Ska bli så kul!! Isabelle och Marcus ska få en bebis i juli och jag har inte träffat henne sen i december. Ska klappa på magen lite om jag får.. Hoho. 
 
 
Kom iväg ut till Strokkur igår en sväng, kändes bra. Tränar på det Lina säger åt mig att träna på och det blir verkligen mer och mer harmoniskt. Så jäkla synd att hon bytt stall bara. 
 
 
Btw, jumpsuit är fint men det här med toalettbesöken... Suck. 
 

RSS 2.0