Måndag

Jaa, jag gjorde ett omprov idag! Men jag tror att Lillemor kommer få per poäng än mig eftersom jag gjorde det före henne och hon frågade vad det va för frågor. Men men, gjort är gjort.
Jag har svenskaprov imorgon också och jag borde verkligen plugga! Men istället sitter jag och försöker få tag på papi om att han ska köpa en luftmadrass till mig. Men mami sa att vi får göra det imorgon när vi ska köpa massa andra småsaker till SRF -08.

Iallafall så har jag kollat över min ekonomi och jag kommer visserligen tjäna ganska bra (om det inte blir för hög skatt) och jag börjar ångra mig att jag lånade pengar av mor och far förut. Fast jag va ju tvungen till det, men ändå! Eftersom jag får runt 9.000:- så måste jag betala tillbaka dem 4.000:- tillsammans till mami&papi. Men har jag tur så säger pappa att jag inte behöver betala tillbaka ;) I'm spoiled!

Jag måste ju leva nere på SRF också så jag ska låna 500 kr av mami för att kunna betala bensinen till bilen på väg ner. väldigt dyrt med bil... och på tal om ny bil så har min far skaffat en ny bil! OTROLIGT SNYGG! Väldigt fint inrett med lackerat trä och stolar med initialer på.

Iallafall, nu borde jag plugga svenska, men jag vill inte.

Ciao!

Söndag

Idag så gick det väldigt snabbt på jobbet vilket va otroligt skönt!!
Usch vad jag hatar att jobba bland den maten egentligen.

Och idag va jag ute och sprang i en halvtimma i solen och det kändes asskönt!
Dock så blev det inget rep idag vilket va väldigt tråkigt tycker jag, men nu har jag tid över att plugga religion som jag har omprov i imorgon. Och jag har även prov i svenska på tisdag. Samma dag som jag slutar skolan (innan alla andra, haha!).
Och så tisdag så ska det även vara lite förkrök hos Emil för oss som ska åka i vanen ner till Sweden Rock Festival på onsdag morgon (Jag ska vara i handenterminalen kl 5 för att bli upphämtad där!!)
Och jag ska även handla lite saker som behövs med mamma i centrum på tisdag.
Usch vad allt händer då! Förutom att jag får min biljett av papi imorgon! Och förhoppningsvis så köper han (eller ger mig pengar) till att köpa en luftmadrass. Förra året va det inte så skönt att ligga på ett liggunderlag direkt.


http://www.youtube.com/watch?v=wS2OUIL8oEM

http://www.youtube.com/watch?v=P_W4BGMuxd4&feature=related 

Jag kan inte sluta att lyssna på dem just nu, de är verkligen asbra! 
14 år och kan sjunga sådär, Oh My God!


Ja ja, ska plugga nu.
Ciao
 


RSS 2.0