Weeeeell

Min mamma påminde mig idag om att jag är dålig på att blogga. Hon har så rätt! Jag kan ju inte vara bäst på allt. 
Men vad har hänt då? Jo, vi håller på att planera kök för fullo. Ska bli kul när det är klart. Gjorde linsgryta till middag idag (blev riktigt god!) och Wiktor är just nu på bio med en av de andra papporna och ser på Black Panther. På vår 7-års dag, haha. Ska hoppa i säng snart för att jag är sååååå sjuuuukt trött!!! Längtar till helgen, men kommer sova så dåligt... I-lands problem. 

Har Strokkur i helgen vilket ska bli såååå mysigt!! Hoppas på bra väder! 

(null)

(null)

(null)

(null)

Jag och mamma var på Syfestivalen förresten!! Ska passa på att sy i helgen också! Längtar!!! 

Ut på tur - aldrig sur

Hej hopp! Idag följde Wiktor med och hämtade Haylie vid 15 och jag passade på att åka ut till stallet tidigare än planerat. Marie har tagit en islandshäst på foder och jag har blivit medryttare. Supergo valack på 10 år som heter Strokkur! 

Är för övrigt sjukt trött på mirnarna och vill inte alls gå upp. Känns dock skönt att oftast sluta tidigare för det känns som om att jag faktiskt hinner grejer? När jag fått igång mitt avkastningshjul så tänker jag definitivt gå ner i tid! 

(null)

(null)
Fikade hos mamma och Mats i söndags! 

Fredag!

Idag är det fredag! Tjoho! Jag har dock ont i halsen och är snorig så det är väl inte sådär mycket "tjoho" som det skulle kunna vara, men men. Har i alla fall googlat (som en såklart inte ska göra....) och kommit fram till att det inte är halsfluss. Skönt. Men ändå frustrerande att ha ont i halsen (och tungan nu när jag precis bet mig i den. Suck.). Efter jobbet så ska jag och Marie ut till islandshästen som hon har tagit på foder! Ska bli SÅ KUL!! Åh, hoppas att vi klickar! Jag har ridit islandshäst 2 gånger förut men den första gången var på sån där turridning och den andra gången red vi iof ut, men det var på Fors Gård (ridskola) så det var lite lektion under tiden. Så ska bli riktigt spännande att testa på att rida islandshäst på riktigt! De är tydligen mera känsliga för vikthjälper, vilket är bra. 
 
Sen blir det hem och hoppa ner i soffan. Hoppas att vi äter något gott i kväll. Tacos hade varit nice. Glass också för den delen. Tackolov så har vi glass hemma sååååååå den kommer sitta fint i min mage sen. 
 
 
Min underbara lilla perfekta gosunge! Vad fantastisk du är !
 

Onsdag

Igår och imorse var det verkligen en pärs att gå upp från sängen. Det är så sjukt kallt ute och det är kallt inne (jag som aldrig brukar frysa) så att dra undan ett varmt och gosigt täcke för att ställa sig på lite kallt golv (det drar mest vid min sida eftersom blåa rummet inte är isolerat) tar emot enormt. 
 
Dricker sån där c vitamin och sånt och hoppas på det bästa! 
 
 
Hade hellre varit pigg och kunnat åka till gymmet för att springa lite, men nej. Vilket gör mig lite stressad eftersom jag lätt stressar över mina extrakilon som jag vill bli av med fastän jag mår bättre av att inte stressa. Rolig cirkel det där. 
 

Suuuck

Alltså mens. Varför? Eller, själva mensen går väl an men pms? WHY? 

Sitter just nu i sängen och tänker på allt jag INTE har/är och tycker synd om mig själv snarare än att vara glad för allt jag har. 

(null) (null)RSS 2.0