Måleri målera

Idag har jag och Jennah målat Haylies rum! 
Lördag

Hello! Idag har det varit full rulle. Vi åkte först till mamma för att hämta en lasergrej inför imorgon, sen blev det kalas för Leandro som fyller 1, efter det mötte vi upp Jennah på Hornbach för att köpa tejp, golvpapp och färg och till sist så droppade jag av en nappflaska hos Carro och Marielle innan middag hos svärföräldrarna/farmor och farfar. Haylie har inte alls varit på humör idag... Tror att det är tänder som spökar för hon har inte velat äta ordentligt heller. Kanske gör ont att äta? Varken ersättning eller mat. 


Wiktor nattade Hallonkan för natten när vi kom hem och så fixade jag i hennes rum inför imorgon! Blev nästan klar med dekorerna men fick avbryta för hon vaknade och då var det bara min närvaro som godkändes. Lilla älsklingen. Har även hunnit sy! 


All by myself

Sitter just nu på Espresso House på Drottninggatan. All by myself. Så skönt! Kan inte minnas sist jag var ensam (turer upp till Ica räknas ej). Anledningen till att jag sitter här är för att jag ska på seminarie med en tjej från Börshajen. Hon blev miljonär på aktier vid 23 års ålder. Inte illa pinkat! 

Så jag hoppas att jag kan lära mig lite från henne. 8 månader

Igår blev min guldklimp 8 månader! Tänk att hon redan blivit så stor? Onsdag

Idag hade jag tänkt åka till centrum för att köpa tyg (vi ska på 1års kalas i helgen), men det toksnöar ute så jag har verkligen ingen lust att gå utanför dörren idag. Ska dock träna med Ayman kl 17, så jag måste ut (och hoppas att Wiktor kommer hem i tid..). 
Fredag

Idag har vi varit ute med kompisar! Så jäkla nice! Vi kommer ju ut eftersom Penny måste ut, men det är roligare med fler liksom. 

Så idag grillade vi korv i Gribbylund med Caroline och Marielle, Rosanna och Elly samt Malin och Vilgot. Helt underbart! 
Har även tränat med Ayman idag så nu är jag full av energi till Syfestivalen imorgon! "God" morgon

Wiktor åkte till landet igår vilket resulterade i att jag inte kunde somna ordentligt. Låg vaken till 2 typ. Somnade till och vaknade av att Haylie var extra gnällig hela tiden tills hon vaknade kl 6 och nu sitter vi här och smälter frukosten. 
Tomat

Satte ju bifftomater för några dagar sen (1 vecka? Vet inte) och de har liksom inte tagit sig så som jag velat, MEN så flyttade jag upp dem i Haylies rum där de fått mer direktljus när solen väl tittar fram och då jäklar hände de grejer! 


Har jag tur så får jag lika fina som min moster Liselotte brukar få! 


Bifftomat

Idag åkte jag förbi Plantagen och köpte såjord och bifftomatsfrö. Lika bra att göra mycket så kanske nån planta överlever? Nu är det bifftomat, bifftomat, paprika och körsbärstomater. Håller tummarna!


Kryp

Idag kröp Haylie för första gången på riktigt! Min stora tjej!! Torsdag

Idag var hela mammagänget här och åt lunch! Jag bjöd på fisksoppa vilket blev en riktig hit! Alltid lite nervöst att bjuda på något man aldrig testat förut. 


Tur förresten att vi alla är mammor och vet hur vi andra har det. Öppnade i leggings och bh när Malin kom för Haylie hade kissat på min tröja (tack för den liksom), haha! 


RSS 2.0