Regn i Rudan

Igår tvingade jag typ ut mamma, Wiktor, hundarna och alla barnen för att vi skulle grilla toast över elden. Vädret var inte med oss, men vi är ju inte gjorda av socker så vi överlevde. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Mitten av arbetsveckan

Har redan gått och jag ska snart åka och hämta mina barn. Ser jättemycket fram emot att få gå ute i kylan. Jätte. 
 
De senaste dagarna har vi hunnit med att grilla ute (alla barnen frös och var ledsna tills slut), bakat pepparkakor, pepparkakshus, jag har varit hos frisören och lite annat smått och gått. På fredag ska vi äta julbord och det ser jag väldigt mycket fram emot. 
 
 
 
Har även blivit klar med min första ryggsäck!! Sam tog den direkt efter och sa "min väska" så ja.. Jag får låna den av honom ibland. Haylie ville ha en med barbies på så jag får försöka fixa det I guess. 

Kallt

Ja herregud nu är det fan kallt. Jag brukar inte frysa om mina händer men idag fryser jag otroligt mycket om fingrarna. Inte alls kul och det får mig att snubbla på tangenterna. 
 
Men the show must go on som en säger och idag är det fredag vilket betyder att helgen är här om ca 1:45 minuter. Då ska vi hämta min bil som varit på verkstaden sen igår för att fixa hjulinställningarna. Skulle egentligen hämta den igår men de ringde och sa att den strulade lite (no shit?) så den fick vara kvar tills idag. 
 
Imorgon har jag frisöbesök hos Kenny med Jennah och sen ska Haylie på kalas. Så idag ska vi göra pepparkakshus och hitta present till hennes kompis. Ska även försöka få till julkort för att det ska ju skickas senast nästa fredag och det vore ju kul om det skickades nu. Har inte riktigt julkänslan i kroppen än.. Kanske blir bättre om vi tar ner granen? Det vore mysigt. Ska nog tvinga upp Wiktor på vinden och hämta den idag också.. Ingen panik, allt på en gång. 
På söndag tänkte jag ta med barnen till hundmässan och förhoppningsvis ha en trevlig och chill dag. Vet att alla andra ska gå imorgon på lördagen så jag blir ensam men jaja, sånt är livet ibland. 
 

Måndag morgon

Måndag morgon och vet ni vad jag gjorde i helgen? Jag sprang 5 km i ett skitbra tempo, utan stopp och utan större ansträngning. Jag hade visserligen Bobby som hjälpte mig för att han drar så jäkla mycket i kopplet, men han är samtidigt rädd för allt och håller sig nära så det var liksom lite hjälp men ändå inte. Penny höll sig bakom mig och hon sprang lös.. Inte mycket till draghjälp där inte utan mer sällskap haha. 
Men i alla fall så är jag så jävla stolt över mig själv för jag har inte sprungit sen jag sprang milen i maj. Det är fan typ ett halvår sen. Så jäklar nöjd. 
 
Vi firade även Sam i går hemma hos oss och det var supertrevligt! Jag blev jätteglad över att de som kunde komma kom och att vi kunde äta och umgås lite hemma hos oss. Jag gillar det för att det känns som att jag på något sätt få ge tillbaka som ett tack för alla gånger jag har hängt och fått umgås med släkten hemma hos dem. 
 
Sam fick många fina leksaker och han var så nöjd och gillade dem! Han höll dock för öronen när vi sjöng, men vem har inte gjort det? Haha. 
 
Efter att alla hade åkt hem så bytte jag och Wiktor om till pyjamaser och vi spelade lite Harry Potter-lego tillsammans. Jag gillar egentligen inte tv-spel, men lego är lite kul och vi måste ju samarbeta i det spelet vilket jag också gillar. Barnen lekte lite med sitt och kollade även lite iPad innan det var hopp i säng. 
 

 

Hej hej hemskt mycket hej

Fredag! Jag är lite pepp faktiskt trots att det är lugnt på jobbet just nu och solen lyser otroligt mycket med sin frånvaro. 
Vad har jag att vara pepp på då? Jo egentligen ingenting men jag tyckte att mycket i livet sög igår så det kanske är en kompensation för det? Hoppas det i alla fall för idag är jag lite mer positiv som sagt. 
 
Livet har rullat på med en del vab för båda barnen men de verkar ha uppehåll nu *peppar peppar*. Tränade även i onsdags med Rosanna och det var första gången sen typ höstlovet när jag var nere i Gråbo hos Angelica, så det känns skönt att ha kommit över den tröskeln igen. Tog tag i matlådor igår också och gjorde 5 stycken vilket kändes skönt. Ska göra mer tänkte jag, men eftersom vår diskmaskin är trasig och reparatören inte kommer förrän på måndag så har jag inte direkt lust att göra för mycket (SÅ kul är det inte att diska för hand!). 
 
I helgen ska jag äta vörtbröd med leverpastej och rödbetssallad på smörgåsen till frukost och en kopp kaffe, precis som jag gjorde första advent. Det är jul för mig!
 
 
Juste, vårt skafferi är färdigbyggt nu! Det ska på tre lister bara och sen är det klart. Och städas upp lite där inne kanske, men vafan. Det kommer allt eftersom. Det blev bra och jag är nöjd. 

RSS 2.0