ILoveYou


Onsdag

Poledance.


Glasses

De ringde vid 17.30 och sa att mina glasögon hade kommit! Så jag skyndade mig att åka och hämta dem eftersom de stängde 18! Glad tjej har inte ont i varken ögon eller huvud längre!


HUR?

Återigen, HUR tänkte de med hennes ögonbryn där alltså? Ögonbryn börjar absolut inte ovanför halva ögat?


Frustrerad.

Irritationen som uppstår när jag vet att jag skulle fått glasögon i tisdags men som är försenade minst 1 vecka och jag har världens ögonvärk och vill bara hem och lägga mig under täcket MEN jobbar en timma till. Men klarar jag jordens värsta mensvärk så vad är huvud- och ögonvärk då? Ja, plus lite illamående. Såhär såg mina pupiller ut efter att jag hade fått muskelavslappnande dropp! Haha, Caroline Cullen kanske?


Dog love!

Här är Penny och hennes Grand Danois kompis från hundkursen! Love heter han! Supergullig kille!!


Love

Innan mamma åkte så berättade hon att de skulle äta varma mackor hemma till middag och jag blev, såklart, jättesugen på det också! Så jag gick och handlade och använde den fina hjärtformen som jag fick av goa Emily när jag fyllde år! I love my mom and my toast!


Måndag!

Förhoppningsvis så kommer ändringar från och med nästa vecka! Kan i alla fall säga att jag jobbar min sista dag på lördag och sen kastar jag mig ut i livet! Och tack vare att mamma är på väg hit snart på en fika gjorde att jag städade till lite! Var inte så stökigt hemma, men det är ju alltid skönare att ha helt städat liksom! Tjejerna får följa med också!


Sunday night

Helgen har varit väldigt intressant och rolig! Vi har skrattat tills vi fått ont i magen, sovit på hårda sängar, druckit vin ur plastkaffemuggar och campat med husbilen!! Jag har inte åkt husbil och campat på hur länge som helst!! I alla fall, när vi var på väg hem idag så gick avgasröret sönder mitt in the middle of nowhere! Härligt liksom! Vi åkte från Ulricehamn vid 9.30 imorse och var i tungelsta vid 18.30. Lång dag som ska avslutas på bästa sätt - med sömn!


Stavsjö!

Sitter här. I husbilen. I stavsjö. Jag, mamma, Lina, Lisa, mormor och Jessica. Tjejligan foh sho! Vi har precis ätit nån pasta och ska bege oss vidare mot Isaberg!


Blogg.se

Hur seg får appen bli liksom? Fick ett inlägg som skulle upp imorse nu! Segt som sagt. Skippade dansen idag för jag vill inte bli sjuk(are)! Kändes rätt.


Segis!

Jag skulle blogga imorse, men glömde bort mig. Det blev ett intro på Selected Office idag då jag kommer jobba där imorgon! Ska bli riktigt kul! Tyvärr är det bara ett extra/inhoppande/nån gång men bättre än inget! Det va ett riktigt jobb liksom! Ser fram emot det faktiskt!


@ work

Vi fick en skrivare idag på jobbet krånglar än så länge med installation hit och hitta internet dit. Varför kan inte allt bara fungera som det ska? Varför ska det vara så jäkla krångligt för?


RSS 2.0