Pilates

Herregud så skönt! Har inte tränat på ett tag nu så det var verkligen skönt att få röra på kroppen och väcka upp den. Precis vad jag behövde! 

Fick även ett tips på youtube om yoga som jag tänkte försöka mig på. Ska väl inte vara helt omöjligt att få till 2 gånger i veckan i alla fall? 
(null)

Wiktor överraskade mig med tyg idag då han var förbi Stoff och Stil 😍! 

Städa plocka rensa

Så jäääääkla skönt! Efter att ha fått dissen av Liselotte så tog vi tag i vårt liv själva och körde en hel dags rens. Vi började på vinden (det mesta av det som fanns där var Wiktors saker/skräp så där fick han rensa själv mest. Kastade några grejer som vi inte ville ha och sen fick han även organisera så vi kunde börja med blåa rummet. 
Så skönt! Det har, återigen, inte gått att ens gå in i blåa rummet men nu så! Wiktor åkte och köpte plastbackar på IKEA, jag kollade igenom alla barnkläder vi bara kastat ner hur som helst och började vika dem och sortera i rätt storlek och Haylie lekte på sitt rum. 
Gick igenom grejer, ner med sakerna i plastbackar och upp på vinden. Kastade det som skulle kastas och det känns så sjukt skönt. Nu ska vi bara ta oss förbi Hagbytippen en vacker dag. Yay. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Bilderna på vinden var från någon dag sen. Nu är det mer städat och organiserat. Puh. 

Ääääntligen

Jag gillar att få saker gjort. Större grejer alltså, typ. Jag är lat när det kommer till att städa undan kläder och sånt men gillar att börja med renoveringar (fastän jag hatar renoveringar) MEN i alla fall. Imorse bestämde vi oss för att börja med vardagsrummet i vår. Äntligen! Nytt tak med bättre och behagligare ljus och fräscha väggar. Längtar. 
(null)

Blev klar med den här igår, ska förbi och köpa en ram så den kan åka upp bredvid den andra tavlan i köket 

Tisdag och vab

Imorse ville Haylie att jag och Wiktor skulle gå upp vid 5.30. Vi snoozade dock och när jag och Wiktor sen gick upp så ville inte Haylie gå upp. Alls. Hon ville sova vidare? När mitt barn, som är allergisk mot sömn, vill sova vidare och inte gå upp så vet jag att hon inte är helt 100% kry. Ingen feber eller så, men allmäntillståndet är inte som det brukar så då fick hon vara hemma idag. Hellre en dag hemma och vila än att hon ska bli sjuk på riktigt. Hon är i princip aldrig sjuk *peppar peppar*. 
Så nu sitter vi och kollar på Emil (för andra gången) i soffan. Tänkte att jag skulle passa på att försöka lära mig mer om Bull & Bear.. Köpte ett Bear för nån dag sen som gick upp men som nu har fallit ganska så hårt tack vare allt som händer runt om i världen.. Velar mellan att vänta och se om det går upp eller om jag ska ta förlusten bara rakt av? Det är av misstagen man lär sig! 
 
 
Baksidan med att vara hemma är att jag tänker ännu mera på att jag vill göra om vårt vardagsrum.. Väggarna är jättefula och man ser ju skarvarna från när förr-förra ägarna tapetserat och sen målat över det. Det är även lite hål här och där efter att de hade prydnade på väggen som jag gärna skulle vilja ha bort... När vi flyttade in så prioriterade vi väggar och golv i alla sovrum och "hallen" där uppe. Köket och hallen gjorde vi om förra året och nu står det liksom lite halvfärdig mot vardagsrummet. Vi bytter ju taket i hall och kök men inte i vardagsrum (vilket jag vill så att det ser likadant ut överallt).. Så ja, det finns ju saker att göra när man väl börjar titta. Men men, det får väl bli en annan gång I guess. Först så kan ju Wiktor få bli klar med golvet på vinden så att vi därefter kan rensa i blåa rummet så att det en vacker dag kan bli en walk in closet. Ja, alltså vad finns det inte att göra? Men som grannen sa "ett rum om året räcker". 
 

RSS 2.0