God morgon

God morgon! 
Eller god och god. Morgon i alla fall. Vaknade av att Haylie var jätteledsen över att Wiktor skulle åka till jobbet så jag är lite trött. Hon också. 

Men det behöver vi ändra på för när Wiggelito kommer hem så ska vi storstäda! Dammsuga, svabba, torka och så vidare. Fixa till soffkuddarna och allt. Hallonkan spydde i onsdags (hon fick 18-månaders vaccinet då) och det hamnade lite på sen sittdynan så den fick vi tvätta...

Men först ska jag dricka upp mitt kaffe. 
(null)


God natt

Har precis sytt klart en julklapp. Jag hoppas att personen blir väldigt glad över klappen för den väckte mycket känslor hos mig! 

Sitter just nu och petar tänderna med såna där granar. Suck. Alltid tandköttsinflammation som gör ont... 

Men hopp i säng och imorgon är det fredag! 

Gooood morgon!

Snart jul. Helt sjukt. Jag måste köpa en julklapp till vuxenspelet idag... Har ingen aning om vad jag ska köpa. Måste sätta mig i syrummet i kväll också och göra klart vissa saker. 
Handlade lite igår så gjordepotatisgratäng med sötpotatis och vanlig potatis. Hoppas att den blev bra... Tror att den blev lite för rinnig, men vafan. Hoppet är det sista som överger en! 
(null)

(null)

Rosanna drog med mig till gymmet igår och vi sprang 2,5km på löpbandet. Det var fett jobbigt då, men skönt efteråt. 

God afton

Sitter och slötittar på en film som Wiktor satte på. Har slagit in lite julklappar, Wiktor fick upp granen idag och jag satte ihop pepparkakshuset. Gjorde inge kristyr ikväll utan kör det imorgon istället. 

Fick upp julgardiner i köket men fick bara en dålig bild men vi kör på det ändå. 
(null)


RSS 2.0