Pirr i magen

Jag älskar den där pirr-i-magen-känslan!
Fast kanske inte om det är något som är riktigt riktigt pirrigt, som ikväll.

Jag sitter och pratar med världens bästa Maria, och hon övertygar mig om att skicka ett mejl till världens snyggaste människa och fråga hur läget är och så, och det har jag gjort. Och nu pirrar det lite grann! Jag hade ju inget att förlora så varför inte skriva?

Nåväl.. är väldigt trött och ska upp och jobba imorgon, usch. Känner inte för McDonald's egentligen. Jag vill ha ett nytt jobb, i en klädesaffär eller ännu bättre - en skoaffär! Ååh, jag älskar skor. Det är helt otroligt. Speciellt skor som man har lagt ut en del på och som är så snygga att de stjäl hela uppmärksamheten från dig? Eller iallafall för dig själv.

Jag blev så otroligt sugen på kinesiskt; stekta nudlar med ris och soja...  Mums!

Men nu måste jag sova för det är sent!

Godnatt

It's a late night!

Klockan är 00.30 precis!
Sitter och väntar på att Tessi ska röka klart så vi kan gå och sova sen för jag är jättetrött känner jag... Och börjar nog känna mig lite sjuk :/ Det är fredag, skolan har varit en plåga, jag har inte kunnat sova ordentligt, och jag känner att det tär på mig. Plus att jag är jättestressad med skolan eftersom jag har några moment som inte är klara... Känns inte så kul! Men vad ska jag man göra när man är sämst på att koncentrara sig i skolan? - Flaggan i topp!


Iallafall, så kollade jag och Tessi på film, som gick på kanal 5 ikväll, Just Like Heaven. Den är verkligen en typiskt bra romantisk film där slutet är att de två får varandra. Som alla i alla andra filmer...
Jag vill nog också ha en drömprins..


Iallafall!
Godnatt


Nyduschad

Visst är det skönt att vara nyduschad? Man känner sig så fräsch och underbar efteråt, men jag har ett problem - jag blir jättetorr efter jag har duschat. Speciellt på händerna och ansiktet, och det fungerar inte med att smörja in mig, för jag är fortfarande torr. Man skulle kunna sätta eld på mig och jag skulle brinna för att jag inte har någon vätska känns det som.
Men men!

Piccola Madre (Lillemor) va här och hjälpte mig att måla mitt vardagsrum idag! Håller ju på att göra om där, och jag ska få bestämma hur jag vill ha det eftersom det bara är jag som är här uppe. Så jag, mamma och Mats har redan shoppat ett tv-bort och en hylla, men nu ska jag bara försöka hitta en snygg, skön, billig och fräsch soffa som jag kan övertala dem att köpa. Och såklart ett nytt bord!
Iallafall så tror jag att jag vill ha ränder på en vägg. Det ska vara tjocka lila och smala svarta. Alltså ungefär 20 cm och 10 cm tjocka. Liggandes. Men jag vet inte, jag har lite beslutsångest.. för vad ska jag ha för färg på de andra väggarna då? Känns dumt!

Men nu måste jag plugga lite historia! Har bestämt mig för att komma igång bättre med skolan, och ska försöka hålla det!

P.I.L (Puss I Ljumsken för alla som inte har fattat)

Tisdag!

Aaah, körlektionen gick helt okej, fick några saker som jag ska träna på...
Mysans halloweenfest blev dunder succé! Måste tillägga att vissa blev så otroligt fulla att det blev asroligt! haha  Och Stefans fest va chill.. Mycket dans :)


Idag så har vi varit på Hallstavik, pappersbruket där uppe. Det kändes onödigt, men jag måste säga att det va otrligt skönt att få komma hem och duscha (pga av stress så blev det inte av imorse, usch)! Iallafall så åka vi tåget från Handen 07.58 och där efter till centralen för att sedan byta till tunnelbanan. Vi hoppade av vid Tekniska högskolan och satte oss på en buss som tog 1h45min! Man kan säga att min stjärt somnade rejält... 
   En ganska lång rundvandring blev det, och gubben pratade om hur man gjorde papper och vart allt hände. Och det luktade fjärt. Efter 2 timmar äntligen så fick vi sätta oss på bussen hem och eftersom den va Abbonnerad så tog det bara 1,30 att komma till Danderyds sjukhus!

Nej, jag är definitivt inte sugen på att åka dit igen. Inte alls.

Dinners ready!

P.I.L

RSS 2.0