Tisdag

Sitter just nu på Roslagsbanan. Ska hämta Hallonkan och sen hem och chilla. Har lite ont i halsen och trött... Haylie har haft nattskräck två gånger inatt så min sömn har störts delux (hon har det såklart värre, men ändå), får jag ingen ordentlig sömn så brukar jag bli lite sjuk. Yay. 
Well well, livet går vidare. Imorgon är det halvdag och sen är det låååångledigt! Ska göra fransar, sy, rida och Haylie "tävlar" sin första tävling på lördag (avslutning på ridskolan). 

Har inga bra bilder, men var iväg på Agrias djurpromenad i helgen med världens bästa. Vi gick även på bio på lördagkväll och såg The Hustle. Rolig! 
Låg i soffan typ hela söndagen för att jag var trött i benen efter promenaden (mamma skulle ju typ springa genom hela promenade). 


💔

Nu får hon sova gott fina Lina. Nästan 14 år gammal och i måndagskväll sa hon stopp ❤️

(null)


Fri-YAY

Tjoho, fredag idag! Började dagen med en lyxig köttbullemacka från bagaren här bort på Polhemsgatan. Så goooott! En kopp kaffe slinker ner också. Minns när vi va små och åkte till Nyköping ibland och gick in på ett fik (minns inte vad det heter) där vi brukade sitta på deras baksida utomhus. Vill minnas att vi brukade äta köttbullemackor där (och/eller annat fika, haha).
 
Men så vad händer i helgen då? Jo, ikväll ska jag ut med mammorna och äta middag på en restaurang som heter NyKo. Hoppas att de har god mat. Var inne och kikade lite snabbt på deras hemsida och hittade inget jag var sugen på då, men får väl se om det ändras tills ikväll. 
 
Imorgon ska jag och Haylie åka till Tungelsta. Hon ska hänga med mamma och jag ska iväg och kolla på när Jennah ska tävla i Pay n' Jump ute vid Ekeby Säteri. Ska bli kul! Vill också tävla, men Strokkur är inte någon hopphäst direkt, haha. Däremot så jobbar vi mycket med dressyren (främst att han ska fram för skänkeln, trampa under sig och så) så i framtiden kanske vi kan tävla i dressyr! Om jag inte hinner köpa en egen häst dvs. 
 
På söndag så fyller Wiktor år och då ska vi väl grilla lite bara. Jag älskar att bli firad och att få fira, planera, göra smörgåstårta och sånt (vi har alltid gjort det stort i vår familj eftersom vi är en stor familj), meeeen han vill knappt fira sig. Kontrasten alltså. Så vi ska bara grilla lite lätt och det är typ det. 
Haylie fyller ju år på midsommar så då när vi ska fira henne kan jag go bananas. 
 
 

Kosläpp

Idag va vi på kosläpp på Backa Gård i Kårsta! Kallt men mysigt! Haylie vaknade 5.30 imorse dock så jag har varit jäkligt trött hela dagen. Ska snart ta en lättare middag (räksmörgås hehe) och sen hoppa i säng. Ska jobba lite extra imorgon och sen åka på kalas i VH... Skulle hellre ligga och sova hela dagen haha. Så trött på att gå upp tidigt på mornarna! Vill inte! 

(null)

(null)

(null)

(null)

Fick ingen bild på kossorna för Haylie satt på mina axlar så hon kunde se något. 

RSS 2.0