Nästan helg

Fast kan väl inte riktigt helhjärtat säga att jag ser fram emot helgen ändå. Typ. Eftersom man jobbar vardagar (alldeles för mycket i livet om du frågar mig...) så har man ju liksom bara 2 fria dagar varje vecka. 2! Det är på tok för lite! Och egentligen har jag bara 1,5 eftersom jag ska jobba extra på söndagkväll. Ja, jag har börjat jobba extra ibland på helgerna. Jag ska gå en kurs i februari (har iof inte anmält mig än) och då går det fortare att spara ihop pengar till den om jag jobbar extra. Men det suger ju att jobba extra för det betyder att jag får ännu mindre tid hemma med Haylie och Wiktor. Drömmen är att kunna jobba typ 4 dagar i veckan (max) och ha en börsbaserad inkomst vid sidan av. Så att medan jag jobbar här på jobbet så jobbar mina pengar på börsen. 2 saker på samma gång. Drömmar kan ju ibland ta tid, men de är ju inte omöjliga. 
 
I alla fall så är helgen uppbokad med att vi ska göra pepparkakshus på lördag, Horse Show med Jennah på lördagkväll, Strokkur på söndag och sen jobba söndagkväll. Jajuste, jag ska göra fransar på fredag efter jobbet också, men det är på Cina och vi brukar skratta ganska så mycket så det är ju mer trevligt än jobbigt liksom. 
 
Jaja, ska väl få lite gjort här antar jag. 
 
 

Jag vill massor

(null)

Massor som jag inte kan. Än. 

Hello

Här sitter jag på en liten paus i jobbet och försöker lära mig mer om aktier. Sparar lite överallt känns det som, men en del av pengarna vill jag ju aktivt handla med i upp- och nergångar på börsen (det kortsiktiga sparandet bara). Förra veckan låg jag på plus och nu ligger jag på minus. Vilket egentligen är dåligt eftersom tanke var att ha dem kortsiktigt, men samtidigt bra eftersom då blir det billigare att köpa och jag måste ju inte ha dem en kort stund utan kan faktiskt köpa på mig lite medan det är billigt tills de går förbi första inköpspriset. Vill ju så gärna bli bättre på det här med trading! Vill vill vill! Vågar dock inte sätta så höga drömmar (en som jag följer på instragram som tradear har ett mål att köpa en Porsche innan hens 25års dag. Ganska så stark dröm, dock inte omöjlig!). Drömmer jag lågt så skulle en egen häst vara nice. 
Det viktigaste är ju dock att en ska ha råd att förlora. Handlar ju dock inte för några större summor direkt. 
Försöker lära mig lite mer om BULL och BEAR. Den ena är kortsiktig och den andra långsiktig och därefter tar min kunskap slut. 
 
 
 

Torsdag!

Jag önskar pannkaka till middag men vi har bestämt tomatsoppa. Vilket också är gott, men kanske kan göra en kombination? 

Har precis släppt av Haylie på förskolan och hon var utklädd till en liten drake då de har maskerad idag. Riktigt liten gullunge! 

Vi var på IKEA i tisdags och handlade bland annat en madrass till Hallonkans sängstomme så nu kan vi byta ut den andra stora madrassen och bara ha en säng i hennes rum. Ska fixa det i kväll tänkte jag när jag kommer hem. Blev såklart mer grejer från IKEA (som alltid) och Jennah följde med så vi åt middag där också. 

Annars så flyter väl allt på... Jag jobbar lite extra inom hemtjänsten numera för att få in lite extra pengar och även lite variation på arbetsuppgifter. Äldre människor/människor med en annan funktionsförutsättning är mycket mer tacksamma än privatkunder inne i stan. 

Var ute till Strokkur igår och red! Red på ett nytt bett och tycker att det gjorde en skillnad på honom. Han lyssnar bättre och bättre men tycker att det är jobbigt att jobba, haha. Var ett tag sen vi red för Carro nu för hon har varit sjuk, så längtar tills vi kan köra igen! 

(null)


RSS 2.0