Sy

Yes! Har tagit mig tid till att sy. Fått tummen ur arslet och gjort det! Blev en body, utan knappar (har inte köpt knappar eller prymtång) och ett par haremsbyxor. Inser såklart nu att byxorna borde ha mudd och att såhär bara är en tillfällig lösning, men jag ska shoppa loss på Syfestivalen så jag fixar allt då! Mudd, prymtång och knappar. 
Va iväg till Tyg och Trend och köpte en tvillingnål samt spets, flanelltyg och knappband. Sydde amningsinlägg av flanelltyget för det såg jag att någon i styrgruppen hade gjort, så smart! Bara slänga in i tvättmaskinen och så slipper man köpa nya (som säkert är obekväma). Två tummar upp på det! Gårdagen

Igår kände jag mig både stel och spänd i nedre delen av ryggen vilket inte var kul alls! Satt med värmekudden nästan hela dagen på jobbet. Till råga på det så har min trötthet kommit tillbaka.. Stod i appen att den skulle göra det visserligen, men att ögonen går i kors vid lunch är ju inte direkt kul eller önskvärt. Annat om jag hade jobbat hemifrån liksom, men det mjukaste som finns här är en hundbädd. Inte så lockande att lägga sig där en stund direkt. 
 
Men igår när jag kom hem så tappade jag upp ett bad till mig själv (har ju ett badkar numera WOHO!), tände lite ljus, en rökelse, satte på lite lugn musik (Silver Wings på Spotify av Mike Rowland-nånting är min favorit) och hoppade ner i ett varmt bad. Hällde i badsalt och kokosolja samt smorde in mig med lite kokosolja innan (min hud blir lika torr som en Libressebinda efter att jag badat...). Körde chokladmasken i ansiktet och körde sen papayascruben. Skrubbade även kroppen samt passade på att raka bort lite vinterpäls från benen. Hade även i kokosolja i topparna medan jag badade men gjorde misstaget att ta i lite i topparna igen efter att jag duschat (eller om det ens gick bort med schmapo och balsam?) men så i alla fall, imorse när jag vaknade så ser mitt hår asfettigt ut. Ser inte ut som att jag har duschat alls utan snarare som om att jag väntat 7 veckor med att duscha, wtf? Tofs idag och imorgon helt enkelt... Hade ingen tid imorse att tvätta håret igen och jag ska dessutom rida imorgonkväll så då kan jag lika gärna vänta. Håret mår ju inte bra av att tvättas för mycket. 
 
 
Något annat kul är att idag är 50,4% avklarat då vi går in i vecka 21 idag! Det går framåt. 
 

Helgen!

Mamma kom hit i fredags för att sova över här. Wiktor åkte till landet och jag ville helst inte sova själv två nätter i rad, så min underbara mamma ställde upp för mig! Vi åt middag och gick igenom lite saker som hon fått och bara hade en trevlig kväll. Lördag morgon bakade jag hönökakor medan mamma tog ut tjejerna på en lite morgonpromenad. Brödet blev inte lika ljust (rågsikt är ju lite mörkt), men gott! Älskar lugna mornar utan stress. 
Efter frukosten tog vi en långpromenad på en timma i skogen vilket var harmoniskt för oss båda. 


God förmiddag torsdag!

Mina fingrar är kalla. På riktigt iskalla, blä. Kalla fingrar hjälper inte direkt när jag ska göra fakturor eller lägga cylindrar, men det får gå helt enkelt. 
 
I kväll är det ridning som står på schemat och där lär det inte vara varmare direkt. Får hoppas att jag får byta häst också faktiskt... Märrar är så jobbiga. En hingst frågar man, en valack säger man till och en märr måste man skicka in en ansökan om godkännande minst 3 veckor i förväg typ. 
 

 
 
 

Söndag

Metin och Melissa kom över igår så därför blev det inget bloggande. Anledningen till att det inte blev några bilder idag är för att mami och Mats 
kom över. Pia kom senare för att få sina fransar fixade och därefter blev det till att ta det lugnt i soffan tills vi satte på The Great Gatsby. Fy fan vilken seg film.... Jag förstår varför Leonardo inte vinner någon Oscar. Hans senaste filmer är verkligen värdelösa, allihop. Nej fy. Inge mer DiCaprio från och med nu. 
Penny hade lite svårt att koppla av när jag gjorde fransar på Pia trots att hon var supertrött, så jag la henne på Pias mage och så somnade hon som en stock. Hon vill ha koll på allt samtidigt som hon vill vara med. Mitt lilla hjärta ❤ 


Lördag

Här ligger jag och vilar lite. Penny ligger bredvid mig vilket är supermysigt ❤

Om en stund så ska vi åka och kasta massor av kartongen, plast, panta och sånt. Tänkte svänga in på ÖoB och köpa långa ljus till ljusstakarna så vi kan tända dem i kväll. Metin och Melissa ska komma över på middag och då vore det mysigt med ljus. 

Vi har plockat och håller på att städa så jag har även tagit lite bilder som ska upp sen! Visserligen bara på övervåningen än så länge, men det är mest för att det är kul att jämföra med före-bilderna. Även om det är lite kvar så behöver man påminnas om hur långt man har kommit.
Baksidan

TYP såhär vill jag ha min trädgård. Har redan övertalat (inte så svårt) mamma om att vi ska åka till Plantagen efter lön så jag kan börja så! Vindruvor kanske är lite att ta i, men vafan. Man måste köra på lite! Kan inte bli mer än fel, eller hur? 
 
 

Lista för 2015

Snodde en lista från Lina som jag tänkte att jag skulle göra!
 
Gjorde du något 2015 som du aldrig gjort förut?
- Jag och Wiktor köpte hus!
 
Har du några nyårslöften?
- Skäm bort mig själv ännu mera
 
Vilka länder besökte du?
- 2015 blev det bara London med mina favoriter
 
Bästa köpet?
- Hus!
 
Vad var sämst?
- Att det inte var någon snö på julafton
 
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
- Både och. Hade ett ganska så jobbigt avslut på sommaren men som sen resulterade i en bättre höst
 
Favoritprogram på tv?
- Oj, jag tittar mindre och mindre på tv.. Men Big Bang Theory. Det är väldigt kul
 
Bästa minnet från 2015?
- Det får nog bli London resan! Som Lina skrev
 
Vad ser du mest fram emot med 2016?
- Juni!
 
Vad önskar du att du gjort mindre?
- Struntat i gym. Började året riktigt bra och tack vare PT-timmar och bra kost så försvann massor av centimeter från midjan.
 
Vad var din största framgång på jobbet 2015?
- Att jag började jobba på Kungsholms Lås i februari! Slapp vara timmis överallt.
 
Största framgång på det privata planet?
- Jag har blivit mer trygg i mig själv. Känner inget behov av att behöva imponera på någon varken med att argumentera emot eller hålla med. Jag är mer nöjd med mig själv.
 
Vad spenderade du mest pengar på?
- Mat, haha.
 
Något du önskade dig och fick?
- Ja
 
Något du önskade dig och inte fick?
- Ja
 
Största misstaget?
- Slarvade med kost och träning
 
Mest stolt över?
- Mig själv. Jag är förbaskat bra!
 
 
 

Annorlunda

Man kan ju tro att jag längtar till massor av andra saker just nu, men på riktigt så längtar jag mest till Syfestivalen i februari. Sitter och försöker smida planer på att få med min mor och ena moster på mässan och sen att vi plus min andra moster och kusin ska komma hit och sova här och pyssla. Undrar hur det kommer gå? 
2016

Hello! 

Long time! 
Mycket har hänt sen sist, såklart. Ska blogga ordentligt sen på datorn tänkte jag och då lägga upp bilder från kameran. 
Renovering pågår men har varit lite på paus nu under julledigheten (vi behöver chilla), men idag så åkte det upp en dörr till vårt sovrum! Wiktor och hans pappa fixade den medan jag, mamma och Mats var på MoS och shoppade lite. 


För övrigt så ligger jag och kollar på Teen Mom för Wiktor är på bio med sina bröder. Kul att de gör något tillsammans, syskonskaran. Vi är väldigt tighta med varandra i min familj och umgås mycket så då blir det kul att se dem göra det också. Får se om jag somnar i soffan eller hinner gå och lägga mig innan han kommer hem. 
RSS 2.0