Skype

Precis vad jag behövde!Prinsessan

Åh vad jag saknar dig.Måndag

Idag åkte jag och hälsade på Tessi och Benzo som flyttat till Nynäshamn! Blev en långpromenad och fika. Riktigt trevligt! Hoppade i ett bad när jag kom "hem" (till huset). Riktigt mysigt!


Lina ville inte låta mig bada ifred....

Håret


och slutresultatet blev.......


tada! Nu behöver jag inte gå till frissan på länge.

Gos!

Gos efter dagens långpromenad!Lyx!

Jag brukar gå till frissan två gånger om året (ja, max...) så nu är andra gången gjord! Eller, halvvägs i alla fall.


Lördag

Står just nu på gymmet för att göra av med lite dåliga känslor. Jag blir så nedstämd när någon i min närhet behandlas dåligt, blir felaktig anklagad, ingen visad respekt osv. Jag kan ju inte göra något åt det och jag tänker inte lägga mig i, men jag kan inte ignorera att jag tycker att det är fel. Så, får se om jag orkar springa lite på maskinen nu!Ett inlägg

Så va det dags för ett inlägg eftersom det var ett tag sen!
1. Maya är fortfarande borta, men finns alltid inom mig.

2. Julafton firades hos mamma och Mats vilket var väldigt trevligt! Jag måste varit sjukt snäll för jag fick så himla många paket! Flest av min älskade Wiktor. Alla kommer till användning och speciellt ett band, Jawbone Up, just nu.

3. Mina underbara svärföräldrar åkte till Kalifornien i måndags så jag och Wiktor passar Lina och passar även på att bo i deras hus medan. Så himla skönt!! Gud vad jag längtar tills jag och Wiggelito köper oss vårat egna hus.

4. Vad mer? Vi får se om vi åker till Vårens i nyår. Det är ju ingen snö däruppe så det går inte att åka skoter... Trist!

Det är väl lite det som hänt!
Modesty Blaise

Ibland gör det jätteont och ibland gör det bara ont, men jag är glad över att du har det bättre nu min vackra. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

my baby

Drömde om min fina tjej inatt. Hon ville inte alls ligga i jorden utan hon grävde sig upp och följde efter oss alla. Såklart kunde bara jag se henne, men hon var så lycklig när hon fick följa efter och vara med. Åh vad tomt livet kommer blir utan henne.

Just nu är jag väldigt glad att jag har Penny så att jag kan tänka på annat. Vi var till exempel ute och spårade ett kort spår förra veckan (så nu är mitt blod helt slut) vilket fick mig att känna glädje igen.

Min fina.<3

Vem ska trösta mig när jag är ledsen? Ingen som kommer och pussar på mig och lägger sig bredvid för att visa att du är med.
Första gången vi sågs så somnade du i mitt knä och då visste jag att du skulle tillföra mig sån glädje. Jag växlar mellan att bryta ihop och inte just nu, men jag gissar väl att jag kommer kunna komma vidare i livet en dag. Min vackra prinsessa

Sov så gott min älskade

Det finns inga ord som kan beskriva hur mycket jag älskar dig. Jag återkommer till min värsta mardröm som jag inte kan vakna ur och det smärtar mig enormt. Jag vet att du mår bättre nu, men jag kommer alltid att vänta på att få känna din närvaro. Men vem ska jag nu gosa med på vårat sätt? Vem kommer sniffa och slicka mig i örat för att visa sin kärlek?
Jag älskar dig min finaste prinsessa och jag kommer alltid att göra det. Tack för allt du har givit mig.onsdag.

Varje gång jag inte fokuserar på något annat så gör det ont. Hela mitt bröst känns som om att det har fått ett så hårt slag att jag vill spy, gråta, skrika och stänga in mig från omvärlden.
Igår var en av de värsta dagarna i mitt liv, även om jag visste att det var på gång.

Kärleken kommer aldrig att försvinna. Jag älskar dig min vackra.

Ingen bra dag.

Idag hatar jag allt och alla.
Varför måste det göra så ont?

Dec. 11, 2013


Champagneglas

Här är en bättre bild på glasen! Hittade de på presentdesign.se. Jättefina!monday!

Perfekta dagen efter att ha kommit hem från att flyga. Min kropp blir lite konstig efter flyg så idag har jag och Pennsan varit hemma (med sovmorgon!) och det enda jag har gjort är att gynna lite lätt 1 timma, gjort en skoluppgift och lagade broccolisoppa till middag. Riktigt gott! Gjorde en sallad med bacon, romansallad och champinjoner till det också så att det blev lite mer mättande.
Hittade dessa vackra champagneglas i Luxemburg, men vågade inte köpa dem om de skulle gå sönder.. Så jag ska leta lite här hemma. Annars får jag köpa från Villeroy & Boch. De hade väldigt fina också.
Proseccoglas. Får googla på det!

Luxemburg

Idag har vi shoppat! Vi åkte till Trier i Tyskland och gick på en jättemysig julmarknad som va gigantisk.


RSS 2.0