Galopp!

Haylie red igår! Så stolt över henne för hon tycker att det är lite läskigt att trava (förstår henne eftersom det skumpar), men igår när Rebecka sa att vi skulle prova galoppera så skulle hon absolut testa hon också! Traven gick bättre då när Rebecka gick bredvid och inte jag (är inte förvånad) och för att hon fick testa på Prinsen som inte har en lika skumpig trav som Marshmallow. 
Hon var så sjukt nöjd när vi va klara! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


En dag i Allum

Igår körde vi roadtrip! Första stopp blev på Cloettas fabriker i Linköping där vi köpte lite godis, andra stoppet blev på Ge-Kås! Hittade grejer, men blev faktiskt besviken på utbudet... Glömde köpa matlådor dessutom. Suck. Tredje stoppet blev hemma hos Angelica och Magnus där vi åt tacos och sen slocknade. Jisses vad trött jag var igårkväll! Well Well, eftersom jag inte hittade några kläder till mig igår så åkte vi iväg idag till Allum för att kolla. Köpte endast en hårolja... Får dra ut Wiktor på en shoppingrunda när jag kommer hem (han är grym på att köpa kläder till mig). 

Faaaat iof, eftersom jag glömde köpa matlådor och de andra inte heller kände sig klara på Ge-Kås så ska vi svänga förbi en snabbis imorgon innan vi åker hem. Jag fyndade smink (ca 50kr skillnad från t ex Kicks!) som Lina och mamma ocksp ville ha. Superkul!! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Hello!

Har parkerat i soffan för ikväll. Måste upp och packa lite snart för imorgon efter jobbet så åker jag till mamma och sover där! Vi ska till Angelica i helgen nämligen (och förbi Ge-Kås!). Är så sjukt jävla taggad! 

Haylie och Wiktor är på g och handlar lite också så det är tyst och lugnt just nu... Väldigt ovanligt. Saknar dem dock redan. 

(null)

(null)


RSS 2.0