Måndag på en torsdag

Idag är jag tillbaka på jobbet. Är inte riktigt helt 100 men typ 90 i alla fall! Haylie är feberfri och piggare så vi provar att hon får gå till förskolan idag och eftersom de inte ringt än så verkar det gå bra. Hade verkligen inte stress att gå tillbaka till förskola och jobb direkt.. Spenderar ju så sjukt mycket tid på jobbet så vad spelar det för roll om jag vabbar några dagar? Likadant med Haylie. Hade hellre haft henne hemma mer än vad hon är nu. Vem kom liksom ens på 9 timmars arbetsdag? (Nu jobbar jag ju inte 9 timmar eftersom jag hämtar henne tidigare, men ändå). 
 
Nej men som sagt så hade jag verkligen ingen panik tillbaka. Nu flyter vardagen på igen och i helgen så ska jag på sykurs! Ska lära mig sy en BH mer exakt efter mina egna boobs. Ska bli riktigt roligt! Har planerat in en sleepover hos Angelica också eftersom hon bor i Brandbergen och kursen hålls på andra sidan vägen från henne. Är inte helt fel att det är löning imorgon heller för den delen.. 

Lördag i Linköping

Hola hej och halloj! 
Sitter just nu i bilen på väg hem igen från Linköping. Jag och Jennah var på clinic där igår och passade på att sova kvar.  
Vi åt även på Pinchos! Var jättegott faktiskt och kul med lite annat koncept. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Ohoj

Är en dag i soffan för mig, Penny och Haylie idag. Lillfisen har feber ❤️. 
Tänkte baka bullar när hon somnar sen (vilket borde vara närsomhelst nu)... Haha när Haylie sover då vet man att hon är sjuk för hon har alltid varit allergisk mot sömn. Alltid max 30 minuter åt gången. Tillochmed när hon var bebis! En gång när hon var 6 månader sov hon en kvart på förmiddagen och en kvart på eftermiddagen. Visserligen började hon sova hela nätter vid 7 månader vilket var skönt, men minns att jag aldrig kunde relatera till när de andra mammorna bah "nä mitt barn sover 2-3 timmar på dagen". Lyx för dem! En gång sov Haylie 4 timmar på dagen. EN gång. Utan att vara sjuk. Vaken tid har det alltid varit full fart på henne.. Som hon drivit mig till vansinne, men som jag älskar henne ❤️
(null)


Lill-lördag

WHATS UP LOVERS?
 
Min framtid som storbloggare känns ganska vag om vi säger så. Telefonen är full av bilder på livet, men bloggen ekar ändå tom av text för att minnas de fina stunderna. Rackans. 
 
Men nu när vardagen och ekorrhjulet är igång igen så borde väl en uppdatering eller två inte vara omöjligt heller? Nä, precis. 
Det jobbiga med att vara fast i ekorrhjulet är ju att en inte kan tänka "åker och gör det där imorgon på dagen" utan istället behöver tänka "åh, måste vänta tills helgen för att det är hämtning på förskolan, hem, laga mat, chilla och sen sova". Ibland önskar jag att vi bodde närmare typ allt. Vi bor ändå nära (tar typ 20 min att gå till Vallentuna centrum eller så går bussen går precis utanför oss. Bilen tar typ 5 min), men ibland skulle jag vilja bo närmare liksom. #lat. 
 
 
 
 
 

RSS 2.0