Typ fredag

Det är typ fredag idag för vi har stängt imorgon! Så nice! Vi ska riva kök, jag ska ut till stallet och rida, Angelica o co kommer upp, påskmiddag och massor av annat. Välbehövligt med så lång ledighet! 
 
Min typ fredag ska spenderas med Lina och Julia då vi ska gå och se Black Panther på Sergel. Lina har redan sett den, men hon tyckte att den var värd att ses igen så då körde vi på den! Blir troligtvis jag som låser idag så jag hoppas att det inte kommer in någon i sista minuten som ska stå kvar aslänge för bussen går 17.07.... Blir tight, men jag kan hinna.
 
Annars då? Var och hälsade på Tessis bebis i måndags och fick sms idag om att Malin och Arvids bebis hade kommit! Så mysigt med bebisar överallt! Vill också ha en till men samtidigt inte. Det var verkligen fett jobbigt i början... Å andra sidan så tror jag att det kommer vara lite enklare med nästa för då är inte precis allt nytt liksom. Vet inte. Velar fram och tillbaka på det där alltså. Men så mysigt ändå! Ska försöka sy lite nån gång om jag kan till bebisarna... Hela vårat kök är just nu i mitt rum så det är inte direkt så att jag känner en inspiration att göra något. 
 
 

Köksrenovering

Såhär ser köket ut just nu. Så kul. Not. 

(null)


God morgon god morgon!

Idag har vi då alltså tisdag den 20 mars. Tänka sig. Imorse sa de att vintern skulle hålla i sig fram tills slutet på april. Varför? Jo för att Grönland blockar sommaren. Det gröna landet blockar alltså den gröna sommaren. Logiskt. 
 
 
Anyway... Idag blir det full dag på jobbet då farmor hämtar Haylie. Hon ska ut och besiktiga Strokkur inför köpet och sen kunde hon hämta Hallonkan tidigare. På tal om Hallonkan så är det helt sjukt hur stor hon är numera... Nyss var hon ju en bebis? Och snart räknas hon som ett barn! Hon sjunger med till Pippi, Hoppe Hare och alla de andra barnvisorna (så duktig!!), hon dansar mycket, har en otroligt stark vilja, kan så mycket och är så jäkla fantastisk. Hon förvånar mig nästan varje dag med något nytt. Min lilla fislisa. 
Hon var för övrigt endast sjukt 7 dagar i februari. Jag hade räknat med att vi skulle vabba typ hela februari? Det fanns ett barn på hela Nyckelpigan och Ekorren som i n t e blev magsjuk fastän magsjukan gick två vändor. Vem var det? Jo Haylie. Helt sjukt, men skönt. Det var ett annat barn som hade blivit sjuk tidigare och var tillbaka på förskolan när alla de andra var sjuka så de var två barn på hela Nyckelpigan, haha. 
 
 
Det som annars försigår i vårt liv är att vi just nu håller på att riva kök. Har tagit bilder med våran riktiga kamera (min mobilkamera har blivit så dålig...) som jag tänkte lägga upp sen. Jag blir tokig på att det är stökigt ö v e r a l l t och mitt syrum är numera förvaring för tallrikar, bestick och diverse köksgrejer vi typ aldrig använder. Sånt som jag skulle kasta men Wiktor vill ha kvar. Men vem vet? En dag kanske det bara är helt spårlöst borta. 
Vi började riva i lördags och tanken var väl egentligen att vi bara skulle tömma överskåpen, men vi triggades lite och började ännu mer vilket resulterade i att vi även tog bort köksluckorna! O M G vilken skillnad det blev på att bara ta bort det röda och gråa! SÅ LJUST! Försöker nu se fram emot när renoveringen är klar... 
 
 

Assa

Idag kör vi lite utbildning hos ASSA Abloy. Får se hur mosigt mitt huvud är när dagen är slut. 

(null)


Tisdag

Sitter just nu på Roslagsbanan och lyssnar på Penntricket. Är på väg att hämta Haylie i det här äckelvädret. Ska tända en brasa när jag kommer hem alltså. 
Sitter också och passar på att kolla på bil och utbildningar. Har ju sökt en löneekonomutbildning men den börjar inte förrän i augusti liksom. 

Kollar ju även på bil för jag anser att vi behöver en. Mycket för att vi faktiskt behöver en men även för att slippa allt gnäll som a l l t i d är när det kommer till bilar. A l l t i d. Blir så trött. Jag är för gammal för att fråga andra om lov eller att anpassa mig efter andra dessutom. 
(null)


Loerdag

Lördag alltså och Haylie vaknade 5.30. Puh. Lite trött. 
Åkte ju till mamma igår och Liselotte, Lina, Jessica och mormor var här och vi hade tjejmiddag! Supermysigt och kul, men jag höll på att somna när klockan var 21.30 redan. 
När alla hade vaknat och vi ätit frukost (Hallonkan åt 2 frukostar såklart) så tog det ett tag innan vi bestämde oss för vad vi skulle göra av dagen. Det blev en sväng förbi min morbror (som skaffat 2 hundvalpar) och sen vidare ner till Nynäshamn! Inte ofta jag är i Nynäs så det var trevligt! Vi fikade på ett ställe som låg nästan vid vattnet. Lövhögens tror jag det hette. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

 

Snart helg

Hello! Snart är helgen här! Som jag längtar. Fast det hade gärna fått sluta snöa...
 
Annars då? Jo, Haylie pratar som fasen. Hon sjunger med i låtar, väldigt bra faktiskt. Sjukt imponerad över min lilla tjej! Vad hon kan fastän hon är så liten.. Hjärtat. 
Hon, jag och Penny ska över till mamma imorgon på tjejmiddag och sen ska vi hänga där i helgen för Wiktor åker upp till landet. Ska bli kul! Tror att mamma ska göra tacos och det går a l l t i d ner. 
 
Livet annars innehåller planering av kök, börja riva, fixa och dona. Vi ska ju byta golv och tak... Suck.. Jag orkar inte med renoveringar egentligen, men det är skönt när det är klart. Tror nog att det sitter i från när jag bodde hos min pappa. Han började ofta renovera grejer, helt utan en färdigbild, och sen stod det halvfärdig för evigt. Stora drömmar och bra på att börja, men sen tar det stopp och så levs det i ett renoveringsobjekt. Nej tack. Så ja, jag är lite känslig när det kommer till renoveringar för jag är rädd att alltid behöva bo halvfärdigt. Tack för den pappa! Å andra sidan är ju inte Wiktor så utan han får klart saker, men ändå. 
 
 
 
 
Fick se min deklaration idag också! Var helt övertygad om att jag skulle få betala tillbaka efter mammaledigheten meeeeen icke sa nicke! Får tillbaka stålar vilket känns så sjukt välbehövligt!! Ibland ska en ha tur. 

Babyshower!

Idag hade vi barndusch (haha Babyshower) för Carro! Så kul för hon misstänkte ingenting! Vi sågs ju ändå igår vi mammor på mammamiddag och det var lite på håret att ingen försa sig. Sjukt kul! 
Vi hade gjort ägg, bacon, scones, tårta, mandelbiskvier, drömmar, lemoncurd, te, kaffe och mycket mer! Så sjukt gott med brunch!! Varför gör jag inte det varje helg? Nästa helg så ska jag och Haylie vara hos mamma fre-lör, kanske ska försöka få till en brunch då på lördag? Vore så sjukt gott. 
 
 

RSS 2.0