Borta bra men hemma bäst

Verkligen. Det är så skönt att komma iväg, men det är verkligen så skönt att komma hem igen.
Vi åkte från Angelica och Magnus igår vid 18.30-ish och var hemma vid 23.30. Lite segt, men Haylie sov i alla fall hela vägen i bilen och det var det som var poängen faktiskt. Inge kul att sitta fast i en bil och vara vaken och vilja leka. 
 
 
Haylie går förresten! Så kul! Hon har ju staplat sig framåt med 2-3 steg, men sen några dagar tillbaka så ställer hon sig upp och går. Jäklar alltså! Min lilla fina tös. 
 
 
Fick lite sovmorgon imorse och efter att Wiktor var och handlade frukost så satte jag lite fart här hemma.. Mina tomater var i stort behov av vatten (har kommit jättemånga nya!!) samt att jag sköljt av dynor och stolar på baksidan. I fall något djur har varit där medan vi varit borta liksom. Vi har även hunnit ta ett bad, grillat korv och Wiktor meckar lite på sin skoter. Hallonkan sov dessutom 2 (!!) timmar idag! Så skönt! 
 
Ska hoppa in i mitt syrum och dona lite sen när herrn har meckat klart. Känner att jag har PMS och lite ont i ryggen så min mens ska väl komma när som helst... Yay. Så ska passa på innan humöret svänger och jag inte har någon lust att sitta där inne. Det är kul att vara kvinna! 
 
 

Semester hittills!

vacay


Orkar. Inte.

Haylie är en riktig pain in the ass just nu. Ingenting duger, sömnen är sämst, kastar mer mat på golvet än någonsin och gnäller K O N S T A N T. Tålamodet är väl testat flera gånger om dagen ska jag säga. 

Marie och Thommie har varit fantastiska och tog Haylie Tors-fre-lör (morfars begravning samt förberedelser inför kalaset i lördags) och Marie tog henne igår medan jag och Wiktor jobbade. Det strulade lite (såhär inför semestern) så vi kom inte från jobbet förrän vid 19 och bestämde oss för att passa på att gå ut och äta istället för att slänga ihop något hemma. Det var riktigt mysigt att bara få vara vi och inte "mamma och pappa". RSS 2.0