Klagoinlägg!

Idag är jag lite irriterad. Eller ja, halvt mycket! Imorse på väg till skolan så sitter en unge och vrålskriker i hela tunnelbanan och vad gör pappan? Säger till? NEJ! Allt som hörs är "gulligull, ja men puttinulligulll åh men lilla gulli då!". Jag är då fortfarande i denperioden av mitt liv, 23 år ung, där jag tycker synd om de människor som skaffa barn än att gratulera dem, så ja, morgonens incident irriterar mig än. Men det värsta slutar ju inte där! Läste precis på en väninnas Facebook att en mamma hade bytt en BAJSBLÖJA på bordet bland alla andra gäster på hennes jobb idag! Det får mig att undra; bara för att ni föräldrar tror att ni har avlat fram nästa Messias, måste ni vara så respektlösa mot omgivningen? Ni kommer automatiskt inte före alla för att ni har valt att skaffa barn. Söndag

Idag var jag, mamma, Jessica, Lina och Jennah på Harmonimässan! Fick med mig en jättefin drömfångare, en liten bok, två tarotkort och massor av te! Det fram emot alla mysiga mörka kvällar nu i höst faktiskt. Så att jag kan dricka. 
Jo, jg och Wiktor va ute och sprang idag också! 2,25 km (det enda spåret som var upplyst) och det känns verkligen superbra i kroppen! Måste komma in i löpningen igen.

Rosa drömfångare ❤
Bildning

Här kommer lite bilder från senaste tiden. 
Anneli på C/O You i Täby Kyrkby är verkligen jätteduktig på naglar! Hon använder sig dessutom av Bio Sculpture så mina egna naglar inte förstörs! 

Desperata tider

Vad gör man inte för att kunna sova när ens bättre hälft OCH hund är uppe i Dalarna? 


Ännu mera virkat

Eftersom Arken Zoo har stängt i Täby Centrum så har jag inte haft en möjlighet att köpa ett nytt tikskydd! Penny har börjar löpa och jag vill gärna ha två i alla fall att byta av med, så därför virkade jag ett i kväll! Blev fint måste jag säga! 


Stolt!

Behöver jag ens beskriva hur stolt jag är över min fina tjej? Fick sluta skolan tidigare idag, åkte in till firman och hämtade Penny, åkte till Sundbyberg för att hämta bilen och därefter åkte jag direkt hem för att tina upp blod och klöv! Penny blir helt slut efter att ha spårat (vilket är delvis meningen) MEN till det underbara; idag tog hon och bar sin klöv ända till bilen! Annars har hon gnagat och tuggat på den men det har liksom varit det. Så, ja, idag är jag lycklig! (Även fast Wiktor åker till Dalarna imorgon för att hämta sin nya skoter och lämnar mig ensam. Jobbhelg.) 


Viltspår

Min fina viltspårs tjej idag! Imorgon ska jag lägga spår till Enya och Maya och se hur de reagerar. Maya blev väldigt förtjust i klövern!Viltspår

Va ute och spårade med Penny idag! Hon blir så jäkla taggad och det är så kul att se! Va även förbi och köpte mer blod för att det jag hade tog slut.. Blir nog en ny klöv i veckan också. När jag slängde upp det här på rullbandet så säger snubben bakom mig "Det där blir nog en god drink i kväll!". Ja jo, varför inte? 


RSS 2.0