4 år idag!

Jag och Wiktor firar 4 år idag. Tänk vad tiden går? 
Va uppe i centrum för att stilla mitt shoppingbegär och det kändes faktiskt väldigt bra. Köpte jeans från BikBok, nagellack, mascara (har inte fyllt på mina fransar än) och en keps till W i 4-års present.


Vi startade dagen med en promenad och pannkaksfrukost. Jag gjorde fitnesspannkakor till mig och vanliga amerikanska till Wiktor Mormor och morfar firade 50-år i bröllopsdag igår och vi va hos Jessica på kvällen med hela familjen. Har verkligen tur att jag har en sån underbar och kärleksfull familj som jag har. Tog inga bilder dock, men min mamma och moster gjorde det som ligger på deras bloggar 

T.G.I.F

Fredag! 
Har precis bokat in en ansiktsbehandling (på arbetstid, hihi)! Längtar som sjutton för min hy är helt ute och cyklar. Något fel är det på den... Astorr vilket gör så att talgkörtlarna jobbar för fullt vilket leder till att jag blir glansig och äcklig och därmed mer pormaskar och finnar. Så det blir till att ta tag i det nu! Sista dagen på veckan

gentligen på tok för trött för att blogga, men tänkte lägga in ett litet inlägg i alla fall. 


Gjorde en ruta, men det blev fel som ni ser. Gör om gör rätt så jag började på en ny ruta helt enkelt! Får göra klart den imorgon när jag orkar. 


Kom hem från Lerum idag! Jag och mamma va och hälsade på min syster med familj vilket var kul och mysigt! Borta bra men hemma bäst dock.  

Onsdag

Jisses vad trött jag var imorse! Vet inte riktigt vad det är med mig just nu, verkar vara inne i en morgontrött period.. 

Imorgon bitti åker jag och mamma till Göteborg och gosar med Netlié då hon opererades idag. 

Har inte så mycket att skriva förutom att jobbet går bra, kommer in i det men det är riktigt mycket att hålla reda på! Känner mig väldigt lost när de börjar prata siffror för jag har ingen aning om det är en nyckel eller cylinder... 

Men ändå, sånt kommer. Precis som min träning, den kommer tillbaka. Ska bara bli friskare först och så måste vi åka och handla. Men den ska komma tillbaka.. Var ju så skönt att märka resultat så jag vill inte förstöra det till max! Har fått en del virkning gjord nu när vi inte varit tillräckligt friska för gymmet vilket iof är riktigt skönt. Men det vore ju skönare med en bikinikropp...Sunday bloody sunday

Slutet på veckan är här och hur mår vi? Mycket bättre. Jag känner mig nästan som en människa igen och Wiktor också, typ. Karlar ni vet. 
Jag har gjort två fransar idag ändå (de kom på egen risk)  och så fixade vi lite med täcken och kuddarna. Skönt att nybäddat, vädrat och nytvättade täcken och kuddar! 

Just nu har vi myst lite till Musketörerna som äntligen börjat igen och ska snart gå och lägga oss. Hämtade hem råttan idag också äntligen ❤


Fick klart lite virkning idag också. Måste bara köpa flera knappar.... 

Valentine

Ingen av oss är riktigt 100 än men jag lyckades ändå samla kraft till att städa undan lite. Blir så jävla stökigt och känns som en knarkarkvart när ingen av oss håller efter. 

Wiktor samlade kraft för att gå ner till Ica och när han kom hem hade han köpt blommor till mig (även om jag har varit värsta bitterf*ttan idag). Han är snäll han min man.


Fredag 13:eHoppas att alla har en bättre fredag än jag och Wiktor. 

Helt tappat suget

På att blogga. Lägger just nu ner energi på att fokusera på ETT jobb, komma iväg till gymmet, vara en underbar flickvän och virka. För att inte ens nämna matten som jag pluggar dessutom. 

Va uppe på landet i helgen vilket var riktigt skönt för det är som att komma till ett Winter-Wonderland! När man kör skoter genom skogen så är det som att åka en fantastisk attraktion på ett nöjesfält.

Grannens hund Grizzly 

Hundspann uppe på fjället! 

Long time no see

Otroligt dålig uppdatering från min sida, men jag har haft annat för mig. 
Men vad har hänt sen sist? 
Träffat My och Angelica och blev så full av gläje och energi och jag längtar tills vi ska ses igen! Förhoppningsvis blir det i helgen då Wiktor har legat tills sängs sen i söndagskväll i princip vilket resulterar i att vi troligen inte kommer åka till landet på fredag.. Vilket är lite synd eftersom jag vill så gärna köra i mina nya kläder och hjälm! 
Men det är synd om min karl nu, usch. Tycker inte om när han mår dåligt. 
I och med att Wiktor ligger hemma och är dålig så har jag haft intro med hans föräldrar på firman (Kungsholms Lås) på dagarna (annars var det tänkt att Wiktor skulle gå igenom en massa med mig), vilket har varit riktigt kul! Och dessutom riktigt skönt att jag kan umgås/jobba med W's föräldrar utan att han behöver vara med. 
 
Annars då? 
Träningen har inte gått bra alls den här veckan vilket känns sjukt surt, men jag har varit så trött och mör plus oinspirerad eftersom Wiktor inte följt med. Men maten har jag ändå skött så jag hoppas att jag inte lagt på mig något. 
 
 
Ska gå och ta hand om min skatt nu så får jag bli lite bättre på att uppdatera! 
 
 

RSS 2.0