Ciao!

Usch, imorgon börjar skolan! Inte roligt minsann...
Men för att tänka positivt så har min helg varit underbar! Allt började med att i fredags så kom jag hem från helvetesvandringen med skolan som jag hade varit på ( vi gick ungefär 2,5 MIL tors-fre med skolan. Been there, done that. NEVER AGAIN) och på kvällen så åkte jag till Mysan som fyllde 18 år! Grattis på stora tjejen! Jag va där iallafall, med hela hennes släkt, Angelica, Andreas och Jennifer Nilsson! Väldigt trevligt faktiskt. Tyvärr så kunde jag inte ge henne en present eftersom jag inte får lön förrän på måndag (dvs. imorgon!) och jag funderar starkt på vad jag ska ge henne så att hon blir nöjd. Iallafall, lördagen fortsatte med att jag och Mandy åkte till Upplands Väsby för att se världens bästa band, nämligen H.E.A.T (www.heatsweden.com). Oslagbart bra band, underbar scenkänsla och underbart schyssta och coola killar! Efter det giget så gick jag och Mandy med killarna hem till Stina (Eek's flickvän) och satt där en liten stund för att senare gå till Burger King och äta lite fettig mat. Usch måste verkligen sluta med det nu! Men iallafall, det skulle bli lite fest hemma hos Eek's päron i Märsta på kvällen, men eftersom jag skulle jobba idag så kände jag att det inte var värt att sitta och åka ungefär 1 h 30 min mitt i natten hem för att sova. Eller ännu värre, att vakna tidigt och åka hem tidigt för att hämta kläder och sen åka och jobba. Iallafall så åkte jag hem, och Lilliz hoppade på bussen i Västerhaninge för att vi skulle ära kräftor hemma hos mig, mums fillibabba! Och idag så har jag jobbat och sen åkte hem till pappa för att fira mitt ena lilla hjärta, Emil som fyllde 3 i torsdags. Det va trevligt! Och speciellt eftersom jag känner att jag verkligen vill åka till pappa numera! Synd bara att han bor ända borta i Sorunda...

Men iallafall så nu sitter jag här, imorgon börjar skolan på allvar. Tackolov för att det är sista året. :)Och jag måste bara lägga till att Michel Bärzén från Degradead är så jävla (Ja, ursäkta språket) söt! Ouf, inget man säger nej till direkt för en träff.


God natt och sov gott!
P.S här är jag och Mandy från Väsby. Lite ugly, men vafan!


Sol, värme och bad?

Lånad av : http://ksb.apollo.se/cgi-bin/bokning.cgi/b_dsboka.w?v=0808180142ARNSKIAJSI1AJSI1000&b-mode=lmp&p-foretag=apo&p-antvux=2&p-ort=SKI&p-kat=&p-hotell=&p-valuta=sek&ef=n

När man ser sådan här bild så undrar man vart har solen, värmen och badet har tagit vägen?
Allting har blivit ersatt med regn, regn, mulet och åter igen lite mera regn, och hur kul är det? Själv så längtar jag tills jag har fått ihop pengar att åka till Los Angeles med Lillemor, men om det inte blir så, då ska jag bannemig åka till Grekland eller Spanien! Fast kanske åka till L.A iallafall, men betala för hotell? Det är ju visserligen lite dyrt.. men det är väl värt det?
Jag har ju redan varit i Italien och jag vill helst åka någon annan stans när man väl får chansen att åka, för hur ofta händer det? Inte ofta alls om man är en 18 årig student som jobbar extra på McDonald's.

Själva bilden påminner lite grann om Mamma Mia filmen! Den filmen rekommenderas varmt att se, med dess sköna musik och den avundsjukan filmen ger folk genom att familjen bor i Grekland med underbart väder och utsikt varje dag! Tänk om man ändå hade en sådan tur i sitt liv.


Iallafall så hade jag och några tjejkompisar Ladies Night på Harry B James, Regeringsgatan 47, bredvid NK i fredags!
Det va väldigt kul eftersom Amanda hittade ett ragg som bjöd mig, henne och Jennifer på varsin shot och varsin öl. Själva shoten va jättegod. Vet inte vad den hette men den va liten och röd/rosa! Smakade lite godis.


Usch! Jag och min bästa vän Jennah sitter och disskuterar bilden nu via msn, och vi båda är så sugna på att bara åka! Jag känner att det egentligen inte spelar någon roll med vem jag åker, (delvis) bara jag kommer härifrån! Jag har inte ens varit utanför Sverige iår. Om man inte ska räkna med Blekinge, höhö!


Puss på er!

RSS 2.0